sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
και τι με ενδιαφερη εμενα ο τοκο!!!Για τον Τοκο ομως δεν ειπες τιποτα. Α ρε προεδρε, το'ξερα οτι γουσταρεις Τοκο. Ρισπεκτ!
και τι με ενδιαφερη εμενα ο τοκο!!!Για τον Τοκο ομως δεν ειπες τιποτα. Α ρε προεδρε, το'ξερα οτι γουσταρεις Τοκο. Ρισπεκτ!
δροσερε παπα ο καθις εχει την ποιοτητα του, οποιος γουσταρη παη με οτι του αρεση ο δικος μου πηχης ομως ειναι ψηλα και δεν ασχολουμε με οποιοδηποτε και με οτιδηποτε!!με τετοια χαρακτηριστικα ασχολουμε μονο με πετρουπολη και μοσχα και γυρω περιοχες και μην μπουμε στην διαδικασια των ποσταρισματων ειναι κουτο!!Στα μερη που λες σπανια βρισκεις γυναικες με τετοια χαρακτηριστικα!!σωτηρακη, αν εχει τετοια χαρακτηριστικα ενα τεμαχιο και απ τη μολδοβλαχία ή απ τη λαπωνία να ειναι θα το κοιτάς και θα σταυροκοπιέσαι. εσύ.
εσυ παιδι μου θα πας μπροστακαλησπέρα σε όλους!!!!!
πρόεδρε είχες καλό ταξίδι??Σόρρυ για χθές αλλά τις ώρες που κανονίσατε δεν με βόλευαν καθόλου
ανέκαθεν ήμουνα του υλικού πλούτου τώρα θα αλλάξω
εσυ παιδι μου θα πας μπροστα
τα δροσερα αγορια ειναι στις συγκεντρωσεις σας.δροσερε παπα ο καθις εχει την ποιοτητα του, οποιος γουσταρη παη με οτι του αρεση ο δικος μου πηχης ομως ειναι ψηλα και δεν ασχολουμε με οποιοδηποτε και με οτιδηποτε!!
ξερω σου κατσε βαρυ το μεσημεριανο φαι και δεν μπορεις να χωνεψης πιες σοδιτσατα δροσερα αγορια ειναι στις συγκεντρωσεις σας.
δεν ειμαστε ολοι ιδιοι..
κι αμα ειμαι δηλαδη δροσερος σαν εσας, δεν θα μου καθεται βαρυ ????ξερω σου κατσε βαρυ το μεσημεριανο φαι και δεν μπορεις να χωνεψης πιες σοδιτσα
παιξε μπαλιτσα αγορι να χωνεψης!!κι αμα ειμαι δηλαδη δροσερος σαν εσας, δεν θα μου καθεται βαρυ ????
μάστα..
μην κανεις τετοια και μας μεινεις φαγωμενος..παιξε μπαλιτσα αγορι να χωνεψης!!
νεο μελος jordan48!!!
δεν παθαινω τιποτα μην φοβασαι μπρεμην κανεις τετοια και μας μεινεις φαγωμενος..
θα το ποσταρει αργα!!!πρόεδρε ο πιρφόρος δεν πόσταρε το ημερήσιο σίσκι σόου
καλησπερα στα μελοι!!!!
θα μαθω ρωσικα σε καμια βδομαδα ετσι οπως παμε,σε ολους καλησπερα!!Καλησπέρα πρόεδρε!!!!!!!!!
να φανταστώ σε έβαγε το τσατ τις 2 τελευταίες ημέρες
θα μαθω ρωσικα σε καμια βδομαδα ετσι οπως παμε,σε ολους καλησπερα!!
οχι,εχουμε διαφορα στην ωρα μην το ξεχνας η μαθετο καμια ωριτσα μιλαω αλλα ο γκοογκλης μαλακιζετε ευτηχως αρκετα τα καταλαβαινω μονος μου!!!
καλά το φαντάστηκα ότι ο λόγος που εξαφανίζεσαι είναι το τσατ....