εχη αιρκοντισιον?
κάτι πάκηδες πρόεδρε εκεί στο μετάξι που συχνάζει
εχη αιρκοντισιον?
Του κανουν αερα με φτερακάτι πάκηδες πρόεδρε εκεί στο μετάξι που συχνάζει
Που εισαι μπιλ?
Που εισαι μπιλ?
μεταξι και ξερω ψωμι μπιλ.Ειπα φετος να διαλεξω κατι κοσμοπολιτικο για τις διακοπες μου
του χρονου βλεπουμε......
Πηρα χτες ενα τσιγγανοβουλγαρακι πολυ.....
Ναι μπιλ αυτες ειναι διακοπες κοσμοπολιτικες,απο ολα τα μερη του κοσμουΕιπα φετος να διαλεξω κατι κοσμοπολιτικο για τις διακοπες μου
του χρονου βλεπουμε......
Πηρα χτες ενα τσιγγανοβουλγαρακι πολυ.....
χαιρετώ τον προέδρο μία ερώτηση για διακοπές στη ρωσσία με γκρούπ ή μόνος και που θα ήταν καλύτερα Νοβγκορόντ , Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη;Χερετω τους φαν
Ναι μπιλ αυτες ειναι διακοπες κοσμοπολιτικες,απο ολα τα μερη του κοσμου
Στο θρεντ ρωσσια σεξ και βοτκα,εκει ζη ο δημητρακης 29,στην Αγια Πετρουπολη,αλλα υπαρχη και η απαντηση του αξιοτιμου πιτσιλιστη,μελετησε την!!χαιρετώ τον προέδρο μία ερώτηση για διακοπές στη ρωσσία με γκρούπ ή μόνος και που θα ήταν καλύτερα Νοβγκορόντ , Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη;
Για Πάσχα θα ήταν καλλά;
καλα μπιλ αφησες το μεταξι?Τι να κλασει η Σαντορινη και η Μυκονος;;;;;;
Σημερα πεταχτηκα και μεχρι την φυλης και τιμησα την τρελλο Μπαρμπορα,ακολουθει κριτικη
καλα μπιλ αφησες το μεταξι?
Είναι ασέβεια προς τον ίδιο σου τον εαυτό να είσαι μπουρδελιάρης και να μην την έχεις δοκιμάσει!Καλά η Μπαρμπορα είναι άπαιχτη ,οποίος δεν την έχει τιμήσει είναι φτωχό το βιογραφικό του
Εννοητε μπιλΗ φυλής είναι αυτή που με ανδρwσε σεξουαλικά χαχαχα,πάω σε επιλεγμένα μωρά.Καλά η Μπαρμπορα είναι άπαιχτη ,οποίος δεν την έχει τιμήσει είναι φτωχό το βιογραφικό του
Να σαι καλα μακη,εγω παντα διπλα σαςΚαλημέρα σε όλους!!!!
Πρόεδρε σε ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβολή σου! ;)
Να σαι καλα μακη,εγω παντα διπλα σας