Μπορη ο μπιλ να σου πη καμια ιδεα!
όχι όχι δεν αποκλίνω από την τελική μου απόφαση ότι και να γίνει
Σωστος μακη,εγω στον ασυρματο θα ομιλησωόχι όχι δεν αποκλίνω από την τελική μου απόφαση ότι και να γίνει
Σωστος μακη,εγω στον ασυρματο θα ομιλησω
ναι πρόεδρε δεν έμειναν πολλές ημέρες ;)
Στα πλατω εισαι μπιλ?απο ιδεες αλλο τιποτα
Μακη εγω ειμαι παντα διακοπες αλλα παρακολουθω και παρεμβαινω στα δυσκολατι γίνεται παίδες πολύ ησυχία βλέπω στο θρέντ πήαγτε όλοι διακοπές????????
Μακη εγω ειμαι παντα διακοπες αλλα παρακολουθω και παρεμβαινω στα δυσκολα
Στο θρεντ ρωσσια σεχ και βοτκα,ρωτα τον δημητρακη 29 που ζη εκει!παιδια σκεφτομαι να παω διακοπες μακρας διαρκειας στη ρωσσια να δω τι παιζει και να τσεκαρω αν θα γουσταρα να μεινω και γενικα να δω τον πολιτισμο τους.
θελω προτασεις για το που, το ποσο και το πως
η μοσχα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ μεγαλη και σχετικα επικυνδυνη οποτε θα προτιμουσα καποια αλλη μεγαλη πολη.
απο την αλλη η αγ πετρουπολη εχω ακουσει οτι δεν "ειναι και ακριβως ρωσσια".
οποτε δε ξερω που.
επισης ειναι επικινδυνα??? δε θελω πχ νταμαρια 2 μετρα να με στραβοκοιτανε οπου παω...
σχετικα με το μπατζετ τι θα μου κοστισει κατι τετοιο? για παραδειγμα δεν ειμαι ο τυπος που θα παει σ καλα εστιατορια αλλα αν μου ερθει μπορει και να το κανω. γενικα ο σκοπος ειναι να μεινω κανενα μηνα και οχι να περασω μια "εκρηκτικη" εβδομαδα!
περιμενω τις συμβουλες σας!!!
Μακη αυριο γιορταζουν,παναγιωτες,δεσποινες,Μαριες κλπ.
Μακη αυριο γιορταζουν,παναγιωτες,δεσποινες,Μαριες κλπ.
Το επιασεςτο ξέρω πρόεδρε εγώ θα στείλω μνμ και θα τα πώ και κατ'ειδίαν ενώ εσύ θα πάρεις τηλ.
είχα καλό δάσκαλο βλέπεις!!!!
τι γίνεται παίδες πολύ ησυχία βλέπω στο θρέντ πήαγτε όλοι διακοπές????????
Nαι εστησα ενα αντισκηνο στο μεταξιι και κανω διακοπες
εχη αιρκοντισιον?Nαι εστησα ενα αντισκηνο στο μεταξιι και κανω διακοπες