Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

biftekovios

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια σκεφτομαι να παω διακοπες μακρας διαρκειας στη ρωσσια να δω τι παιζει και να τσεκαρω αν θα γουσταρα να μεινω και γενικα να δω τον πολιτισμο τους.

θελω προτασεις για το που, το ποσο και το πως

η μοσχα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ μεγαλη και σχετικα επικυνδυνη οποτε θα προτιμουσα καποια αλλη μεγαλη πολη.
απο την αλλη η αγ πετρουπολη εχω ακουσει οτι δεν "ειναι και ακριβως ρωσσια".

οποτε δε ξερω που.

επισης ειναι επικινδυνα??? δε θελω πχ νταμαρια 2 μετρα να με στραβοκοιτανε οπου παω...

σχετικα με το μπατζετ τι θα μου κοστισει κατι τετοιο? για παραδειγμα δεν ειμαι ο τυπος που θα παει σ καλα εστιατορια αλλα αν μου ερθει μπορει και να το κανω. γενικα ο σκοπος ειναι να μεινω κανενα μηνα και οχι να περασω μια "εκρηκτικη" εβδομαδα!

περιμενω τις συμβουλες σας!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τι γίνεται παίδες πολύ ησυχία βλέπω στο θρέντ πήαγτε όλοι διακοπές????????

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παιδια σκεφτομαι να παω διακοπες μακρας διαρκειας στη ρωσσια να δω τι παιζει και να τσεκαρω αν θα γουσταρα να μεινω και γενικα να δω τον πολιτισμο τους.

θελω προτασεις για το που, το ποσο και το πως

η μοσχα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ μεγαλη και σχετικα επικυνδυνη οποτε θα προτιμουσα καποια αλλη μεγαλη πολη.
απο την αλλη η αγ πετρουπολη εχω ακουσει οτι δεν "ειναι και ακριβως ρωσσια".

οποτε δε ξερω που.

επισης ειναι επικινδυνα??? δε θελω πχ νταμαρια 2 μετρα να με στραβοκοιτανε οπου παω...

σχετικα με το μπατζετ τι θα μου κοστισει κατι τετοιο? για παραδειγμα δεν ειμαι ο τυπος που θα παει σ καλα εστιατορια αλλα αν μου ερθει μπορει και να το κανω. γενικα ο σκοπος ειναι να μεινω κανενα μηνα και οχι να περασω μια "εκρηκτικη" εβδομαδα!

περιμενω τις συμβουλες σας!!!
Στο θρεντ ρωσσια σεχ και βοτκα,ρωτα τον δημητρακη 29 που ζη εκει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom