Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο προεδρος δεν φταιη σε τιποτα,στην αγκαλια ειχα το μωρο ετοιμο,σου επερνα και τηλ.και μου ειπες δεν προλαβαινης :zombie: :2funny:

διλαδι προτιμισε να ιποβαλι το τσουτσουνι του στι ρουλετα τισ παλινδρομικισ ιδονισ????χεχε!!!!
και παρακουσε τισ πορνοεντολεσ του προεδρου ο ατακτοσ πορνοσ μακισ?
θα τιμοριθει!!!στο εροτοδικιο τορα αμεσοσ να εκδικασουμε τιν ιποθεσι ''ατακτοσ πορνοσ μακισ''

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ο προεδρος ως αρχαιος πορνοβικινκς,θα κυριευση ολο τον πορνοπλανητη,οτι ρωσσιδι του καθιση θα το παρη στο περασματου,και οσο για το πατρεμενος τιμη στο ρωσσιδι που βρισκετε διπλα του,δεν πρεπη να μιλαη καθολου :2funny: :2funny: :2funny:

[size=20pt]RESPECT[/size]

στα λόγια του τιτανοτεράστιου πρόεδρου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ο προεδρος δεν φταιη σε τιποτα,στην αγκαλια ειχα το μωρο ετοιμο,σε επερνα και τηλ.και μου ειπες δεν προλαβαινης :zombie: :2funny:

πρόεδρε τι να σου κάνω πως να έρθω όταν το είχες αγκαλιά δεν έκανες τηλ. να ακούσω την φωνούλα της  :tickedoff: :tickedoff:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
διλαδι προτιμισε να ιποβαλι το τσουτσουνι του στι ρουλετα τισ παλινδρομικισ ιδονισ????χεχε!!!!
και παρακουσε τισ πορνοεντολεσ του προεδρου ο ατακτοσ πορνοσ μακισ?
θα τιμοριθει!!!στο εροτοδικιο τορα αμεσοσ να εκδικασουμε τιν ιποθεσι ''ατακτοσ πορνοσ μακισ''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είμαι καλό παιδί πίτσι δεν κάνω τέτοια πράγματα :grin: :sunglasses:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πρόεδρε τι να σου κάνω πως να έρθω όταν το είχες αγκαλιά δεν έκανες τηλ. να ακούσω την φωνούλα της  :tickedoff: :tickedoff:
Μακη σε πηρα αλλα μου ειπες οτι το ειχες αθορυβο και δεν το ακουσες,υπαρχουν και μαρτυρες :grin: :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημέρα πρόεδρε και λοιπά μέλη!!!!!

πρόεδρε όταν εσύ κοιμάσαι εγώ με τον αρχηγό των θεών του ολύμπου επισκευθήκαμε την αδυναμία σου  ;)

εχθές το βράδυ ανεβήκαμε κάτσαμε κανένα 2ωράκι αλλά η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα και φύγαμε γιατί δεν θα μπορούσα να ελέγξω την κατάσταση :grin: :grin:

επίσης υπάρχουν και φωτογραφικά ντουκουμέντα για να μην νομίζεις.......

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Καλημέρα πρόεδρε και λοιπά μέλη!!!!!

πρόεδρε όταν εσύ κοιμάσαι εγώ με τον αρχηγό των θεών του ολύμπου επισκευθήκαμε την αδυναμία σου  ;)

εχθές το βράδυ ανεβήκαμε κάτσαμε κανένα 2ωράκι αλλά η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα και φύγαμε γιατί δεν θα μπορούσα να ελέγξω την κατάσταση :grin: :grin:

επίσης υπάρχουν και φωτογραφικά ντουκουμέντα για να μην νομίζεις.......

Πρεπει να δημοσιευτουν κατεπειγοντως  :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ας είναι καλά ο πρόεδρος που κανόνισε το κονέ :tickedoff: :tickedoff: