Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Φυσικα και τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια μακη,αλλα ειναι οι ελληνιδες,στην αρχη γλυκες και μετα κομπρες :2funny:

το μετά θα δείξει πρόεδρε δεν μπορώ να ξέρω από πρίν!!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το μετά θα δείξει πρόεδρε δεν μπορώ να ξέρω από πρίν!!!!!
Μακη εμεις θα σου ευχηθουμε οτι το καλυτερο και μακαρι,αλλα το αποτελεσμα το γνωριζουμε και δεν θελω να σε στεναχωρησω,ο χρονος θα δειξη :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη εμεις θα σου ευχηθουμε οτι το καλυτερο και μακαρι,αλλα το αποτελεσμα το γνωριζουμε και δεν θελω να σε στεναχωρησω,ο χρονος θα δειξη :rockon:

πρόεδρε την καλημέρα μου!!!!

πολύ αρνητικός είσαι είπαμε έπεσες σε καριόλα αλλά οκ δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια...όσο για τα αποτελέσματα που είπες είναι ευθύνη και των δύο.!!!!

Επισκέπτης
Πρόσεχε Μάκη !!! Έχεις πάρει τον κακό τον δρόμο.....
ε αφιστε τουσ ανθροπουσ να πιγενουν με ελεινιδεσ ρεεεεεεεε!!!!
αφιστε τουσ εκι περα στον νταλκα τουσ!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα μιν γινουμε ιεραποστολοι να κιριτουμε και να διχνουμε το σοστο δρομο!!!!
αφιστε τουσ ανθροπουσ να πανε με ελεινιδεσ!!!!ειναι οι πιο καλεσ!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μιν ακουσ κανεναν ψολαρα μου μακι!!!
ακολουθα τιν πορνοδιψα σου!!!!!

Επισκέπτης
μιν νομιζετε οτι μπορι ο καθενασ να ασχολιθι με το να φερι αλοδαπι στιν ελαδα !ειναι ουσιαστικα πολι δισκολο.
ειναι πολλεσ οι δισκολιεσ και γενικα ο ελινασ ειναι μαλακοκαυλισ!πολοι λιγοι τα καταφερνουν επιτιχοσ.

οποτε αφιστε τουσ χιστεσ να ασχολουντε με ενχορια προιοντα!λιγμενα μεν αλλα τι κανουν τι δουλια τουσ μορε!ιδια τριπα εχουν και αυτεσ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μιν ακουσ κανεναν ψολαρα μου μακι!!!
ακολουθα τιν πορνοδιψα σου!!!!!

έλα μέγιστε πιτσιλιστή δώσε μου τα πορνό-φώτα σου.....έχω-είχα 2 νταλκά αλλά οκ δεν υποχωρούμε κρατάμε δυνατά!!!!!

η πόρνοδιψα μου πίτσι λέει να ξεσκίσω την γνωριμία του προέδρου γιατί με έχει στην δίαιτα τόσο καιρό και δεν λέει να μένω νηστικός :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ε αφιστε τουσ ανθροπουσ να πιγενουν με ελεινιδεσ ρεεεεεεεε!!!!
αφιστε τουσ εκι περα στον νταλκα τουσ!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα μιν γινουμε ιεραποστολοι να κιριτουμε και να διχνουμε το σοστο δρομο!!!!
αφιστε τουσ ανθροπουσ να πανε με ελεινιδεσ!!!!ειναι οι πιο καλεσ!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γειά σου πίτσι με τα ωραία σου!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
έλα μέγιστε πιτσιλιστή δώσε μου τα πορνό-φώτα σου.....έχω-είχα 2 νταλκά αλλά οκ δεν υποχωρούμε κρατάμε δυνατά!!!!!

η πόρνοδιψα μου πίτσι λέει να ξεσκίσω την γνωριμία του προέδρου γιατί με έχει στην δίαιτα τόσο καιρό και δεν λέει να μένω νηστικός :grin: :grin:
τι επαθεσ πορνε μου?σε βασανιζι καμια ελεινιδα?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τι επαθεσ πορνε μου?σε βασανιζι καμια ελεινιδα?

ο σοβαρός νταλκάς είναι μακρυά φίλε προς βόρεια ευρώπη και θα γυρίσει Σεπτέμβρη είναι αυτό που λέμε ζήσε Μαη μου να φας τριφύλλι :2funny: :2funny: :2funny:

ο άλλος νταλκάς δεν είναι τόσο σημαντικός αλλά παρακολουθώ τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξω ;) :sunglasses:

Επισκέπτης
ο σοβαρός νταλκάς είναι μακρυά φίλε προς βόρεια ευρώπη και θα γυρίσει Σεπτέμβρη είναι αυτό που λέμε ζήσε Μαη μου να φας τριφύλλι :2funny: :2funny: :2funny:

ο άλλος νταλκάς δεν είναι τόσο σημαντικός αλλά παρακολουθώ τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξω ;) :sunglasses:
καταλαβα!διλαδι με λιγια λογια ψολοβροντιζισ το βαλδανο τσουτσουνι σου και χινισ κατο απο το καλαθακι στο γραφιο!!! :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καταλαβα!διλαδι με λιγια λογια ψολοβροντιζισ το βαλδανο τσουτσουνι σου και χινισ κατο απο το καλαθακι στο γραφιο!!! :2funny: :2funny:

είπαμε ρε δεν εκσπερματώνω στο γραφείο ρε πορνό-πίτσι αλλού θέλω να εκσφεδονίσω το καυτό μου υγρό στον κόλπο της φίλης του προέδρου ;) :sunglasses:

Επισκέπτης

είπαμε ρε δεν εκσπερματώνω στο γραφείο ρε πορνό-πίτσι αλλού θέλω να εκσφεδονίσω το καυτό μου υγρό στον κόλπο της φίλης του προέδρου ;) :sunglasses:
πσσσσσσσσσσσσσσσ!!!τιμορισε το το ατακτο πορνιδιο τσιρτσιναμπα μου!!!!
τιμορισε το με τι βαλδανι αδιφαγα πουτσα σου!!!
ροσιδι απο κανα κολομπαρο σου γνορισε ο προεδροσ? :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πσσσσσσσσσσσσσσσ!!!τιμορισε το το ατακτο πορνιδιο τσιρτσιναμπα μου!!!!
τιμορισε το με τι βαλδανι αδιφαγα πουτσα σου!!!
ροσιδι απο κανα κολομπαρο σου γνορισε ο προεδροσ? :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο πρόεδρος είναι παντρεμένος κατά παλαιότερη δηλωσή του στο παρόν νήμα...επομένως δεν είναι για κωλόμπαρα αλλά για σπίτι πλέον!!!!!!

είχα γνωρίσει πέρυσι δυνατό τεμάχιο μοντέλο εμφανισιακά Ρουμάνα που ήτανε μέσα στην καύλα το κορίτσι ;) :sunglasses:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο πρόεδρος είναι παντρεμένος κατά παλαιότερη δηλωσή του στο παρόν νήμα...επομένως δεν είναι για κωλόμπαρα αλλά για σπίτι πλέον!!!!!!

είχα γνωρίσει πέρυσι δυνατό τεμάχιο μοντέλο εμφανισιακά Ρουμάνα που ήτανε μέσα στην καύλα το κορίτσι ;) :sunglasses:
Ο προεδρος ως αρχαιος πορνοβικινκς,θα κυριευση ολο τον πορνοπλανητη,οτι ρωσσιδι του καθιση θα το παρη στο περασματου,και οσο για το πατρεμενος τιμη στο ρωσσιδι που βρισκετε διπλα του,δεν πρεπη να μιλαη καθολου :2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο προεδρος δεν φταιη σε τιποτα,στην αγκαλια ειχα το μωρο ετοιμο,σε επερνα και τηλ.και μου ειπες δεν προλαβαινης :zombie: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κοινος σπερματοδοχειο,γεια σου τσιτσιναρα μου! :2funny: :2funny: :2funny:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο προεδρος ως αρχαιος πορνοβικινκς,θα κυριευση ολο τον πορνοπλανητη,οτι ρωσσιδι του καθιση θα το παρη στο περασματου,και οσο για το πατρεμενος τιμη στο ρωσσιδι που βρισκετε διπλα του,δεν πρεπη να μιλαη καθολου :2funny: :2funny: :2funny:
Πο!Πο!Προεδρε γερα σπρωξε τα μωρα!Ευχαριστω που με εκανες μελος του κλαμπ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom