sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εκεινο το προβληματακι που μου ειπες το ελυσαPou sai proedre? telika eixame 2 sta 2
Exw anebasei kritikes
Εκεινο το προβληματακι που μου ειπες το ελυσαPou sai proedre? telika eixame 2 sta 2
Exw anebasei kritikes
Φυσικα και τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια μακη,αλλα ειναι οι ελληνιδες,στην αρχη γλυκες και μετα κομπρες
Μακη εμεις θα σου ευχηθουμε οτι το καλυτερο και μακαρι,αλλα το αποτελεσμα το γνωριζουμε και δεν θελω να σε στεναχωρησω,ο χρονος θα δειξητο μετά θα δείξει πρόεδρε δεν μπορώ να ξέρω από πρίν!!!!!
Και εσυ και ο καντιλαναφτης ειστε μελοι του κλαμπ πλεον!και εγώ θέλω να γίνω μέλος στο ρωσιδόφιλοι fan club
Μακη εμεις θα σου ευχηθουμε οτι το καλυτερο και μακαρι,αλλα το αποτελεσμα το γνωριζουμε και δεν θελω να σε στεναχωρησω,ο χρονος θα δειξη
ε αφιστε τουσ ανθροπουσ να πιγενουν με ελεινιδεσ ρεεεεεεεε!!!!Πρόσεχε Μάκη !!! Έχεις πάρει τον κακό τον δρόμο.....
μιν ακουσ κανεναν ψολαρα μου μακι!!!
ακολουθα τιν πορνοδιψα σου!!!!!
ε αφιστε τουσ ανθροπουσ να πιγενουν με ελεινιδεσ ρεεεεεεεε!!!!
αφιστε τουσ εκι περα στον νταλκα τουσ!!!!!
σιγα μιν γινουμε ιεραποστολοι να κιριτουμε και να διχνουμε το σοστο δρομο!!!!
αφιστε τουσ ανθροπουσ να πανε με ελεινιδεσ!!!!ειναι οι πιο καλεσ!!!!!
τι επαθεσ πορνε μου?σε βασανιζι καμια ελεινιδα?έλα μέγιστε πιτσιλιστή δώσε μου τα πορνό-φώτα σου.....έχω-είχα 2 νταλκά αλλά οκ δεν υποχωρούμε κρατάμε δυνατά!!!!!
η πόρνοδιψα μου πίτσι λέει να ξεσκίσω την γνωριμία του προέδρου γιατί με έχει στην δίαιτα τόσο καιρό και δεν λέει να μένω νηστικός
τι επαθεσ πορνε μου?σε βασανιζι καμια ελεινιδα?
καταλαβα!διλαδι με λιγια λογια ψολοβροντιζισ το βαλδανο τσουτσουνι σου και χινισ κατο απο το καλαθακι στο γραφιο!!!ο σοβαρός νταλκάς είναι μακρυά φίλε προς βόρεια ευρώπη και θα γυρίσει Σεπτέμβρη είναι αυτό που λέμε ζήσε Μαη μου να φας τριφύλλι
ο άλλος νταλκάς δεν είναι τόσο σημαντικός αλλά παρακολουθώ τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξω ;)
καταλαβα!διλαδι με λιγια λογια ψολοβροντιζισ το βαλδανο τσουτσουνι σου και χινισ κατο απο το καλαθακι στο γραφιο!!!
πσσσσσσσσσσσσσσσ!!!τιμορισε το το ατακτο πορνιδιο τσιρτσιναμπα μου!!!!
είπαμε ρε δεν εκσπερματώνω στο γραφείο ρε πορνό-πίτσι αλλού θέλω να εκσφεδονίσω το καυτό μου υγρό στον κόλπο της φίλης του προέδρου ;)
πσσσσσσσσσσσσσσσ!!!τιμορισε το το ατακτο πορνιδιο τσιρτσιναμπα μου!!!!
τιμορισε το με τι βαλδανι αδιφαγα πουτσα σου!!!
ροσιδι απο κανα κολομπαρο σου γνορισε ο προεδροσ?
Ο προεδρος ως αρχαιος πορνοβικινκς,θα κυριευση ολο τον πορνοπλανητη,οτι ρωσσιδι του καθιση θα το παρη στο περασματου,και οσο για το πατρεμενος τιμη στο ρωσσιδι που βρισκετε διπλα του,δεν πρεπη να μιλαη καθολου
ο πρόεδρος είναι παντρεμένος κατά παλαιότερη δηλωσή του στο παρόν νήμα...επομένως δεν είναι για κωλόμπαρα αλλά για σπίτι πλέον!!!!!!
είχα γνωρίσει πέρυσι δυνατό τεμάχιο μοντέλο εμφανισιακά Ρουμάνα που ήτανε μέσα στην καύλα το κορίτσι ;)
Ο προεδρος δεν φταιη σε τιποτα,στην αγκαλια ειχα το μωρο ετοιμο,σε επερνα και τηλ.και μου ειπες δεν προλαβαινηςη πόρνοδιψα μου πίτσι λέει να ξεσκίσω την γνωριμία του προέδρου γιατί με έχει στην δίαιτα τόσο καιρό και δεν λέει να μένω νηστικός
Κοινος σπερματοδοχειο,γεια σου τσιτσιναρα μου!καταλαβα!διλαδι με λιγια λογια ψολοβροντιζισ το βαλδανο τσουτσουνι σου και χινισ κατο απο το καλαθακι στο γραφιο!!!
Πο!Πο!Προεδρε γερα σπρωξε τα μωρα!Ευχαριστω που με εκανες μελος του κλαμπ!Ο προεδρος ως αρχαιος πορνοβικινκς,θα κυριευση ολο τον πορνοπλανητη,οτι ρωσσιδι του καθιση θα το παρη στο περασματου,και οσο για το πατρεμενος τιμη στο ρωσσιδι που βρισκετε διπλα του,δεν πρεπη να μιλαη καθολου