Νέα

Romina

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lex80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
14 μινες εχει πιξει το μιαλο σου μαλλον για αυτο ελα απο εδω και θα σου κανο δωρο την επισκεψη !!!

εκτος αν εισαι αυταρχικος οποτε θα σε χρεωσω :s&m_1: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

Χρεωσε το σε εμενα!!!!Δωρακι στο μικρο!!!

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα μας ειναι η Ρομινα. Οποτε κοριτσαρα πες μας ή καλυτερα δείξε μας τι φορας σήμερα γιατι κουραστηκαμε...Φτιαξε μας.. :tits2:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Κατατοπιστικοτατος εισαι.....και πανω απ'ολα ετοιμολογος!!!! :tooth:
Μονο εσυ πρεπει να βγαζεις ακρη με αυτα που γραφεις!!!

Υ.Γ. Γαμπρος.....οχι αγαπουλης!!! :grin:

Αυτό, γαμπρέ, πήγαινε για μένα αλλά σε πήρε ξώφαλτσα. Βέβαια, ούτε εγώ καταλαβαίνω τί λέει... :idiot:

σβηστο γιατι 8α πλακωσουν πολλα λιγουρια.... Εγω παντως χ8ες στο 55 ημουν αλλα με το Κατερινακι.....

Μα αφού για σένα είναι η προσφορά. Τι θες; Να πάμε να πούμε ότι είμαστε εσύ να γίνουμε ρόμπα; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Το θεμα μας ειναι η Ρομινα. Οποτε κοριτσαρα πες μας ή καλυτερα δείξε μας τι φορας σήμερα γιατι κουραστηκαμε...Φτιαξε μας.. :tits2:
Ασε ρε συ δεν πειραζει....ο βλακας ο mea  ανεβαζει τα νουμερα.....δεν τα ειδες?

senzual

Ιερόδουλη
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
0
σβηστο γιατι 8α πλακωσουν πολλα λιγουρια.... Εγω παντως χ8ες στο 55 ημουν αλλα με το Κατερινακι.....

δεν θελω να πω πολλα ομος αν σε θιμαμαι καλα φενεσαι σουβαρος ,γιατι ασκολιεσαι με αυτα που τα λες δεξερω ...θες να διχνεις κατι ?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
δεν θελω να πω πολλα ομος αν σε θιμαμαι καλα φενεσαι σουβαρος ,γιατι ασκολιεσαι με αυτα που τα λες δεξερω ...θες να διχνεις κατι ?

Θέλει να δείξει τη μαλακία που τον δέρνει :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Είπαμε, αυταρχικό διαλέγει!

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ηταν καλο για το αυταρχικο... Ποιος σε βαρουσε οταν ήσουν μικρος; Ο μπαμπας ή ο παππούς σου;; Με λωρίδα ή ξύλινη κουταλα;;; Να σαι καλά γελασα...
Υ.Γ.Ρομινα το σάιτ δεν ειναι μονο για διαφημιση... Πρέπει να λεμε κ καμια μαλακια...

rollout

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ηταν καλο για το αυταρχικο... Ποιος σε βαρουσε οταν ήσουν μικρος; Ο μπαμπας ή ο παππούς σου;; Με λωρίδα ή ξύλινη κουταλα;;; Να σαι καλά γελασα...
Υ.Γ.Ρομινα το σάιτ δεν ειναι μονο για διαφημιση... Πρέπει να λεμε κ καμια μαλακια...

Μόνο μια; εδώ έχουμε κάνει κατάχρηση...  :think: :think: :think:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Εσύ πρέπει να την παρατραβάς κιόλας! ΑΓΑΠΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ...Τα είδαμε κι εσένα τα χαΐρια σου. Κάθεσαι και σέρνεις και μετά εξηγείσαι για να μην παρεξηγείσαι :2funny: :2funny: :2funny:

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ πρέπει να την παρατραβάς κιόλας! ΑΓΑΠΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ...Τα είδαμε κι εσένα τα χαΐρια σου. Κάθεσαι και σέρνεις και μετά εξηγείσαι για να μην παρεξηγείσαι :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ ΑΓΑΠΟΥΛΗ... για εξηγησε μου τουτο... πως εγω γαμησα αλλη βαρδια και αυτος που γραφει λεει οτι με ειδε..... Ξυπνατε ρεεε εκτος αν η Ρομινα κανει βαρδιες σαν τσατσα.... ΧΑΧΑΧΑΧ. Αντε καλο βραδυ

senzual

Ιερόδουλη
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
0
ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ ΑΓΑΠΟΥΛΗ... για εξηγησε μου τουτο... πως εγω γαμησα αλλη βαρδια και αυτος που γραφει λεει οτι με ειδε..... Ξυπνατε ρεεε εκτος αν η Ρομινα κανει βαρδιες σαν τσατσα.... ΧΑΧΑΧΑΧ. Αντε καλο βραδυ

στο καλο ....καλο βραδυ !!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Άλλ'αντ'άλλων πάλι, αλλά δεν πειράζει, ρε χιουμορίστα! Δηλαδή το εάν πήγες άλλη φορά και έβγαλες τα εσώψυχά σου δε μετράει, ε; Τέλος πάντων, έκανες την έξοδό σου με θεαματικό τρόπο τουλάχιστον! Άντε, καλό βράδυ και σε σένα και keep walking!

ΥΓ: Το μόνο που με κάνει ναπιστεύω ότι είναι πιθανό να μη σ'έχουν δει είναι ότι για να ακους TUS πρέπει να θες λίγα χρονάκια για να φτάσεις τα 18... :think:

OP
OP
lex80

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
τι εγινε ρε παιδια;

λιγο ελειψα και εγινε χαμος εδω!
μηπως πρεπει να βαλω λιγη ταξη εδω μεσα...
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

:2funny:

αστους να λενε κουκλα μου. μην σκας εσυ! ! !

senzual

Ιερόδουλη
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
0
καλησπερα σας μορακια σημερα σας περημενω μετα τις 23 στω φραντζι 47  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom