foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μα που πηγε ο φιλος μας!!!!Κυρίως![]()
![]()
![]()
![]()
Σ αρεσε εε? πρεπει ομως να εξηγησεις στη φίλη σου τους βαθυστόχαστους στίχους του τραγουδιού γιατί δεν τους καταλαβε και τσαντιστηκε... Εκτος αν ένιωσε ματαίωση ως γνήσια ιέρεια που κάποιου είναι σαν λουκανικο ψητό το πρισμένο παπάρι του..... Ασε που πιστευω ότι τέτοια τραγουδια πρεπει να ακούγονται στα μπουρδελα....
παρε ενα πιο απλο μικρε μπας και το καταλαβεις....Ρε τύπε, η κοπέλα είναι ξένη και κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνει. Δε μας κάνεις εσύ μια ανάλυση, γιατί σε κόβω να'χεις master και μπακαλορεά στο θέμα;
Πριν συνεχισουμε τη συζητηση θελω να σου κανω μια σοβαρη ερωτηση, θα μου απαντησεςι ομως ειλικρινα ετσι?Μα που πηγε ο φιλος μας!!!!
Για καμια μαλακια στα γρηγορα θα πεταχτηκε παλι...........
ξυπνησαν κ οι τσουτσουνες και κατουρανε κοντρα στον άνεμο...
Δεν ειναι Πορσικο......αλλα γαμαω παρομοιους κωλους εγω!!!γιατι εσυ δλδ γαμας αυτο κωλι πανω στο πορσικο????
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ... εσυ δεν το καταλαβες...Δεν ειναι Πορσικο......αλλα γαμαω παρομοιους κωλους εγω!!!
Δεν μου απαντησες ομως..............
Δεν ειναι Πορσικο......αλλα γαμαω παρομοιους κωλους εγω!!!
Δεν μου απαντησες ομως..............
ενα 8α σου πω... επειδη σε κοβω για ποδομαλακα... σκεψου τι 8α τραβουσες αν κατεβαινες στο μεταξι το 80 και ζητουσες ποδομαλακια.... Ε ρε τι θα ακουγες... Προτεινω να αρχισεις γιογκα να αρχιζεις να την παιζεις μονος σου. Τελος. σε γραφω στα αρχιδια μου. γραψε οτι 8ες.... ΑΓΑΠΟΥΛΗΗΗΗ
14 μινες εχει πιξει το μιαλο σου μαλλον για αυτο ελα απο εδω και θα σου κανο δωρο την επισκεψη !!!
εκτος αν εισαι αυταρχικος οποτε θα σε χρεωσω![]()
![]()
Κατατοπιστικοτατος εισαι.....και πανω απ'ολα ετοιμολογος!!!!ενα 8α σου πω... επειδη σε κοβω για ποδομαλακα... σκεψου τι 8α τραβουσες αν κατεβαινες στο μεταξι το 80 και ζητουσες ποδομαλακια.... Ε ρε τι θα ακουγες... Προτεινω να αρχισεις γιογκα να αρχιζεις να την παιζεις μονος σου. Τελος. σε γραφω στα αρχιδια μου. γραψε οτι 8ες.... ΑΓΑΠΟΥΛΗΗΗΗ
14 μινες εχει πιξει το μιαλο σου μαλλον για αυτο ελα απο εδω και θα σου κανο δωρο την επισκεψη !!!
![]()
σβηστο γιατι 8α πλακωσουν πολλα λιγουρια.... Εγω παντως χ8ες στο 55 ημουν αλλα με το Κατερινακι.....14 μινες εχει πιξει το μιαλο σου μαλλον για αυτο ελα απο εδω και θα σου κανο δωρο την επισκεψη !!!
![]()