Νέα

Romina

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lex80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σ αρεσε εε? πρεπει ομως να εξηγησεις στη φίλη σου τους βαθυστόχαστους στίχους του τραγουδιού γιατί δεν τους καταλαβε και τσαντιστηκε... Εκτος αν ένιωσε ματαίωση ως γνήσια ιέρεια που κάποιου είναι σαν λουκανικο ψητό το πρισμένο παπάρι του..... Ασε που πιστευω ότι τέτοια τραγουδια πρεπει να ακούγονται στα μπουρδελα....

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Μα που πηγε ο φιλος μας!!!! :think:
Για καμια μαλακια στα γρηγορα θα πεταχτηκε παλι...........
[/quote]
ξυπνησαν κ οι τσουτσουνες και κατουρανε κοντρα στον άνεμο...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Σ αρεσε εε? πρεπει ομως να εξηγησεις στη φίλη σου τους βαθυστόχαστους στίχους του τραγουδιού γιατί δεν τους καταλαβε και τσαντιστηκε... Εκτος αν ένιωσε ματαίωση ως γνήσια ιέρεια που κάποιου είναι σαν λουκανικο ψητό το πρισμένο παπάρι του..... Ασε που πιστευω ότι τέτοια τραγουδια πρεπει να ακούγονται στα μπουρδελα....

Ρε τύπε, η κοπέλα είναι ξένη και κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνει. Δε μας κάνεις εσύ μια ανάλυση, γιατί σε κόβω να'χεις master και μπακαλορεά στο θέμα;

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τύπε, η κοπέλα είναι ξένη και κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνει. Δε μας κάνεις εσύ μια ανάλυση, γιατί σε κόβω να'χεις master και μπακαλορεά στο θέμα;
παρε ενα πιο απλο μικρε μπας και το καταλαβεις....

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Μα που πηγε ο φιλος μας!!!! :think:
Για καμια μαλακια στα γρηγορα θα πεταχτηκε παλι...........

ξυπνησαν κ οι τσουτσουνες και κατουρανε κοντρα στον άνεμο...
Πριν συνεχισουμε τη συζητηση θελω να σου κανω μια σοβαρη ερωτηση, θα μου απαντησεςι ομως ειλικρινα ετσι?

Εσυ εισαι αυτος στο αβαταρ σου? :think:

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
γιατι εσυ δλδ γαμας αυτο κωλι πανω στο πορσικο????

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Είσαι μεγάλος και αυτό φαίνεται από το ότι χρειάστηκες 2 posts για να πεις κάτι που έχεις ήδη σκεφτεί :jerking: :jerking: Το ΜΕΑ τελικά μήπως πρέπει να έχει και ένα Α μπροστά για να είναι ολοκληρωμένο; :think:

ΥΓ: Το site έχει τόσα threads (θέματα, για να το καταλάβεις και καλύτερα), όπου μπορείς να πας να τους την πεις. Κάνε εναν κόπο να περάσεις κι από εκεί, εδώ δε θα σου δώσουν πολλοί σημασία.

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ενα 8α σου πω... επειδη σε κοβω για ποδομαλακα... σκεψου τι 8α τραβουσες αν κατεβαινες στο μεταξι το 80 και ζητουσες ποδομαλακια.... Ε ρε τι θα ακουγες... Προτεινω να αρχισεις γιογκα να αρχιζεις να την παιζεις μονος σου. Τελος. σε γραφω στα αρχιδια μου. γραψε οτι 8ες.... ΑΓΑΠΟΥΛΗΗΗΗ

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι Πορσικο......αλλα γαμαω παρομοιους κωλους εγω!!!

Δεν μου απαντησες ομως..............

Ασ'τον κι εσύ λίγο να το σκεφτεί. Να πάει μέχρι τον καθρέφτη να κοιτάξει :2funny: :2funny: :2funny:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ενα 8α σου πω... επειδη σε κοβω για ποδομαλακα... σκεψου τι 8α τραβουσες αν κατεβαινες στο μεταξι το 80 και ζητουσες ποδομαλακια.... Ε ρε τι θα ακουγες... Προτεινω να αρχισεις γιογκα να αρχιζεις να την παιζεις μονος σου. Τελος. σε γραφω στα αρχιδια μου. γραψε οτι 8ες.... ΑΓΑΠΟΥΛΗΗΗΗ

Το'χεις κάνει, ε; Πονηρούλικο αγόρι! Εκτός κι αν κατεβαίνεις Κουμουνδούρου και ψωνίζεις από εκεί, δεν είναι κακό, παραδέξου το. Να ζήσουν και οι Πακιστανοί κι αυτοί άνθρωποι είναι! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΓΑΠΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ :smitten: :smitten: :smitten:

URL]]

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Κατατοπιστικοτατος εισαι.....και πανω απ'ολα ετοιμολογος!!!! :tooth:
Μονο εσυ πρεπει να βγαζεις ακρη με αυτα που γραφεις!!!

Υ.Γ. Γαμπρος.....οχι αγαπουλης!!! :grin:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
14 μινες εχει πιξει το μιαλο σου μαλλον για αυτο ελα απο εδω και θα σου κανο δωρο την επισκεψη !!!

εκτος αν εισαι αυταρχικος οποτε θα σε χρεωσω :s&m_1: :grin:

Ασ΄τον, βρε Romi, αφού είπαμε, είναι από τους άλλους! Φούστα, μπλούζα κι ελαφριά πούδρα! Μην τον κολάζεις!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
14 μινες εχει πιξει το μιαλο σου μαλλον για αυτο ελα απο εδω και θα σου κανο δωρο την επισκεψη !!!

εκτος αν εισαι αυταρχικος οποτε θα σε χρεωσω :s&m_1: :grin:
σβηστο γιατι 8α πλακωσουν πολλα λιγουρια.... Εγω παντως χ8ες στο 55 ημουν αλλα με το Κατερινακι.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom