Νέα

Ρόδος : το ξενοδοχείο των γυμνιστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
[video]http://rodosreport.gr/anoigei-ksenodoxeio-gimniston/#.UXe6YK4yP3F.facebook[/video]

άρχισε η ανάπτυξη....επιτέλους

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πολύ καλό... καλό θα είναι να γίνει και μια παραλία γυμνιστών επίσημη και να είναι και κλειστή έτσι ώστε να αποκλείονται οι ματάκηδες... γιατί όχι ??

σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο υπάρχουν (στην Γαλλία υπάρχει ολόκληρο χωριό  το Cap d'Agde) ....

σε άλλες χώρες υπάρχουν gay and lesbian friendly ξενοδοχεία...

αν θέλουμε τουρισμό που να αφήνει χρήμα τέτοια πρέπει να κάνουμε...

OP
OP
NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
πολύ καλό... καλό θα είναι να γίνει και μια παραλία γυμνιστών επίσημη και να είναι και κλειστή έτσι ώστε να αποκλείονται οι ματάκηδες... γιατί όχι ??

σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο υπάρχουν (στην Γαλλία υπάρχει ολόκληρο χωριό  το Cap d'Agde) ....

σε άλλες χώρες υπάρχουν gay and lesbian friendly ξενοδοχεία...

αν θέλουμε τουρισμό που να αφήνει χρήμα τέτοια πρέπει να κάνουμε...

έτσι είναι ...στην Κρήτη το έχει φίλος πολλά χρόνια κοντά στα Σφακιά και είναι μακράν υπερπλήρης κάθε χρόνο εδώ και μια δεκαετία

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ποιο έχει κοντά στα Σφακιά γιατί το μόνο που γνωρίζω εκεί είναι τα Γλυκά νερά

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
έχεις πάει?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
στην κρητη υπαρχει εδω και χρονια τετοιο ξενοδοχειο.
εχει παει ενας φιλος μου,τον ειχε παει μια γκομενα που ειχε,τις αρεσαν τετοια σκηνικα.
μου ειπε οτι παιζει ματι πολυ,αλλα για παραπανω δεν ειναι,γιατι οι περισσοτεροι ειναι ζευγαρια,και αν κανεις καμια μαλακια και θα εκτεθεις και θα φας και σουτ απο το ξενοδοχειο.
παντως το 80% οπως μου ειπε ηταν πανω απο 40 χρονων.

το ξενοδοχειο ειναι αυτο.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πλάκα κάνετε ρε παιδιά?
Ειδικά για την Κρήτη?
Όπου θέλεις βγάζεις τα ρούχα σου και κάνεις μπάνιο.
Δε θα πας βέβαια μέσα στις ομπρέλλες με κυρίες και παιδάκια να πετάξεις τη μαλαπέρδα έξω, αλλά παντού υπάρχουν απόμερα μέρη όπου όσοι θέλουν να τσιτσιδωθούν, τα βγάζουν.

Έχεις δίπλα και ένα μαγιώ, αν δεις καναν περίεργο να πλησιάζει (με πηλίκιο εννοώ), να το φορέσεις.

Τι "οργανωμένες πλαζ γυμνιστών" και παπάρια τούμπανα!
Αυτά είναι για να σας τα παίρνουν!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Πλάκα κάνετε ρε παιδιά?
Ειδικά για την Κρήτη?
Δε θα πας βέβαια μέσα στις ομπρέλλες με κυρίες και παιδάκια να πετάξεις τη μαλαπέρδα έξω, αλλά παντού υπάρχουν απόμερα μέρη όπου όσοι θέλουν να τσιτσιδωθούν, τα βγάζουν.

Έχεις δίπλα και ένα μαγιώ, αν δεις καναν περίεργο να πλησιάζει (με πηλίκιο εννοώ), να το φορέσεις.

ε,ενταξει,υποτιθεται οτι το ξενοδοχειο εχει αυτο τον ρολο,να μην ειστε σαν κυνηγημενος οποιος θελει να τα πεταξει.να εχει την ανεση του,και να μην ντρεπεται,αφου ολοι ετσι θα ειναι εκει.  :piss: :police:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πλάκα κάνετε ρε παιδιά?
Ειδικά για την Κρήτη?

ρε φίλε...

(1) δεν είναι όλοι που θέλουν να κάνουν γυμνισμό 20ρηδες, 25αρηδες για να ψάχνουν να βρούνε απόμερες παραλίες
(2) το κίνημα των γυμνιστών είναι σε πάρα πολλά μέρη πολύ δυνατό και έχει απαιτήσεις που έχουν και οι υπόλοιποι (μια οργανωμένη παραλία στην οποία να μπορούν να βρούνε ένα μπουκάλι κρύο νερό, μια ομπρέλλα κλπ)
(3) τον περίεργο πως θα τον ξεχωρίσεις? μόνο από το πηλίκιο ?? γιατί μπορεί να είναι και ένας απλός θνητός που να σου κουβαλήσει σε χρόνο μηδέν το πηλίκιο και να βρεθείς μέσα για προσβολή δημοσίας αιδούς... ειδικά αν είναι κανένας θεούσος, θεούσα ή κανένας βαλτός από την διπλανή ταβέρνα/ξενοδοχείο/πλάζ που θέλει να μαζέψει τον κόσμο εκεί...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ρε φίλε...

(1) δεν είναι όλοι που θέλουν να κάνουν γυμνισμό 20ρηδες, 25αρηδες για να ψάχνουν να βρούνε απόμερες παραλίες
(2) το κίνημα των γυμνιστών είναι σε πάρα πολλά μέρη πολύ δυνατό και έχει απαιτήσεις που έχουν και οι υπόλοιποι (μια οργανωμένη παραλία στην οποία να μπορούν να βρούνε ένα μπουκάλι κρύο νερό, μια ομπρέλλα κλπ)
(3) τον περίεργο πως θα τον ξεχωρίσεις? μόνο από το πηλίκιο ?? γιατί μπορεί να είναι και ένας απλός θνητός που να σου κουβαλήσει σε χρόνο μηδέν το πηλίκιο και να βρεθείς μέσα για προσβολή δημοσίας αιδούς... ειδικά αν είναι κανένας θεούσος, θεούσα ή κανένας βαλτός από την διπλανή ταβέρνα/ξενοδοχείο/πλάζ που θέλει να μαζέψει τον κόσμο εκεί...
Κοίτα,
Μιλάω για πράματα που ξέρω, γιατί τα έχω κάνει.
Ο οργανωμένος τουρισμός (που έχει καταλήξει στα βραχιολάκια των ξενοδοχείων) είναι κοροϊδία.
Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν να κάνουν κι αυτοί με τα "οργανωμένα" ξενοδοχεία των γυμνών.
Μιλάμε για κοροϊδία, όχι για φύση.
Προφανώς και δεν θα πας τσίτσιδος στην ταβέρνα να φας, θα βάλεις ένα μαγιώ.
Αλλά στο "ξενοδοχείο γυμνιστών" έχεις μαντρωθεί. Θα φας μόνο τα σκατά που θα σου σερβίρουν.
Αυτό λέω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κοίτα,
Μιλάω για πράματα που ξέρω, γιατί τα έχω κάνει.
Ο οργανωμένος τουρισμός (που έχει καταλήξει στα βραχιολάκια των ξενοδοχείων) είναι κοροϊδία.
Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν να κάνουν κι αυτοί με τα "οργανωμένα" ξενοδοχεία των γυμνών.
Μιλάμε για κοροϊδία, όχι για φύση.
Προφανώς και δεν θα πας τσίτσιδος στην ταβέρνα να φας, θα βάλεις ένα μαγιώ.
Αλλά στο "ξενοδοχείο γυμνιστών" έχεις μαντρωθεί. Θα φας μόνο τα σκατά που θα σου σερβίρουν.
Αυτό λέω.

κοίταξε... δεν μιλάμε για μας... μιλάμε για τουρίστα που θα έρθει και που θα θέλει αυτό το σχέδιο...

εγώ πρακτικά δεν έχω πρόβλημα να πάω σε απόμερη παραλία... μιλάμε για τον ξένο που γουστάρει κάτι το οργανωμένο το οποίο και είναι πολύ σπάνιο...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
χχμμ ωραίο νέο θρεντάκι θα ήταν το εξής!!  :grin:

γυμνισμός....
κίνημα νατουραλισμού η βίτσιο (επιδειξιομανίας) και η χαρά του ματάκια ?  :cheesy: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom