Νέα

Ρόδος: Ομαδικός βιασμός Νορβηγής τουρίστριας - Στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Κάποιοι τα έχετε κάνει αχταρμα. Εάν αποδειχθεί βιασμός, να επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή. Αν δεν αποδειχθεί, πρέπει να διωχθεί ποινικά η κοπέλα και να της επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή επίσης. Όπως δεν μπορεί κανένας να σε αναγκάζει σε σεξ παρά τη θέληση σου, έτσι δεν μπορεί και κανένας να σε σπιλώνει.
Εσύ που έχεις πάρει μόνο το μέρος της κοπέλας λες και ήσουν παρών και γράφεις ολόκληρα κατεβατα εντελώς άσχετα με το θέμα, έχεις σοβαρά θέματα. Δες τα.
Οι άλλοι που έχετε πάρει το μέρος των κατηγορουμένων χωρίς καν να σας ενδιαφέρει η θέση της κοπέλας ("τώρα το θυμήθηκε και αυτή"? Σοβαρά τώρα?), συνέλθετε.
Ναι, έχει ξεφύγει κάπου η φάση με όλα αυτά, όντως αρκετά περιστατικά είναι φτιαχτά.
Αλλά μια κατηγορία βιασμού, πρέπει να εξετάζεται σοβαρά. Πώς θα γίνει δηλαδή?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
1. https://www.amazon.com/Male-Fantasies-Vol-History-Literature/dp/0816614490 και μια περίληψη επεξηγηματική https://www.theguardian.com/comment...nd-terrorists-have-in-common-violent-misogyny
2. Συνειδητοποίησε πως αυτόο "καθρεπτάκι" δημοτικού σας που σπρώχνετε, δεν αποτελεί θεωρία στην πολιτική επιστήμη, αποτελεί προπαγανδιστικό κατασκεύασμα το οποίο πιστεύουν μόνο άνθρωποι χαμηλής αντίληψης του ολοένα και πιο περιοριζόμενου ψηφοφοράτου σας.
3. Με ένα δημοσίευμα, ως αναγνώστης, και με βάση την εμπειρία δεκαετιών. Αλίμονο αν όλοι στην κοινωνία το βουλώναμε μέχρι οι δικηγόροι και οι δικαστές να αποφασίσουν μετά από έτη. Και ειδικά όταν γνωρίζουμε πως η ιδανική δικαιοσύνη που δεν χρειάζεται καμία διαρκή κριτική και μεταρρύθμιση, δεν υπάρχει, οπότε τα κινήματα και ο ελεύθερος εξωδικαστηριακός λόγος που επιζητούν μεταρρύθμισή της και εξυγίανσή της είναι απαραίτητα. Ούτε εσύ και οι φίλοι σου ως παρατηρητές θα έπρεπε να πιστεύετες ότι έχετε ιδέα, αλλά την έχετε, είστε σίγουροι πως πρόκειται για μια από τις ψευδείς καταγγελίες/εξαίρεσεις.
Χονδρε, γυρνα το 30 μοιρες δυτικα, ερχεται παγοβουνο.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
τι σόι λογαριασμός είναι το χοντροσε;
από το 2011;
και τώρα σχόλια πολλά...
σε διατεταγμένη υπηρεσία μου φαίνεται...
από το 2011;
Μου καύλωσε να ασχοληθώ με την πάρτη σας ύστερα από χρόνια. Που ξέρεις, μπορεί να μου γίνει μόνιμη αγαπημένη συνήθεια.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Απο ναυαγια παντως γινεται χαμος, το νου σου, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.
Ναι, βλέπω τα μαύρα ναυάγια που έφαγαν τρελή τορπίλη πέρσι στις 7 Οκτωβρίου, τρέχουν ακόμα να τους περιμαζέψουν τα μπλε που εκπέμπουν επίσης ΣΟΣ. :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
????
Οκ, λειτουργικά αναλφαβητος με τη βούλα!
Οι περισσότερες>πάμπολλες.
Ίσως το πάμπολλες είναι υπερβολή,γραψε πολλές.
By default πιστεύουν μονο ιδεοληπτικοι παρανοϊκοι sjw,μόνο τα άρρωστα αυτά μυαλά.
Σε όλους τους υγιείς δημοκράτες έρχεται το τεκμήριο της αθωότητας πρωτα στο μυαλό
Το καταπληκτικό με κάτι τέτοια όντα,, είναι πως ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝΕ πως το τεκμήριο της Αθωότητας επιβλήθηκε, ακριβώς για να προστατεύσει τον μέσο άνθρωπο. Ο Πάμπλουτος, ο Διάσημος, το μέλος της Ελίτ, έχουν γνωριμίες και λεφτά να βρουν και να πληρώσουν ένα Μεγαλοδικηγόρο, ο οποίος θα καταφέρει να κάνει την τρίχα τριχιά και να φάνε όσο το δυνατόν μικρότερη ποινή, αν καταδικαστούνε. Εσύ κι εγώ δεν έχουμε αυτά τα χρήματα και τις γνωριμίες. Η λογική πως αρκούν οι καταγγελίες απέδειξε το λάθος της, όταν σε αυτά τα χώματα εδώ και 2.500 χρόνια γεννήθηκε η Συκοφαντία. Όταν δεκάδες γυναίκες εκτελέστηκαν σαν μάγισσες, επειδή κάποια υστερικά 12 χρονα τις κατηγόρησαν στο Σάλεμ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΘΙΣΜΟΥ. Πόσες ζωές καταστράφηκαν επειδή άτομα σαν τον ακατονόμαστο πίστευαν το By default; κι όμως, οι πνευματικοί απόγονοι αυτών που πλήρωσαν πάρα πολύ ακριβά αυτή τη λογική σηκώνονται σήμερα και ισχυρίζονται πως πρέπει να πιστεύουμε όσες καταγγέλουν πως βιάστηκαν, είναι άχρηστη η κανονική Νομική Διαδικασία. Και δεν τους περνάει από το μυαλό πως μπορεί να βρεθούν οι ίδιοι σε αυτή τη θέση, η κάποιος άλλος άντρας του κύκλου τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
1. https://www.amazon.com/Male-Fantasies-Vol-History-Literature/dp/0816614490 και μια περίληψη επεξηγηματική https://www.theguardian.com/comment...nd-terrorists-have-in-common-violent-misogyny
2. Συνειδητοποίησε πως αυτό το "καθρεπτάκι" δημοτικού σας που σπρώχνετε, δεν αποτελεί θεωρία στην πολιτική επιστήμη, αποτελεί προπαγανδιστικό κατασκεύασμα το οποίο πιστεύουν μόνο άνθρωποι χαμηλής αντίληψης του ολοένα και πιο περιοριζόμενου ψηφοφοράτου σας.
3. Με ένα δημοσίευμα, ως αναγνώστης, και με βάση την εμπειρία δεκαετιών. Αλίμονο αν όλοι στην κοινωνία το βουλώναμε μέχρι οι δικηγόροι και οι δικαστές να αποφασίσουν μετά από έτη. Και ειδικά όταν γνωρίζουμε πως η ιδανική δικαιοσύνη που δεν χρειάζεται καμία διαρκή κριτική και μεταρρύθμιση, δεν υπάρχει, οπότε τα κινήματα και ο ελεύθερος εξωδικαστηριακός λόγος που επιζητούν μεταρρύθμισή της και εξυγίανσή της είναι απαραίτητα. Ούτε εσύ και οι φίλοι σου ως παρατηρητές θα έπρεπε να πιστεύετε ότι έχετε ιδέα, αλλά την έχετε, είστε σίγουροι πως πρόκειται για μια από τις ψευδείς καταγγελίες/εξαίρεσεις.
σου έχω νέα Αριστερέ της πούτσας. Μάθε τι θέμα αφορούν οι γυναικείες φαντασιώσεις ΚΑΙ ΙΣΩΣ κατανοήσεις γιατί κάνουν ψευδείς καταγγελίες για βιασμό.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις. Η έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας και το πανεπιστήμιο της Notre Dame δημοσιεύθηκε στην ακαδημαϊκή επιθεώρηση Archives of Sexual Behaviour. Επικεφαλής ήταν η δρ. Jenny Bivona.
Προηγούμενες έρευνες στο πεδίο είχαν δείξει ότι σε ποσοστό από 31% έως 63%, οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με θέμα τον βιασμό τους. Η σεξουαλική διέγερση από ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο είναι ένα ψυχολογικό μυστήριο, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αποκρουστικό και βασανιστικό συμβάν στη ζωή μιας γυναίκας.
Προκειμένου να μελετήσουν σε βάθος την γυναικεία ερωτική φαντασίωση με σενάριο τον βιασμό, οι ερευνητές εξέτασαν 355 νεαρές γυναίκες. Ως μέρος της έρευνας, οι γυναίκες άκουσαν μέσω ακουστικών τη διήγηση ενός σεναρίου βιασμού, για να προσδιοριστεί αργότερα το πόσο αυτό που άκουσαν τις διέγειρε ερωτικά.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 62% των γυναικών παραδέχτηκε πως είχε κάποιου είδους σεξουαλική φαντασίωση σχετική με βιασμό.

Όνειρα γλυκά

πηγή https://www.enanews.gr/η-απόκρυφη-σεξουαλική-φαντασίωση-των/

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
2. Συνειδητοποίησε πως αυτό το "καθρεπτάκι" δημοτικού σας που σπρώχνετε, δεν αποτελεί θεωρία στην πολιτική επιστήμη, αποτελεί προπαγανδιστικό κατασκεύασμα το οποίο πιστεύουν μόνο άνθρωποι χαμηλής αντίληψης του ολοένα και πιο περιοριζόμενου ψηφοφοράτου σας.
3. Με ένα δημοσίευμα, ως αναγνώστης, και με βάση την εμπειρία δεκαετιών. Αλίμονο αν όλοι στην κοινωνία το βουλώναμε μέχρι οι δικηγόροι και οι δικαστές να αποφασίσουν μετά από έτη. Και ειδικά όταν γνωρίζουμε πως η ιδανική δικαιοσύνη που δεν χρειάζεται καμία διαρκή κριτική και μεταρρύθμιση, δεν υπάρχει, οπότε τα κινήματα και ο ελεύθερος εξωδικαστηριακός λόγος που επιζητούν μεταρρύθμισή της και εξυγίανσή της είναι απαραίτητα. Ούτε εσύ και οι φίλοι σου ως παρατηρητές θα έπρεπε να πιστεύετε ότι έχετε ιδέα, αλλά την έχετε, είστε σίγουροι πως πρόκειται για μια από τις ψευδείς καταγγελίες/εξαίρεσεις.
1. Μου δίνεις σαν αναφορά ένα βιβλίο (το οποιο συμπτωματικά γνωρίζω) για τη συμπεριφορά γερμανών στρατιωτών και την αντίληψή τους για το γυναικείο φύλο, όπως επίσης ένα άρθρο (άποψη) της Guardian; Σε αυτά βασίζεις την άποψή σου για την Ελληνική κοινωνία; Αφετέρου, εφόσον έχεις αυτή τη θεωρία, μας αποδεικνύεις κάπως πως ο μισογύνης είναι εξ'ορισμού βιαστής; Ή μήπως κάθε βιαστής είναι και μισογύνης;
2. Διάβασε την έκφρασή σου και κρίνε ποιος κάνει προπαγάνδα.
3. Ακόμη να καταλάβεις. "Εγώ και οι φίλοι μου" υποστηρίζουμε πως η αλήθεια δεν είναι προκαθορισμένη. Η θεωρία σου (βάση την εμπειρία δεκαετιών) πως εφόσον το έκαναν άλλοι, ε τότε το έκαναν και αυτοί, είναι τρομακτική και θα έπρεπε να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
σου έχω νέα Αριστερέ της πούτσας. Μάθε τι θέμα αφορούν οι γυναικείες φαντασιώσεις ΚΑΙ ΙΣΩΣ κατανοήσεις γιατί κάνουν ψευδείς καταγγελίες για βιασμό.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις. Η έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας και το πανεπιστήμιο της Notre Dame δημοσιεύθηκε στην ακαδημαϊκή επιθεώρηση Archives of Sexual Behaviour. Επικεφαλής ήταν η δρ. Jenny Bivona.
Προηγούμενες έρευνες στο πεδίο είχαν δείξει ότι σε ποσοστό από 31% έως 63%, οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με θέμα τον βιασμό τους. Η σεξουαλική διέγερση από ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο είναι ένα ψυχολογικό μυστήριο, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αποκρουστικό και βασανιστικό συμβάν στη ζωή μιας γυναίκας.
Προκειμένου να μελετήσουν σε βάθος την γυναικεία ερωτική φαντασίωση με σενάριο τον βιασμό, οι ερευνητές εξέτασαν 355 νεαρές γυναίκες. Ως μέρος της έρευνας, οι γυναίκες άκουσαν μέσω ακουστικών τη διήγηση ενός σεναρίου βιασμού, για να προσδιοριστεί αργότερα το πόσο αυτό που άκουσαν τις διέγειρε ερωτικά.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 62% των γυναικών παραδέχτηκε πως είχε κάποιου είδους σεξουαλική φαντασίωση σχετική με βιασμό.

Όνειρα γλυκά

πηγή https://www.enanews.gr/η-απόκρυφη-σεξουαλική-φαντασίωση-των/
Σου έχω νέα ψευτοδιανοούμενε φασίζοντα. Το ότι κάτι είναι φαντασίωση δεν το συνιστά ίσο με την πραγματικότητα. Για να προχωρήσουμε σε μια φαντασίωση και ειδικά μια τέτοια σημαντική, ζητάμε την συναίνεσή της πρώτα, και μετά ακολουθεί η βαρβατίλα. Σε αντίθεση με τον βιασμό που κανείς δεν τις ρωτά ποτέ.

Αν έχει σαπίσει τόσο το μυαλό σου από το πολύ χειρογλύκανο ή την τιβί, και δεν μπορεί να ξεχωρίσει την διαφορά μεταξύ φαντασίωσης βιασμού και πραγματικότητας βιασμού, είναι δικό σου θέμα.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
1. Μου δίνεις σαν αναφορά ένα βιβλίο (το οποιο συμπτωματικά γνωρίζω) για τη συμπεριφορά γερμανών στρατιωτών και την αντίληψή τους για το γυναικείο φύλο, όπως επίσης ένα άρθρο (άποψη) της Guardian; Σε αυτά βασίζεις την άποψή σου για την Ελληνική κοινωνία; Αφετέρου, εφόσον έχεις αυτή τη θεωρία, μας αποδεικνύεις κάπως πως ο μισογύνης είναι εξ'ορισμού βιαστής; Ή μήπως κάθε βιαστής είναι και μισογύνης;
2. Διάβασε την έκφρασή σου και κρίνε ποιος κάνει προπαγάνδα.
3. Ακόμη να καταλάβεις. "Εγώ και οι φίλοι μου" υποστηρίζουμε πως η αλήθεια δεν είναι προκαθορισμένη. Η θεωρία σου (βάση την εμπειρία δεκαετιών) πως εφόσον το έκαναν άλλοι, ε τότε το έκαναν και αυτοί, είναι τρομακτική και θα έπρεπε να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό.
1. Σου δίνω ως αναφορά αυτό, γιατί οι άνθρωποι δεν είμαστε τόσο διαφορετικοί από εποχή σε εποχή και από χώρα σε χώρα, όπως ίσως έχεις εντύπωση. Τις ίδιες αξίες ακολουθούν τα μοντέρνα φασισταριά, μέχρι και τα ίδια πανομοιότυπα σύμβολα (ή παρόμοια, μαιάνδρους σε ίδια χρώματα και μοτίβο με την ναζιστική σημαία) δοξάζουν.
2. Έχω διαβάσει και ακούσει το δηθεν νεόκοπο αφήγημα σου ίσων αποστάσεων ή δύο άκρων πολλές φορές τα 10 χρόνια, και μόνο από δεξιά ως χρυσαυγίτικα ΜΜΕ. Αυτό είναι η απόδειξή του ως προπαγάνδας και όχι ως πραγματικότητας.
3. Εσύ και οι φίλοι σου δεν είστε αμφισβητίες, είστε πεποισμένοι με σίγουρο ύφος εδώ και σελίδες πως η καταγγέλουσα είναι ψεύτρα. Και δεν μπορείτε τελευταία στιγμή πειστικά να ισχυριστείτε αλλιώς, τα μηνύματά σας είναι γραπτά (και αν κάνετε κουτοπόνηρα πως τα διαγράφετε για να την γλιτώσετε και να υποκριθείτε πως άλλα πάντοτε λέγατε, η cache του Google ή άλλα σάιτ τύπου Internet Archive, τα ανασύρουν εύκολα στην μνήμη μας για να σας ξεφτιλίσουμε). Γενικά δεν έχετε αντιληφθεί πόσο εκτός νερού είστε στην εποχή του Ίντερνετ, πως δεν μπορείτε πια να διαγράψετε το παρελθόν των απόψεών σας τόσο εύκολα.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
1. Σου δίνω ως αναφορά αυτό, γιατί οι άνθρωποι δεν είμαστε τόσο διαφορετικοί από εποχή σε εποχή και από χώρα σε χώρα, όπως ίσως έχεις εντύπωση. Τις ίδιες αξίες ακολουθούν τα μοντέρνα φασισταριά, μέχρι και τα ίδια πανομοιότυπα σύμβολα (ή παρόμοια, μαιάνδρους σε ίδια χρώματα και μοτίβο με την ναζιστική σημαία) δοξάζουν.
2. Έχω διαβάσει και ακούσει το δηθεν νεόκοπο αφήγημα σου ίσων αποστάσεων ή δύο άκρων πολλές φορές τα 10 χρόνια, και μόνο από δεξιά ως χρυσαυγίτικα ΜΜΕ. Αυτό είναι η απόδειξή του ως προπαγάνδας και όχι ως πραγματικότητας.
3. Εσύ και οι φίλοι σου δεν είστε αμφισβητίες, είστε πεποισμένοι με σίγουρο ύφος εδώ και σελίδες πως η καταγγέλουσα είναι ψεύτρα. Και δεν μπορείτε τελευταία στιγμή πειστικά να ισχυριστείτε αλλιώς, τα μηνύματά σας είναι γραπτά (και αν κάνετε κουτοπόνηρα πως τα διαγράφετε για να την γλιτώσετε και να υποκριθείτε πως άλλα πάντοτε λέγατε, η cache του Google ή άλλα σάιτ τύπου Internet Archive, τα ανασύρουν εύκολα στην μνήμη μας για να σας ξεφτιλίσουμε). Γενικά δεν έχετε αντιληφθεί πόσο εκτός νερού είστε στην εποχή του Ίντερνετ, πως δεν μπορείτε πια να διαγράψετε το παρελθόν των απόψεών σας τόσο εύκολα.
Διαφωνώ και στα 3, αλλά δε θα ασχοληθώ περαιτέρω. Θέλω μια απλή και ξεκαθαρη απάντηση:

"είστε πεποισμένοι με σίγουρο ύφος εδώ και σελίδες πως η καταγγέλουσα είναι ψεύτρα". Αρχικα δεν είμαι πεπεισμένος για τίποτα. Η ερώτηση είναι η εξής: αν θεωρείς όλους πεπεισμένους για την αθωώτητα των κατηγορούμενων, σε τί διαφέρεις εσύ που είσαι πεπεισμένος για την ενοχή τους;

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Διαφωνώ και στα 3, αλλά δε θα ασχοληθώ περαιτέρω. Θέλω μια απλή και ξεκαθαρη απάντηση:

"είστε πεποισμένοι με σίγουρο ύφος εδώ και σελίδες πως η καταγγέλουσα είναι ψεύτρα". Αρχικα δεν είμαι πεπεισμένος για τίποτα. Η ερώτηση είναι η εξής: αν θεωρείς όλους πεπεισμένους για την αθωώτητα των κατηγορούμενων, σε τί διαφέρεις εσύ που είσαι πεπεισμένος για την ενοχή τους;
Σε πολλά, κυρίως στο ρίσκο ακόμα ένας βιασμός να πάει ατιμώρητος επειδή οι δράστες ήταν "του ελληνικού αίματός μας" ή ισχυροί, και οι δικαστές το πιθανότερο μεροληπτικοί υπέρ τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Σου έχω νέα ψευτοδιανοούμενε φασίζοντα. Το ότι κάτι είναι φαντασίωση δεν το συνιστά ίσο με την πραγματικότητα. Για να προχωρήσουμε σε μια φαντασίωση και ειδικά μια τέτοια σημαντική, ζητάμε την συναίνεσή της πρώτα, και μετά ακολουθεί η βαρβατίλα. Σε αντίθεση με τον βιασμό που κανείς δεν τις ρωτά ποτέ.

Αν έχει σαπίσει τόσο το μυαλό σου από το πολύ χειρογλύκανο ή την τιβί, και δεν μπορεί να ξεχωρίσει την διαφορά μεταξύ φαντασίωσης βιασμού και πραγματικότητας βιασμού, είναι δικό σου θέμα.
Σου έδωσα μια εξήγηση, για ποιο λόγο ΚΑΠΟΙΕΣ Γυναίκες υποβάλλουν ψευδείς καταγγελίες Βιασμού. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ, την διέστρεψες ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με υβρίζεις, προσπαθώντας να με κάνεις να χάσω την ψυχραιμία μου. Σε έχω συνδέσει με Κάϊρο, και θα σε πληροφορήσω πως ούτε εγώ, ούτε τα άλλα μέλη μαλακιζόμαστε. Υπάρχουν σεξεργάτριες για κάθε γούστο. Και όλες οι κοπέλες από τις πρώην χώρες του Ανατολικού Μπλοκ, τα δικά μου χύσια καταπίνουν, η δικιά μου πούτσα τους ανοίγει την κωλοτρυπίδα, κι είναι κι ευχαριστημένες από πάνω. Κι εσύ φαντασιώνεσαι ακόμα

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Και όλες οι κοπέλες από τις πρώην χώρες του Ανατολικού Μπλοκ, τα δικά μου χύσια καταπίνουν, η δικιά μου πούτσα τους ανοίγει την κωλοτρυπίδα, κι είναι κι ευχαριστημένες από πάνω. Κι εσύ φαντασιώνεσαι ακόμα
Σου σηκώθηκε το πουλάκι με αυτό το ξέσπασμα για το πόσο ψυχοπαθολογικά μεγαλομανής είσαι; Σιγά μην είσαι και κανένας Σπαλιαράς, τρέμε μισή Αθήνα. :)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
θα τον ξεζουμίσετε το χοντροσε και θα τον χάσουμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Σου σηκώθηκε το πουλάκι με αυτό το ξέσπασμα για το πόσο ψυχοπαθολογικά μεγαλομανής είσαι; Σιγά μην είσαι και κανένας Σπαλιαράς, τρέμε μισή Αθήνα. :)
ράβδος στη γωνία, άρα βρέχει. Και βέβαια δεν ισχυρίστηκα πως έχω την εμφάνιση μοντέλου, όπως ΥΠΟΥΛΑ προσπαθείς να διαστρέψεις τη συζήτηση. Η ουσία αυτού που έγραψα (και που προσποιείσαι πως δεν καταλαβαίνεις) είναι πως η καλύτερη Κοινωνία που ευαγγελιζόταν η Αριστερά, αποδείχτηκε ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ. Κατέρρευσαν, κι εσύ συνεχίζεις να φαντασιώνεσαι πως η Γη θα γίνει Κόκκινη, αν υποστηρίζεις τις γυναίκες και τις μειονότητες, ζητιανεύοντας τις ψήφους τους. Κι ήρθαν εδώ, και στην αρχή γαμιόντουσαν οι υπερμούναροι της Ρωσίας με 3.000 δραχμές, κι εγώ γάμαγα 20χρονα λουλουδάκια Βουλγάρες με 20€. Αυτή είναι η πραγματικότητα, και ΦΥΣΙΚΑ αρνείσαι να την αποδεχτείς, οι παρωπίδες είναι μεγάλη ανακούφιση. Και δεν πα να λες ότι σου γουστάρει, αυτό είναι το Νομικό μας Σύστημα. Αν αποδείξει τους ισχυρισμούς της, θα πάνε φυλακή. Ειδ΄ άλλως, θα μείνουν οι Φεμινίστριες να κάνουν διαδηλώσεις

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Μην ασχολείσαι ρε τύπε με το ναυάγιο. Ο τύπος η τρολαρει η είναι λευκός ιππότης του Ίντερνετ με συσκευή αγνότητας στο τσουτσουνακι του.

ξετυλίγει καποτες στους λαθρογαμιαδες των φιλενάδων του όπως τόσοι και τόσοι εκεί έξω.

άστον,αν καταλάβει τι θύμα είναι μπορεί να φουντάρει από κανα παράθυρο
Είτε 1) τρολ, είτε 2) λευκός ιππότης που κοιτάζει πως να γαμήσει, είτε 3) ξετυλιχτής καποτών αλλοδαπών... τα στερεότυπα του μέσου μπουρτζόβλαχου δεξιού για τους πολιτισμένους ανθρώπους, όλα μαζεμένα μαζί. Συγχαρητήρια, χατ τρικ μαλάκυνσης εγκεφάλου, λάθος και στα 3.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σε πολλά, κυρίως στο ρίσκο ακόμα ένας βιασμός να πάει ατιμώρητος επειδή οι δράστες ήταν "του ελληνικού αίματός μας" ή ισχυροί, και οι δικαστές το πιθανότερο μεροληπτικοί υπέρ τους.
Έβγαλες ένα άσχετο λογύδριο, όμως δεν απάντησες σε τί διαφέρεις εσύ, που επιμένεις σε κάτι που ο ίδιος είπες πως είναι υπόθεση και όχι γεγονός.

Δεύτερη ερώτηση: πώς θα νιώσεις εάν αποδειχθεί πως ήταν οικονομική απάτη;

Τρίτη ερώτηση και ειλικρινής: τί έχει πάει τόσο στραβά στη ζωή σου;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Μην ασχολείσαι ρε τύπε με το ναυάγιο. Ο τύπος η τρολαρει η είναι λευκός ιππότης του Ίντερνετ με συσκευή αγνότητας στο τσουτσουνακι του.

ξετυλίγει καποτες στους λαθρογαμιαδες των φιλενάδων του όπως τόσοι και τόσοι εκεί έξω.

άστον,αν καταλάβει τι θύμα είναι μπορεί να φουντάρει από κανα παράθυρο
Λογικά προσυπογράφω τα παραπάνω. Όμως δεν θα του κάνω τη χάρη να τον αφήσω να φαντασιώνεται πως πολεμάει την αδικία της Άτιμης Κοινωνίας αραδιάζοντας παρλαπίπες και προσποιούμενος τον Πολεμιστή του Καλού. Τον τσούζει πως οι Ρωσίδες στα μπουρδέλα της Ελλάδας ήρθαν για να επιβιώσουν, και πως η Βουλγαρία προσπάθησε να μπει σε ΝΑΤΟ και ΕΟΚ, κι ας ήταν στο ίδιο Συνδικάτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom