You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rock-metal-gothic ροκάδικα! Ποια είναι τα πιο καλά μαγαζιά του είδους;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 242
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Απο παρκινκ εκει πρεπει να ειναι δυσκολη η κατασταση ετσι?
Για παρασκευοσάββατα ούτε να το σκέφτεσαι εκτός αν θέλεις να πληρώσεις πάρκινγκ ή να παρκάρεις κανά 15λεπτο με τα πόδια μακριά, και ΑΝ το βρεις κι αυτό.
Άσε που έτσι και κάνεις τη μαλακία να περάσεις στο δρόμο μπροστά από το μαγαζί ή που θα πατήσεις κανά μαλακα ή που θα σου γίνουν τα νεύρα κρόσια. Περπατάνε μες στη μέση σα μοσχάρια στη βοσκή.
Με αυτοκίνητο δεν είναι να πλησιάσεις παρά μόνο καθημερινές.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ευτυχως που το απαγορευσαν και δεν καπνιζουμε πουθενα τωραΜε το τσιγάρο δεν ξέρω τι γίνεται μιας και στην αρχή το είχαν απαγορεύσει.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
τυπε ευτυχως που το απαγορευσαν και δεν καπνιζουμε πουθενα τωρα
Άσε γιατί πάλι κάτι αρχιδιές ακούγονται περί απαγόρευσης...
Μπορεί να το αναφέρει μέχρι κι αυτό το μνημόνιο μέσα τύπε!!
Τουλαχιστον εχει κανα παρκινκ επι πληρωμη εκει κοντα?Για παρασκευοσάββατα ούτε να το σκέφτεσαι εκτός αν θέλεις να πληρώσεις πάρκινγκ ή να παρκάρεις κανά 15λεπτο με τα πόδια μακριά, και ΑΝ το βρεις κι αυτό.
Άσε που έτσι και κάνεις τη μαλακία να περάσεις στο δρόμο μπροστά από το μαγαζί ή που θα πατήσεις κανά μαλακα ή που θα σου γίνουν τα νεύρα κρόσια. Περπατάνε μες στη μέση σα μοσχάρια στη βοσκή.
Με αυτοκίνητο δεν είναι να πλησιάσεις παρά μόνο καθημερινές.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι απο 1η σεπτεμβριου τυπεΆσε γιατί πάλι κάτι αρχιδιές ακούγονται περί απαγόρευσης...
Μπορεί να το αναφέρει μέχρι κι αυτό το μνημόνιο μέσα τύπε!!
θα ειναι σαν την προηγουμενη απαγορευση μην φοβασε
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Τουλαχιστον εχει κανα παρκινκ επι πληρωμη εκει κοντα?
Ναι έχει και όχι μόνο ένα.
Απλά έχε το νου σου να μη σε πιάσουν κότσο γιατί είναι μυστήριοι...
Την άλλη φορά πάω και χωρίς να κατέβω από το αμάξι κατεβάζω το παράθυρο και του λέω "Πόσο?" "20". Καλά λέω γεια σου. Όπα κάτσε μου λέει 15. Καλά ναι του λέω τραγούδα. Κάτσε κάτσε μου λέει 10 κι ασ'το μέχρι το πρωί, πάρε και τα κλειδιά μαζί σου!
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
ναι απο 1η σεπτεμβριου τυπε
θα ειναι σαν την προηγουμενη απαγορευση μην φοβασε
Θα τα πάνε τα τσιγάρα κανά εικόσαρικο το πακέτο τύπε... Θα ψάχνουμε τον κινεζοκύπριο και δε θα τον βρίσκουμε!
tnx φιλε μου θα εχω το νου μουΝαι έχει και όχι μόνο ένα.
Απλά έχε το νου σου να μη σε πιάσουν κότσο γιατί είναι μυστήριοι...
Την άλλη φορά πάω και χωρίς να κατέβω από το αμάξι κατεβάζω το παράθυρο και του λέω "Πόσο?" "20". Καλά λέω γεια σου. Όπα κάτσε μου λέει 15. Καλά ναι του λέω τραγούδα. Κάτσε κάτσε μου λέει 10 κι ασ'το μέχρι το πρωί, πάρε και τα κλειδιά μαζί σου!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο κινεζοκυπριος θα αρχισει καμπανια για φτηνα τσιγαραΘα τα πάνε τα τσιγάρα κανά εικόσαρικο το πακέτο τύπε... Θα ψάχνουμε τον κινεζοκύπριο και δε θα τον βρίσκουμε!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Aligator στη Λ. Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Κηφισίας και φυσικά ακριβώς απέναντι [size=18pt]BAT CITY[/size] που είναι ο παλιός ΣΕΙΣΜΟΣ σε κάθετο της Πατησίων!!!
Ιδού και το link:
Ιδού και το link:
Ερώτηση για τους μεταλάδες.
Τι σας αρέσειαπό τη μέταλ και πορώνεστε; Είναι εντελώςξενέρωτη μουσική χωρίς μελωδία.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ερώτηση για τους μεταλάδες.
Τι σας αρέσειαπό τη μέταλ και πορώνεστε; Είναι εντελώςξενέρωτη μουσική χωρίς μελωδία.
Καλημέρα.
Εάν άκουσες το τραγούδι που πόσταρα εγώ και έβγαλες συμπέρασμα ότι η μουσική αυτή δεν έχει μελωδία (το ισχυρίζομαι διότι πόσταρες ακριβώς μετά από εμένα) τότε άκου και το παρακάτω:
Εάν ακόμη νομίζεις ότι αυτή η μουσική δεν έχει μελωδία τότε πρέπει να ορίσουμε την έννοια μελωδία...
Αυτο η τοχεις μεσα σου η οχι.Αν εχεις σαν ακουσματα κιαμο κτλ αστο καλυτερα μην το ψαχνεις Οτι και να σου πουμε δεν θα καταλαβειςΕρώτηση για τους μεταλάδες.
The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal yours dreams its Heaven and Hell(Black Sabbath)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Ερωτηση προς τους σκυλαδες.Ερώτηση για τους μεταλάδες.
τι σας αρεσει απο τα σκυλαδικα-λαΐκοποπ κ λοιπες αηδιες κ πορώνεστε?ειναι εντελως ξενερωτη μουσικη με χαζες μελωδίες...καλο ε?
Να του δωσουμε κατι μπας και κουφαθει και ησυχασουμεΕγραψε ο αβραμης με τις αποριες του! Slayeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr