Νέα

Rock-metal-gothic ροκάδικα! Ποια είναι τα πιο καλά μαγαζιά του είδους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ωραία είναι ρε.Και δεν έχουν μέα τσιρίδες και μαλακίες. :tickedoff: :birdman:

Πάντως άκουσα τα τραγούδια.Αυτό του μαλάκα του dio έχει ωραία μουσική στην αρχή αλλά απο φωνή σκατά.τα υπολοιπά δε απόσκατα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ δε γουστάρω τσιρίδες και σκληρές κιθάρες.Πρέπει να είσαι επιθετικό άτομο...μα πολύ επιθετικό για να τη βρίσκεις με τέτοια. :birdman:

Γνωρίζεις ότι πέθανε από καρκίνο του στομάχου τον προηγούμενο μήνα;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ωραία είναι ρε.Και δεν έχουν μέα τσιρίδες και μαλακίες. :tickedoff: :birdman:

Πάντως άκουσα τα τραγούδια.Αυτό του μαλάκα του dio έχει ωραία μουσική στην αρχή αλλά απο φωνή σκατά.τα υπολοιπά δε απόσκατα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ δε γουστάρω τσιρίδες και σκληρές κιθάρες.Πρέπει να είσαι επιθετικό άτομο...μα πολύ επιθετικό για να τη βρίσκεις με τέτοια. :birdman:

παψε γαμωτ! ΠΑΨΕ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε ναι,τα έπαθε αφού έπαιρνε πρέζα παλιότερα. :cheesy:

Το εάν συνδέεται η χρήση ναρκωτικών με την εμφάνιση καρκίνου του στομάχου ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. Αλλά ακόμη και να συνδέεται δεν έχεις λόγο να χαμολεγάς που πέθανε κάποιος εκτός κι εάν έχεις προσωπικά εναντίον του.

Έχεις;

ΥΓ: Φωνή σκατά ο Dio. Πες μου μια πολύ καλή φωνή που θαυμάζεις. Πες μου μια που πιστεύεις ότι είναι καλλίτερη από αυτήν.

kaisarlis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το εάν συνδέεται η χρήση ναρκωτικών με την εμφάνιση καρκίνου του στομάχου ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. Αλλά ακόμη και να συνδέεται δεν έχεις λόγο να χαμολεγάς που πέθανε κάποιος εκτός κι εάν έχεις προσωπικά εναντίον του.

Έχεις;

ΥΓ: Φωνή σκατά ο Dio. Πες μου μια πολύ καλή φωνή που θαυμάζεις. Πες μου μια που πιστεύεις ότι είναι καλλίτερη από αυτήν.

Χμμμ τώρα π.χ. ακούω αυτό:

μακράν καλυτερη φωνή από Δίο :birdman:

Και δεν έχω τίποτα προσωπικά μαζί του...αλλά δεν τον είχα και τίποτα για να στενοχωρηθώ. :P

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τι ειπε ο ανθρωπας ρε τυπε :2funny:

Χάλια φωνή ρε ο σ'χωρεμένος! :2funny: :2funny: :2funny:

Έπαιρνε και ναρκωτικά... Ήταν και κοντός και άσχημος... Πάρε εδώ φωνάρα και με εφέ έτσι για να γουστάρεις! :rockon: :rockon: :rockon:

Νταμ νταμ λέμε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χμμμ τώρα π.χ. ακούω αυτό:

μακράν καλυτερη φωνή από Δίο :birdman:

Και δεν έχω τίποτα προσωπικά μαζί του...αλλά δεν τον είχα και τίποτα για να στενοχωρηθώ. :P

Καλή η φωνή του τύπου που πόσταρες αν και λίγο βραχνή.

Όσο για το "σκατά φωνή ο Dio" κάνε μου τη χάρη και άκουσε το παρακάτω. Είναι η τελευταία του επιτυχία. Πρόκειται για φωνή 66άρη.

Επίσης περί "σκατά φωνής"

Στο "μουσική χωρίς μελωδία" δεν έχουμε επεκταθεί ακόμη. Ελπίζω να έπαψες να έχεις αυτήν άποψη μετά τα 4 κομμάτια που έχω ποστάρει...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ειλικρινα ποσταρετε για να πεισετε τον αβραμη? :S

Stories