apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
the south will raise againΚαι οχι μονο
hiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
the south will raise againΚαι οχι μονο
εκλεισε τυπετο Le Roi το καλοκαιρινο στο Γαλατσι
εγω τυπε θυμαμαι ενα τσατσο στο μεταξι που μας ειχε πει "μπαινετε στο δωματιο και την περνατε λε ρουά!"εκλεισε τυπε
μεγαλη ατακα τυπεεγω τυπε θυμαμαι ενα τσατσο στο μεταξι που μας ειχε πει "μπαινετε στο δωματιο και την περνατε λε ρουά!"
Πολυκατοικια το κανουν το Le Roi.Οφιλος θα μιλαει για παλιακο η μποχωρι στα εξαρχειαεκλεισε τυπε
Φιλε μου με εσωσες γιατι θα την εκανα τη αλλη εβδομαδα για εκει και ειναι και αρκετος δρομος.εκλεισε τυπε
Νομιζω ρε φιλε Stand λεγοτανε α ρε τι θυμηθηκα.....Πολυκατοικια το κανουν το Le Roi.Οφιλος θα μιλαει για παλιακο η μποχωρι στα εξαρχεια
παλια πηγαινα και εγω τυπεΦιλε μου με εσωσες γιατι θα την εκανα τη αλλη εβδομαδα για εκει και ειναι και αρκετος δρομος.
Παντως εχω παρει ενα δυο καλα ματια εκει.
Το stand ειναι ισογειο.Εφαγα σε αυτα καμποσα χρονια.Νομιζω ρε φιλε Stand λεγοτανε α ρε τι θυμηθηκα.....
Με τους πανκηδες επεφτε πολυ ξυλο τοτε.Δεν θυμαμαι ονομα γιατι δεν πηγαιναΕπισης ενα αλλο παρακμιακο στα Εξαρχεια που επαιζε πανκ 4-5 στενα απο πλατεια το θυμαται κανεις?
Μιλαμε για πολη παρακμη.
Ενα αλλο στη Νεα Σμυρνη ειναι το επιτοκιο στο γηπεδο του Πανιωνιου αλλα παιζει φλοροροκ μαζευει καλα κοματακια παντως.
Ειναι μονο για καθημερινες Σαββατο γινεται της πουτανας.
Υπαρχει εκει ακομη η Οστρια αλλα δεν αξιζει πλεονΗ Jasmine εμενα μου αρεσε η παλια στη μονοκατοικια αλλες εποχες τοτε.
Α το μαγαζι που ελεγα με τους πανκηδες στα Εξαρχεια ηταν η Οκτανα.
τοτε η βεντηρη ηταν και στα πολυ καλα της οχι οπως ειναι τωρα τιγκα στη παρακμηεκει εχω να παω 4 χρονια θυμαμαι στο προηγουμενο μουντιαλ μια δυο φορες πιναμε τις μπυρες μας και βλεπαμε κανα ματσακι.
Απο τα πολυ καλα μεταλαδικα πραγματι ηταν το paranoid στη Νικαια ειδικαπεριοδο 94-96 γινοτανα χαμος.
Καλη φαση για καλοκαιρι τη δεκαετια του 90 ηταν το Μεμφις στο Χιλτον με πολυ καλα μωρα αλλα ακριβο σχετικα μαγαζι.
Εμεις οταν πηγαιναμε εκει παντα πιναμε 2-3 μπυρες εκει κοντα....
Εχει παει κανεις στο interpid fox στο Γκαζι να μας πει γνωμη?