KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Καλαα..καταλαβα!Aμα σκασω και εχει 4 ατομα ολα κι ολα θα σε κοψω φετες Warholμικρο σχετικα μαγαζι,παρειστικο!!
Καλαα..καταλαβα!Aμα σκασω και εχει 4 ατομα ολα κι ολα θα σε κοψω φετες Warholμικρο σχετικα μαγαζι,παρειστικο!!
Αγαπημενα μου:
Dark Sun: Ατμοσφαιρικη γκοθικ, darkwave
Underworld: darkwave, EBM, fetish κ.α. παρτακια και ο Φακίνος καθε σαββατο (νομιζω)
Dada: κλασσικη ροκ και γκοθικ (ωραιοτατη διακοσμηση στο μαγαζι) για κανα ποτακι χαλαρα
Texas: για να θυμηθω τα λυκειακα μου χρονια.....
Το dada ειναι πλεον στου Ψυρρη αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος..... .και ναι παιζει cure κτλ και κλασσικη ροκ......βα σικα εγω ψαχνω ενα μαγαζι που να παιζει μονο siouxsie, joy division, bauhaus κτλ κτλ κτλ γιατι απο ατμοσφαιρικ η και darkwave ειμαστε κομπλε στην αθηνα...... ..γνωριζετε κατι? το dada οσες φορες εχω παει τουλαχιστον δε μπορω να πω οτι παιζει μονο το συγκεκριμεν ο ειδος παιζει και πολυ ροκ και ροκαδικα εχουμε καμποσα.... .
Camel δεν υπάρχει πια απ'όσο ξέρω....Corto Maltese,Mo better,Decadence,Χοροστασιο και Camel!
Επισης Ψυρρη περατζαδα τα παντα(ασχετο).O Μυλωνας με τη μουναρα τη Παγουρα που εχουν το μπαρακι τους,ξερει κανεις?
Camel δεν υπάρχει πια απ'όσο ξέρω....
8ball στα λαδάδικα, δεν πήγα αλλα απο τις αφίσες που είδα στη πόλη εχει ωραία live και διοργανώνει και καλές βραδυές με ολα τα ειδη της σκληρής μουσικής.