Νέα

Rock-metal-gothic ροκάδικα! Ποια είναι τα πιο καλά μαγαζιά του είδους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λιγο πιο κατω απο το μαγαζι γραμμες,στο ανεβασμα!!

Επισκέπτης
ειπα οτι ειναι μικρος ο χωρος αλλα οχι οτι δεν μαζευει κοσμο!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγαπημενα μου:

Dark Sun: Ατμοσφαιρικη γκοθικ, darkwave
Underworld: darkwave, EBM, fetish κ.α. παρτακια και ο Φακίνος καθε σαββατο (νομιζω)
Dada: κλασσικη ροκ και γκοθικ (ωραιοτατη διακοσμηση στο μαγαζι) για κανα ποτακι χαλαρα
Texas: για να θυμηθω τα λυκειακα μου χρονια..... :P

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αγαπημενα μου:

Dark Sun: Ατμοσφαιρικη γκοθικ, darkwave
Underworld: darkwave, EBM, fetish κ.α. παρτακια και ο Φακίνος καθε σαββατο (νομιζω)
Dada: κλασσικη ροκ και γκοθικ (ωραιοτατη διακοσμηση στο μαγαζι) για κανα ποτακι χαλαρα
Texas: για να θυμηθω τα λυκειακα μου χρονια..... :P

το dada που ειναι βρε μουνιτσα?παιζει cure,porcupine tree κλπ..?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το dada ειναι πλεον στου Ψυρρη αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος......και ναι παιζει cure κτλ και κλασσικη ροκ......βασικα εγω ψαχνω ενα μαγαζι που να παιζει μονο siouxsie, joy division, bauhaus κτλ κτλ κτλ γιατι απο ατμοσφαιρικη και darkwave ειμαστε κομπλε στην αθηνα........γνωριζετε κατι? το dada οσες φορες εχω παει τουλαχιστον δε μπορω να πω οτι παιζει μονο το συγκεκριμενο ειδος παιζει και πολυ ροκ και ροκαδικα εχουμε καμποσα.....

Επισκέπτης
μουνιτσα το alley cat τοτε θα σου αρεσει...

deus

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καμια προταση για θεσσαλονικη ?

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Το dada ειναι πλεον στου Ψυρρη αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος..... .και ναι παιζει cure κτλ και κλασσικη ροκ......βα σικα εγω ψαχνω ενα μαγαζι που να παιζει μονο siouxsie, joy division, bauhaus κτλ κτλ κτλ γιατι απο ατμοσφαιρικ η και darkwave ειμαστε κομπλε στην αθηνα...... ..γνωριζετε  κατι? το dada οσες φορες εχω παει τουλαχιστον δε μπορω να πω οτι παιζει μονο το συγκεκριμεν ο ειδος παιζει και πολυ ροκ και ροκαδικα εχουμε καμποσα.... .

Το Mad, στο γκάζι, που κ που κάνει τέτοιες βραδιές κ μερικά άλλα τα οποία δε θυμάμαι τώρα, αν θυμηθώ κάτι θα γράψω...!!  :rolleyes: 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
λοιπον φιλοι μου καλο και παλιο ροκαδικο απο τα πρωτα που ανοιξαν στη αθηνα το 1981 ειναι το ploughman ηριδανου και ιωνος δραγουμη πολυ κοντα στο ξενοδοχειο χολιναιη ιν ιλισια σε καθετο της μηχαλακοπουλου πηγεντε και θα με θυμηθειτε μουσικη ροκ απο 1965 εως 1985 με ντισκ τζοκευ  καλο μαγαζι  το συστηνω  ανεπιφυλαχτα και για σαββατοκυριακα δεν γινετε μεσα ο χαμος που γινετε στο ψυρρη .. και ποιο ευκολο παρκινγκ απο ψυρρη ..στις δοξες του μεχρι το 96 ειχε πορτιερη και ολες οι αγγλιδες καθηγητριες και μπειβυ σιττερ πηγεναν εκει.. εξεχαστες αναμνησεις. τωρα πια ειναι ποιο ησυχο ...κυριως της καθημερινες... οι ποιο παλιοι θα θυμηθουν ...,πηγεντε μετα αφου ακουσετε τις ροκιες σας στο γραντ ριτορνο που ειναι 300 μετρα ποιο κατω για βιζοσκαμπιλο..η αποψη μου ειναι οτι ειναι καλο και νοικοκυρεμενο στριπτιτζιδικο χωρις ομως της μουναρες που συναντας αλλου,χαριν ιστοριας στην ιδια περιοχη υπαρχει και το ρεντ λαιον το πρωτο που ανοιξε το 1970 πλησιον στο χιλτον ροκαδικο αλλα παρακμιακο εντελως... εχει να κανει ανακαινιση απο τοτε πολυ μουντζουρα...και μουσικη απο κασετοφωνο ...αυτοκινητου...μακρια

Mikros

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Corto Maltese,Mo better,Decadence,Χοροστασιο και Camel!
Επισης Ψυρρη περατζαδα τα παντα(ασχετο).O Μυλωνας με τη μουναρα τη Παγουρα που εχουν το μπαρακι τους,ξερει κανεις?
Camel δεν υπάρχει πια απ'όσο ξέρω....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
8ball στα λαδάδικα, δεν πήγα :headbang: αλλα απο τις αφίσες που είδα στη πόλη εχει ωραία live και διοργανώνει και καλές βραδυές με ολα τα ειδη της σκληρής μουσικής.

σαν 8εσ/νικιος επιβεβαιωνω 8ball στα λαδαδικα τα εχει ολα κ συμφερει κ δυο πιστες πανω κατω κ παιζει απο μεταλ μεχρι γκο8ικ(ελαχιστο δυστυχως) κ ινταστριαλ(μπολικο)
επισης για γκο8ο ινταστριαλ καταστασεις ειναι κ το x club επισης στα λαδαδικα καθε πεμπτη

για μεταλλαδικα υπαρχυν ροκ μποτομ,dizzy dolls κ cult

αυτα εν ολιγοις

μουνιτσα rebound δε πηγαινεις? απ'οτι θυμαμαι εκει μονο νταρκγουεηβ παιζει!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Mounitsa δοκιμασε το closer.Αν και το θεωρω αθλιο και καταθλιπτικο,εκει ακουγονται οι αθλιοι και καταθλιπτικοι Joy Division,Bauhaus,siouxsie,Νιck Cave και διαφορα post-punk/goth κ.α.Ακομα και για καφε αν πας τo απογευμα,ακους το soundtrack του ιδανικου αυτοχειρα.Θα σ'αρεσει. :grin:

Επισκέπτης
κλοσερ στην ιπποκρατους!!αλλαξε αλλα παραμενει καλη αξια!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ναιιιιιιιι θα μου αρεσειιιιιιιι που ειναι αυτο??????????? θελω αθλιους και καταθλιπτικους joy division, bauhaus, nick cave και siouxsie να μιζεριασω!!!!

ασχετο alligator παει κανεις? υπαρχει ακομα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α οκ ιπποκρατους θα το επισκεφθω το πασχααααααααα θενξ γουορ !!!!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Οταν ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ (Πριν 9-10 χρόνια), πήγαινα yasmine, (φοβερό μαγαζί, γαμώ τις μουσικές, αίσχος κατά τα άλλα, στη Μιχαλακοπούλου μετα το Ηoliday Inn, δεξιά σε ένα στενάκι), Διαχρονικό στην Καστέλλα, Wild rose στη Γλυφάδα, δεν ξέρω αν κανείς έχει πάει στο Αλλοτινό (Παραλία Μεγάλο Πεύκο, δίπλα στο στρατόπεδο, πολύ καλό ροκάδικο, και ροκάδες γνήσιοι οι ιδιοκτήτες).
Τώρα πια δυστυχώς δεν ξέρω τι γίναν αυτά τα μαγαζιά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom