Νέα

Rock / metal / blues

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ωραία φάση το βινύλιο μαν και από ποιότητα άλλος ήχος.Αλλά πολλά λεφτά όχι μόνο για να αγοράσεις τα βινύλια αλλά και για να στήσεις ένα καλό αναλογικό σύστημα για να ακούς.Ενώ με τα flac αρχεία,ειδικά τα high definition κάνεις καλή δουλειά.Δε δίνεις την πρέπουσα βάση στην μουσική όμως με την ευκολία του υπολογιστή και αυτό είναι το χειρότερο.Μπορεί στο μέλλον να το γυρίσω και εγώ στο βινύλιο.Για την ώρα βολεύομαι με piratebay  :grin:
το χα απο πριν το ηχοσυστημα για αυτο...στην εφηβεια μου βινυλιο ειχα,πολυ μετα ηρθε το cd.
καλα με τα φλακ ειναι καλη φαση.,..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
το χα απο πριν το ηχοσυστημα για αυτο...στην εφηβεια μου βινυλιο ειχα,πολυ μετα ηρθε το cd.
καλα με τα φλακ ειναι καλη φαση.,..
Απλά όσα χρήματα και να ρίξεις σε ένα σύστημα που παίζει από pc,ποτέ δεν θα φτάσεις την ποιότητα και την μουσικότητα ενός καλού πικ απ με σωστό λαμπάτο ενισχυτή και σωστά ταιριασμένα ηχεία.Άλλη φάση απλά.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Απλά όσα χρήματα και να ρίξεις σε ένα σύστημα που παίζει από pc,ποτέ δεν θα φτάσεις την ποιότητα και την μουσικότητα ενός καλού πικ απ με σωστό λαμπάτο ενισχυτή και σωστά ταιριασμένα ηχεία.Άλλη φάση απλά.
καλα μην φανταστεις οτι εχω το σουπερ-ντουπερ συστημα,απλα βγηκε καλο με τα χρονια... :grin:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το πρόλαβα κ εγώ μύστη μου  ;)

Εκεί γύρω(λίγο αργότερα ίσως) πρέπει να είχα πρωτοβάλει ISDN 128K και ερχόντουσαν σπίτι φιλαράκια μου κ βλέπαμε που κατέβαιναν τα τραγούδια/μουσικές με 12kbs/sec και ξεροχύναμε ,χαχαχα,τραγικό  :2funny:
:tooth: :tooth:
κ μεις τα ιδια καναμε... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom