Νέα

Rock / metal / blues

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Συνημμένα

• Kazaa.jpg
    Kazaa.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 16

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Όλοι μας! Εμένα μου θυμίζει εποχές που κατέβαζα από το ένδοξο και αξέχαστο kazaa!!  :rockon: :rockon: :rockon:
πωωωωω...που το θυμηθηκες αυτο τυπε....εγω προλαβα napster,προλαβε κανεις αλλος? συνδεση dial-up να σερνεται κ να χρυσοπληρωνω κ τον ΟΤΕ... :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πωωωωω...που το θυμηθηκες αυτο τυπε....εγω προλαβα napster,προλαβε κανεις αλλος? συνδεση dial-up να σερνεται κ να χρυσοπληρωνω κ τον ΟΤΕ... :S
Όχι το napster δε το πρόλαβα.Όσο για τις συνδέσεις ναι άσε τότε με το 56αρι το μόντεμ έλεγες και ευχαριστώ όταν το τραγούδι κατέβαινε σε ένα τέταρτο αντί για κάνα μισάωρο.Και μιλάμε για mp3 το κώλου όχι τίποτα flac και ιστορίες.Θυμάμαι η καύλα ήταν μεγάλη όταν άκουγα κάπου ένα καινούριο τραγούδι και πήγαινα σπίτι να το κατεβάσω.Τώρα κατεβάζω album ολόκληρα και έχω καμιά 20αριά εδώ και μήνες που ούτε καν τα έχω ακούσει λόγο βαρεμάρας.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Όχι το napster δε το πρόλαβα.Όσο για τις συνδέσεις ναι άσε τότε με το 56αρι το μόντεμ έλεγες και ευχαριστώ όταν το τραγούδι κατέβαινε σε ένα τέταρτο αντί για κάνα μισάωρο.Και μιλάμε για mp3 το κώλου όχι τίποτα flac και ιστορίες.Θυμάμαι η καύλα ήταν μεγάλη όταν άκουγα κάπου ένα καινούριο τραγούδι και πήγαινα σπίτι να το κατεβάσω.Τώρα κατεβάζω album ολόκληρα και έχω καμιά 20αριά εδώ και μήνες που ούτε καν τα έχω ακούσει λόγο βαρεμάρας.
τυπε τα τελευταια χρονια εγω ξανα-γυρισα στο βινυλιο...τα παρατησα κ τα cd κ mp3...μονο στο utube βαζω κανα τραγουδι οσο σερφαρω γιατι δεν την παλευω αλλιως....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τυπε τα τελευταια χρονια εγω ξανα-γυρισα στο βινυλιο...τα παρατησα κ τα cd κ mp3...μονο στο utube βαζω κανα τραγουδι οσο σερφαρω γιατι δεν την παλευω αλλιως....
Ωραία φάση το βινύλιο μαν και από ποιότητα άλλος ήχος.Αλλά πολλά λεφτά όχι μόνο για να αγοράσεις τα βινύλια αλλά και για να στήσεις ένα καλό αναλογικό σύστημα για να ακούς.Ενώ με τα flac αρχεία,ειδικά τα high definition κάνεις καλή δουλειά.Δε δίνεις την πρέπουσα βάση στην μουσική όμως με την ευκολία του υπολογιστή και αυτό είναι το χειρότερο.Μπορεί στο μέλλον να το γυρίσω και εγώ στο βινύλιο.Για την ώρα βολεύομαι με piratebay  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom