on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Εγω είμαι της παντρειάς!!!
Κι εγω επισης!!!
Εχω 4.000 τετραγωνικα με ελιες!
ενωνουμε τις περιουσίες μας?
Εγω είμαι της παντρειάς!!!
Από πότε έχεις να πας στο super market;Εγώ εχθές το είδα στα 5,5€.Εκτός αν πρόκειται για "έξτρα νοθευμένο".΄Όταν οι συνεταιρισμοί σε όλη την Ελλάδα πωλούν 2,30-2,50€ το κιλό στους εμπόρους,πώς εσύ θα το αγοράσεις 2,5€;
Καλημέρα, δεν σου είπε ότι το αγόρασε 2,5 € το κιλό, αλλά ότι του κόστισε 2,5 φορές παραπάνω, εκτιμώ με σημερινές τιμές περισσότερο από 15 € το κιλό, απ' ότι αν το αγόραζε από την συνήθη δια διαδικασία (έμπορος, supermarket κτλ)
Κι εγω επισης!!!
Εχω 4.000 τετραγωνικα με ελιες!
ενωνουμε τις περιουσίες μας?
αν παρεις τον Προκοπη,για εξωσυζυγικα κολπα εχε καβατζα τον Αλεκο...
εγω φιλε δεν ψαχνω για ξεπετα αλλα για κατι μονιμο. ασε που αφτη ειμαι μιλφ δεν την θελω
.Καποτε εβγαζες καλα χρηματα , τωρα ποια αν τις εχεις αξιζει μονο αν κανεις τα παντα μονος σου.
Τωρα για 500 ελιες που μιλατε ειναι τιποτα.
.Βεβαια βαλτε και στο μυαλο σας οτι η ελια κανει καθε 2 χρονια ελιες και οχι καθε χρονο,με βασικη προηποθεση κιολας να την κλαδευεις καθε χρονο και να ριχνεις και λιγο λιπασματακι.
αυτο ειναι το σωστοΚαι 500 καλες ειναι,μια χαρα ειναι,ειδικα αν συνδυασεις την ελαιοκαλλιεργεια και με αλλες δραστηριοτητες
αυτο ειναι το σωστο
πιστευω οτι οι ελιες ειναι καλες οταν συνδυαζονται και με αλλη καλοκαιρινη δραστηριοτητα πχ τουρισμος
Τουρισμος;
για πες
στο χωριο μου: το καλοκαιρι με τον τουρισμο, το χειμώνα με τις ελιες.
ααααααααα
λεω και γω
αμα σου πω που πηγε το μυαλο μου,ασε δεν το λεω
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
ααααααααα
λεω και γω
αμα σου πω που πηγε το μυαλο μου,ασε δεν το λεω
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
Ματζέστικ τύπε είσαι απίστευτος καυλάντης , το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο με στέλνει στα ουράνια.
Από φούρνο μέχρι ελιοτριβείο ρε τύπε μου.Αν τα είχες κάνει όλα αυτά τώρα θα ήσουν προύχοντας.
1) Από πότε έχεις να πας στο super market;Εγώ εχθές το είδα στα 5,5€.Εκτός αν πρόκειται για "έξτρα νοθευμένο".΄Όταν οι συνεταιρισμοί σε όλη την Ελλάδα πωλούν 2,30-2,50€ το κιλό στους εμπόρους,πώς εσύ θα το αγοράσεις 2,5€;
2) Για 10 δένδρα πλήρωσες μεροκάματα;Εσύ και οι γυναίκα σου μπορούσατε.
3) Γιατί μόνο από το έδαφος; Πάνω στο δένδρο δεν τις τρώνε;
Καλημέρα, δεν σου είπε ότι το αγόρασε 2,5 € το κιλό, αλλά ότι του κόστισε 2,5 φορές παραπάνω, εκτιμώ με σημερινές τιμές περισσότερο από 15 € το κιλό, απ' ότι αν το αγόραζε από την συνήθη δια διαδικασία (έμπορος, supermarket κτλ)
3) Ναι, στο έδαφος. Γιατί να ανεβαίνουν στο δέντρο αφού τις βρίσκουν κάτω? Τις κουβαλάνε κάπου και κάθονται με την ησυχία τους, και σπάνε και τα κουκούτσια για να φάνε το μέσα. Δυστυχώς, τις κουβαλάνε και κάτω από το καπώ των αυτοκινήτων. Απίστευτα ζώα οι αρουραίοι εξοχής.
Αναφερόμουν στα πουλιά που έγραψες.
Φετος πουληθηκε 2,20 - 2,30 οτι σου εμενε απο το δικαιωμα του ελαιοτριβειου που κρατα.Εχει πολλα εξοδα για να φτασεις να κανεις τις ελιες κερδοφορο ειδικα αν ειναι παρατημενες χρονια.Καποτε εβγαζες καλα χρηματα , τωρα ποια αν τις εχεις αξιζει μονο αν κανεις τα παντα μονος σου.Αν βαζεις εργατες τοτε καλυτερα κοψτες και πουλατες για ξυλα.Και αξιζει βεβαια αν εχεις πολλες ελιες.Τωρα για 500 ελιες που μιλατε ειναι τιποτα.Μιλαμε να εχεις απο 2000 και πανω.Παιζει ρολο και το ποσο μεγαλες ειναι βεβαια αλλα και τι ελιες ειναι.Βεβαια βαλτε και στο μυαλο σας οτι η ελια κανει καθε 2 χρονια ελιες και οχι καθε χρονο,με βασικη προηποθεση κιολας να την κλαδευεις καθε χρονο και να ριχνεις και λιγο λιπασματακι.Επισης υπολογιστε και το ενδεχομενο κακης χρονιας για τα δεντρα λογο κλιματικων συνθηκων....ενα χαλαζι η ενας παγος και δεν μενει τιποτα.Ολα τα εξοδα δεν τα παιρνετε ποτε.Σε ολες τις αγροτκες δουλειες ειναι αυτο.
Τα πουλιά είναι δεκοχτούρες (κάτι που μοιάζει με περιστέρι - λίγο πιο μικρό), και τρώνε από κάτω. Πάντα, και ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και την τροφή των σκυλιών μου, άμα αυτά χορτάσουν.
Στις ελιές (και άλλα δέντρα) πάνε μόνο για ύπνο.
Γι' αυτό και το βράδυ βλέπεις και καμμιά γάτα πάνω στα δέντρα. Έχει βγει για κυνήγι θηράματος που κοιμάται.