pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Μηνύματα
- 28.766
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Μαρξιστή άντε να ονειρευτείς κανένα SUV πολυτελείας!!!!!
καλος μαλακας εισαι
τραβα ακου μεταλ βλακα 15χρονο
μεταλ ρε μαλακα ???
εισαι μεταλλας??
Μαρξιστή άντε να ονειρευτείς κανένα SUV πολυτελείας!!!!!
ότι και να πεις, εσένα ψήφισαν ΧΡΥΣΟ ΜΑΛΑΚΑ 2017. Αλλά και το 2018 σε ξαναβλέπω πάλι πρώτοκαλος μαλακας εισαι
τραβα ακου μεταλ βλακα 15χρονο
μεταλ ρε μαλακα ???
εισαι μεταλλας??
ότι και να πεις, εσένα ψήφισαν ΧΡΥΣΟ ΜΑΛΑΚΑ 2017. Αλλά και το 2018 σε ξαναβλέπω πάλι πρώτο
Εγώ πάντως δεν σπάω ΑΤΜ και ονειρεύομαι SUV. Μαρξιστή του κώλου.μεταλλα μπουαχαχαχαχα
ακουω μεταλλο
μεταλλα μπουαχαχαχαχα
ακουω μεταλλο
Τι ακουε δλδ?
Dire Straits?
Πως δεν μπήκαν τίποτα κουκουλοφόροι να τον περιλούσουν με μπογιές για τις ιδέες του?? Και να τον απειλήσουν ότι την επόμενη φορά θα του κάνουν και χειρότερα?
ειχαν περιλουσει τον νομπελιστα Watson στο 'Πανεπιστημιο' Πατρων πριν χρονια.
Ποτε μην ξεχνατε οτι παιζει να ειμαστε εντος Matrix συνδεδεμενοι Boltzmann brains σε μια υψηλοτερη Συνειδηση,o Hawking ισως εφτασε λογω ασθενειας ,που ισως δεν ηταν τυχαια ,πιο κοντα στο Red pill απο οποιονδηποτε...
οπαδοι του επιστημονικου σοσιαλισμου
Στον 19ο αιώνα υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός με την ανακάλυψη βασικών επιστημονικών εξηγήσεων που όντως μπορούσαν να απαντήσουν το πριν και να δείξουν τον δρόμο για το εγγύς μέλλον. Τύποι με μεγάλα μούσια και βαριά παλτά ανακάλυπταν και φανταζόντουσαν όπως ο Δαρβίνος και Ιούλιος Βερν. Στα υλικά που έχουν τάξη και στα βιολογικά που είχαν ισορία ανάγκης την προσαρμογή στα υλικά ήταν λογικά τα πράγματα. Η τότε επιστημονική φαντασία σύντομα έμελλε να αποδειχθεί προφητική
Άλλος ένας πολύ μορφωμένος τύπος με μεγάλο μούσι και βαρύ παλτό σκέφτηκε ότι άρα και αυτός θα μπορούσε να εξηγήσει επιστημονικά το πρίν και να δεί το μετά, γιατί όχι, και στα κοινωνικά. Λεγόταν Κάρολος και δεν έμενε και πολύ μακριά απο την οικεία του Δαρβίνου. Εργάστηκε πολύ μέχρι που ένιωσε ότι εντόπισε τον βασικό νόμο της ιστορίας. Κάτι σαν Νεύτωνας. Έστειλε στον Δαρβίνο με υπερηφάνια και μια αφιερωμένη κόπια απο το Γερμανικό βιβλίο του που όμως ελάχιστα ο Άγγλος επιστήμονας της εξέλιξης μπορούσε να διαβάσει
Έλα όμως που τα κοινωνικά έχουν κέντρο ένα ον, τον άνθρωπο και όχι φυσικό νόμο, ζόρικα τα πράγματα. Δεν του βγήκε το βιβλίο. Αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά η επιστημονική φαντασιά φορές αργεί. Μπορεί σε σαράντα χιλιάδες χρόνια που θα έχει μετεξελιχθεί o φλοιός του εγκεφάλου μας (αν θα υπάρχουμε)
http://[URL unfurl="true"]www.thedawn-news.org/wp-content/uploads/2017/03/878376351-oMkIWu9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Στον 24ο αιωνα αν εχουν λυθει θεματα απλετης ενεργειας διαστρικων ταξιδιων διακρατικων συμφεροντων και πολιτισμικων διαφορων απο την προοδο της Τεχνολογιας ισως λειτουργησει μια Κομμουνιστικου τυπου Ουτοπια προς το παρον το μονο κομμουνιστικο ειναι το παρανομο κατεβασμα ταινιων σειρων μουσικης και πορνο απο τα τορρεντ ...
[MEDIA=youtube]YKqgQKNtoVo[/MEDIA]
[MEDIA=youtube]pzqW0YaN2ho[/MEDIA]
Δηλαδή μια καθαρίστρια η οποία βελτιώνει τη ζωή μας καθαρίζοντας τον χώρο γύρω μας, είναι πιο σημαντική από τον Χώκινγκ? Μπορεί και να ειναι, δεν έχω σίγουρη απάντηση και δεν ειρωνευομαι.Με ολο τον "σεβασμο" λοιπον στον συγκεκριμενο επιστημονα.
Τεραστιος ναι. Μεγαλος επιστημονας ναι. Καθηγητης απο τους λιγους ναι.
Αλλά πειτε μου κατι.
Υπαρχει κατι, απο ολη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εργασια του,
που να βελτιωσε εστω και στο ελαχιστο τη ζωη εστω και ΕΝΟΣ ανθρωπου πανω στη γη?
Ο Εντισον μας εδωσε το ρευμα. Ο Φλεμινγκ την πενικιλινη. Λεω ετσι προχειρα δύο παραδειγματα. Βελτιωσαν την ζωη του ανθρωπου.
Ο Χωκινγκ σε τι βελτιωσε τη ζωη των ανθρωπων του πλανητη με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιστημονικη του καταρτιση και εργασια?
Ρωτω απολυτως σοβαρα.
Συμφωνώ. Να συμπληρώσω μόνο πως σκοπός της επιστήμης δεν είναι απλά η δημιουργία χρηστικών εφαρμογών αλλά η κατανόηση του κόσμου και η αναζήτηση της αληθειαςΜάλλον δεν έχεις καταλάβει πως δουλεύει η επιστήμη και τη σχέση της με τη τεχνολογία.
Αν ο maxwell δεν είχε θεμελιώσει θεωρητικά τους νόμους του ηλεκτρομαγνητισμού ο Εντισον δεν θα εφτιαχνε ποτέ τον λαμπτήρα.
Μήπως ήταν λοιπόν "άχρηστος" ο "θεωρητικός" maxwell ?? Επειδή η θεωρία του δεν βρήκε άμεσα εφαρμογή ?? Η απάντηση είναι νομίζω προφανής.
Οι κατακτήσεις της επιστήμης μετατρέπονται μέσω της τεχνολογίας σε χρήσιμες για τον άνθρωπο εφαρμογές. Συνήθως ομως αυτό γίνεται σε δεύτερο χρόνο.
Επιστήμη και τεχνολογία είναι προφανώς αλληλένδετες και εξίσου σημαντικές. Η μία "τρέφει" την άλλη.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνέβαλε αποφασιστικά στη κατανόηση της φύσης από τον άνθρωπο. Η προσφορά του είναι αναμφισβήτητη.
Το πώς θα "μεταφραστεί" σε χρηστικές εφαρμογές θα το δείξει ο χρόνος.