Το τερματίσατε με την νεκροκαπηλεία για να κάνετε προπαγάνδα φτάνει, δεν σέβεστε τίποτα. Και εμείς έχουμε νεκρό από οπαδική βία και όλοι. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι αλλιώς θα λέμε όχι εμείς αυτοί η θα απειλούμε με αντίποινα.Άρες μέρες κουκουνάρες. Είπα κάπου εγώ ότι ήρθε να δει τη Μπότεφ; Ποιος είναι ο νεκρός; Ποιοι φώναζαν εν χορό το εμετικό σύνθημα; Ποιοι φωνάζουν ακόμα "λευτεριά στα αδέρφια μας";
Aν μπορεί να απαντήσεις σε κάτι από ΑΥΤΑ καλώς, αλλιώς μη μπαίνεις στον κόπο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
Ρε τύπε ποιο ξεφτίλισμα και μαλακίες τούμπανα?Αυτό είναι αυτονόητο, δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε.
Από την άλλη είναι απόλυτα σωστός ο Closer. Για όποιον έχει περάσει από κερκίδα ορθίων, αυτό που πέτυχαν οι Κροάτες είναι το απόλυτο ξεφτύλισμα του αντιπάλου. Μυθική εφόρμηση για όσους ασχολούνται με τα οπαδικά.
Ήρθαν 1500 χλμ για να σκοτώσουν έναν άνθρωπο και τώρα κάποιοι από αυτούς θα μπουν φυλακή και θα καραστρεψουν και τις οικογενειές τους - πέραν του μιχάλη?
Ξεφτύλα για τους ίδιους τους ναζί-αληταράδες είναι.
Κι όποιος το βλέπει όπως περιγράφεις, είναι κι αυτός ανεγκέφαλος ξεφτυλισμένος παλιόπουστας.
Υπάρχει ένας τρόπος να αναφερθείς στο γεγονός και στους φιλάθλους της εν λόγω ομάδας...γαμιόληδες που ξεφτυλίστηκαν οι ίδιοι παγκοσμίως.
Άντε τώρα...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 8.846
Α ναι...και ομοίως για όσους ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ τους φέρανε
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.668
- Πόντοι
- 456
Ποια είναι τα καλύτερα τυπε ?
Για το οπαδικο΄ μας κίνημα και γενικότερα για τον οργανισμό Α.Ε.Κ. Το πληρώσαμε πολύ ακριβά αλλά το πήραμε το μα΄θημά μας.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.383
- Πόντοι
- 19.795
Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό από τα ασήμαντα πράγματα, το πιο ασήμαντο από τα σημαντικά. Είμαι στα γήπεδα από 4 χρόνων, λόγω του ότι ο πατέρας μου ήταν παράγοντας σε ομάδα του κέντρου που βολοδερνει κυρίως στην Β. Εθνική, (τότε ήταν στην Α Αθηνών, ο πατέρας μου έφαγε το προικωο σπίτι της μάνας μου σε 4 χρόνια)
60 χρόνια ακολουθώ αυτή την ομάδα, είτε είναι στην Γ. Εθνική, είτε στην Σούπερ Λίγκα που βρέθηκε για 4 χρόνια.
Χαρές στις νίκες, λύπη στις ήττες. Αλλά μέχρι εκεί. Εδώ και πολλά χρόνια κατάφερα να είμαι φίλαθλος τής ομάδας και να απολαμβανω το ποδόσφαιρο όταν παίζεται καλά και από τις δύο ομάδες. Εξάλλου πληρωνω ολόκληρο εισιτήριο για να βλέπω εικοσιδύο ποδοσφαιριστές να παίζουν και όχι εντεκα. Ειδικά τώρα που οι ομάδες έχουν πεσει στα χέρια επιχειρηματιών που πρωτα απ' όλα βάζουν αλλά πράγματα μπροστά και όχι το όνομα και την ιδέα της ομάδας δεν αξίζει τον κόπο να χάνεις την ζωή σου για την ομάδα.
60 χρόνια ακολουθώ αυτή την ομάδα, είτε είναι στην Γ. Εθνική, είτε στην Σούπερ Λίγκα που βρέθηκε για 4 χρόνια.
Χαρές στις νίκες, λύπη στις ήττες. Αλλά μέχρι εκεί. Εδώ και πολλά χρόνια κατάφερα να είμαι φίλαθλος τής ομάδας και να απολαμβανω το ποδόσφαιρο όταν παίζεται καλά και από τις δύο ομάδες. Εξάλλου πληρωνω ολόκληρο εισιτήριο για να βλέπω εικοσιδύο ποδοσφαιριστές να παίζουν και όχι εντεκα. Ειδικά τώρα που οι ομάδες έχουν πεσει στα χέρια επιχειρηματιών που πρωτα απ' όλα βάζουν αλλά πράγματα μπροστά και όχι το όνομα και την ιδέα της ομάδας δεν αξίζει τον κόπο να χάνεις την ζωή σου για την ομάδα.
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.485
- Πόντοι
- 206
Ακριβώς αυτό. Αν κάτι έχει ιδανικά και αξίες, αυτό είναι ο αθλητισμός και τα διαφορετικά αθλήματα. Όχι οι ομάδες.
Είναι η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός, η ομαδικότητα, η άσκηση του σώματος και του μυαλού.
Και γενικά σε όλες τις έννοιες όπως πολιτική, τέχνη, οικονομία, θρησκείες, ιδεολογίες, αυτές είναι που εκφράζουν ιδανικά και όχι πχ τα πολιτικά κόμματα, οι κλίκες, οι φανατισμοί, που τάχα αντιπροσωπεύουν τα ιδανικά των εννοιών και ιδεολογιών από μερικούς ανεγκέφαλους, που θέλουν τα πάντα άσπρο-μαύρο
Είναι η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός, η ομαδικότητα, η άσκηση του σώματος και του μυαλού.
Και γενικά σε όλες τις έννοιες όπως πολιτική, τέχνη, οικονομία, θρησκείες, ιδεολογίες, αυτές είναι που εκφράζουν ιδανικά και όχι πχ τα πολιτικά κόμματα, οι κλίκες, οι φανατισμοί, που τάχα αντιπροσωπεύουν τα ιδανικά των εννοιών και ιδεολογιών από μερικούς ανεγκέφαλους, που θέλουν τα πάντα άσπρο-μαύρο
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.651
- Πόντοι
- 5.506
Σου είπα να μη μπεις στον κόπο, το βιολί σου εσύ.Το τερματίσατε με την νεκροκαπηλεία για να κάνετε προπαγάνδα φτάνει, δεν σέβεστε τίποτα. Και εμείς έχουμε νεκρό από οπαδική βία και όλοι. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι αλλιώς θα λέμε όχι εμείς αυτοί η θα απειλούμε με αντίποινα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.651
- Πόντοι
- 5.506
Ναι, πες τα αυτά στο μπαμπη το σουγιά, τον Κώστα τον μπαλτά, τον Πέτρο το Γκοτζίλα και τον πεταλούδα το Νίκο.Ακριβώς αυτό. Αν κάτι έχει ιδανικά και αξίες, αυτό είναι ο αθλητισμός και τα διαφορετικά αθλήματα. Όχι οι ομάδες.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.383
- Πόντοι
- 19.795
Ακομα και τωρα εχω γινει ο γραφικος κωλογερος στην εξεδρα οταν καποιοι πιτσιρικαδες, η, ακομα και μεγαλυτεροι βριζουν τις μανες και τις οικογενειες των αντιπαλων ποδοσφαιριστων. Ευτυχως η σωματοδομη μου δεν ευνοει τους πιτσιρικαδες να με τσαμπουκαλευτουν, εξ αλλου με ξερουν οτι ειμαι στην ιδια ομαδα, αλλα, ρε μαλακισμενο οσο και αν ειναι απατεωνας ο αντιπαλος ποδοσφαιριστης (το ποδοσφαιρο εχει τους πιο απατεωνες αθλητες) παιζει για να σου προσφερει ενα θεαμα. Τι του βριζεις την μανα;
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.478
- Πόντοι
- 8.345
Το πρώτο βήμα έγινε, το Σάββατο να τους δω στην Νέα Φιλαδέλφεια...Διαφωνώ γιατί στο τέλος θα μας περάσουν για μλκες και θα κάνει ο καθένας ότι γιυσταρει
Πρεπει να πάμε εκεί να τους γαμησουμε, να έρθουν εδώ να τους ξαναγαμησουμε και μετα να κάνουμε καταγγελίες όπου γίνεται (cas, fifa, ευρωπαϊκή ένωση?, ποινικά/αστικά δικαστηρια στην ελβετια) να μάθει ο πουστοτσεφεριν ότι δεν θα κάνει ότι γουσταρει
Δώσε όλα τα λεφτά του CL σε μεγάλες δικηγορικες και γαμησε τους όλους παντού. Κάλεσε bbc, equipe κλπ, κάνε θόρυβο μόνο έτσι θα καταλάβουν
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Ρε φίλε αντέχεις να είσαι δίπλα σε ένα άτομο που βρίζει την μάνα κάποιου;Ακομα και τωρα εχω γινει ο γραφικος κωλογερος στην εξεδρα οταν καποιοι πιτσιρικαδες, η, ακομα και μεγαλυτεροι βριζουν τις μανες και τις οικογενειες των αντιπαλων ποδοσφαιριστων. Ευτυχως η σωματοδομη μου δεν ευνοει τους πιτσιρικαδες να με τσαμπουκαλευτουν, εξ αλλου με ξερουν οτι ειμαι στην ιδια ομαδα, αλλα, ρε μαλακισμενο οσο και αν ειναι απατεωνας ο αντιπαλος ποδοσφαιριστης (το ποδοσφαιρο εχει τους πιο απατεωνες αθλητες) παιζει για να σου προσφερει ενα θεαμα. Τι του βριζεις την μανα;
Δεν λέω εγώ, ειμαι πολιτισμένος υπεράνω. Αλλά
Για καφέ πάω για μια μπύρα πάω και σκαναρω ένα λεπτό που θα καθίσω. Αν βλέπω φωνακλαδες, χαζές στμπεριφορες κάθομαι 100 μέτρα μακριά είμαι σε μια ηλικία που δεν αντέχω να υπάρχουν ουγκανα αμόρφωτα βλάκες γύρω μου.
Θέλω να κάτσω με τα φιλαράκια μου να πω τις μαλακίες μου να μιλάω ελεύθερα να λέω την αποψαρα μου να καπνίσω να ξεσκασω.....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
"Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως το ποδόσφαιρο είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Είμαι απογοητευμένος με αυτή την άποψη. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είναι κάτι πολύ σημαντικότερο από αυτό".Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό από τα ασήμαντα πράγματα, το πιο ασήμαντο από τα σημαντικά. Είμαι στα γήπεδα από 4 χρόνων, λόγω του ότι ο πατέρας μου ήταν παράγοντας σε ομάδα του κέντρου που βολοδερνει κυρίως στην Β. Εθνική, (τότε ήταν στην Α Αθηνών, ο πατέρας μου έφαγε το προικωο σπίτι της μάνας μου σε 4 χρόνια)
Bill Shankly
Kvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 770
- Πόντοι
- 81
Τι να σε πει ;ότι αυτός που έδωσε το πρόσταγμα για να κατέβουν οι μουλοι με τα βανακια ήταν τύπος που κρατούσε το τρόπαιο στον τελικό κυπέλλου της προηγούμενης χρονιάς από τη δολοφονια και χωμένος στην ΠΑΕ τους; Οτι η γκόμενα που πάτησε τον τοσκο γιατί όπως είπε είδε τη φασαρία και φοβήθηκε οδηγούσε αμάξι που ήταν στο όνομα αυτού του μουλου και ηταψ η κοπέλα του ; Ή ότι τώρα και τα δύο αυτά σκουπιδια μετά από ένα χρόνο είναι έξω;Άρες μέρες κουκουνάρες. Είπα κάπου εγώ ότι ήρθε να δει τη Μπότεφ; Ποιος είναι ο νεκρός; Ποιοι φώναζαν εν χορό το εμετικό σύνθημα; Ποιοι φωνάζουν ακόμα "λευτεριά στα αδέρφια μας";
Aν μπορεί να απαντήσεις σε κάτι από ΑΥΤΑ καλώς, αλλιώς μη μπαίνεις στον κόπο.
Τα έχουμε πευ η Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια ειχε γινει ένα φέουδο που όλοι δίναν κωλο για λίγα ρούβλια και πέντε υπολογιστές από το Ροστόφ οπως το ατ Τούμπας.Τωρα που έγινε φάντασμα ο Αϊ Γιάννης κάνουν πως δεν θυμούνται.
Το πρώτο βήμα έγινε, το Σάββατο να τους δω στην Νέα Φιλαδέλφεια...
δεδομένο ότι θα περάσει η ΑΕΚ
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 2.606
Όσοι πιστεύουν ότι το σκηνικό με τους Κροάτες είναι ένα σκηνικό οπαδικης βίας καλό είναι να σταματήσετε να ψηφίζετε -για αρχή τουλάχιστον.....τα μουνόπανα είναι ένα πρώτης τάξεως σχολειο προπαγάνδας και εργοστασιο παραγωγής ναζί σε μια χώρα που έχει μακρά ναζιστική παράδοση....δεν είναι καν ένα φαινόμενο που σταματάει σε μια συγκεκριμένη θύρα η σε μια συγκεκριμένη ομάδα ....όλες οι κροάτικες ομάδες δουλεύουν οπαδικα στο ίδιο μοτίβο....το ίδιο συμβαίνει και σε αρκετές ομάδες των λεγόμενων χώρων του βισεγκραντ συν της Αυστρίας..ο ναζισμός έχει επιστρέψει για τα καλά και βρίσκει πρόσφορο έδαφος στα ανεγκεφαλα κοπρόσκυλα των ομάδων που βρίσκονται στις χώρες αυτές.... Κροατία Αυστρία συν Σλοβακία Τσεχία Πολωνία και Ουγγαρία είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα χώρων όπου το αβγό του φιδιού κάνει θραύση και στις κερκίδες βρίσκει το άλλοθι ως οπαδισμος για να οργανωθεί και να επιστρέψει βίαια στην κοινωνία....και κανένας οργανισμός κανένα κράτος καμιά αρχή δεν κάνει τίποτα ώστε να συντρίψει αυτό που πριν λίγες δεκαετίες άφησε την Ευρώπη συντρίμμια .....η ανοχή της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ είναι ασύλληπτη και ταυτόχρονα προκλητική,καλά για το επίσημο κροατικό κράτος- απλά είναι ένα ανέκδοτο....Αντί να έχουν ρημάξει και ξηλώσει οι ίδιοι τους πυρήνες αυτούς μέσα στις ομάδες του ποδοσφαίρου τους και κατ επεκταση της κοινωνίας τους,προχωρούν και σε προκλητικά διαβήματα για τους συλληφθέντες επιδρομείς των βββ....αντί ο ρεζιλης Κροάτης πρόεδρος να ξεκινήσει πογκρομ εναντίων των ναζί στη χώρα του στέλνει διαβήματα γελοιοτητας για τα εκατό κροατικά κοπρόσκυλα .....αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση σε λίγα χρόνια η Ευρώπη σίγουρα θα συρθεί πάλι με μαθηματική ακρίβεια σε ένα ακόμα αχρειαστο μεγάλο πόλεμο ...συνεχίστε να πιστεύετε ότι ειναι ποδόσφαιρικη βία μεταξύ οπαδων..
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.651
- Πόντοι
- 5.506
Γνωστα αυτα, νομιζει πως δεν τα ξερουμε. Και τωρα που περασε και λιγο ο καιρος βαζουν και λιγη σκονη απο πανω «οι βουλγαροι ηρθαν για πεσιματα και σκηνικα οχι για τον Αρη». Κλασσικη προπαγανδα παλιας κοπης.Τι να σε πει ;ότι αυτός που έδωσε το πρόσταγμα για να κατέβουν οι μουλοι με τα βανακια ήταν τύπος που κρατούσε το τρόπαιο στον τελικό κυπέλλου της προηγούμενης χρονιάς από τη δολοφονια και χωμένος στην ΠΑΕ τους; Οτι η γκόμενα που πάτησε τον τοσκο γιατί όπως είπε είδε τη φασαρία και φοβήθηκε οδηγούσε αμάξι που ήταν στο όνομα αυτού του μουλου και ηταψ η κοπέλα του ; Ή ότι τώρα και τα δύο αυτά σκουπιδια μετά από ένα χρόνο είναι έξω;
Τα έχουμε πευ η Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια ειχε γινει ένα φέουδο που όλοι δίναν κωλο για λίγα ρούβλια και πέντε υπολογιστές από το Ροστόφ οπως το ατ Τούμπας.Τωρα που έγινε φάντασμα ο Αϊ Γιάννης κάνουν πως δεν θυμούνται.
Και για το ΦΟΝΟ και τα εμμετικα συνθηματα στο κλειστο κωλοχανειο τους κουβεντα.
Καλα να παθουν τα βοδια εκει πανω που εστησαν τις κωλοτρυπιδας τους στον τσετσενο και τωρα που λακισε ψαχνεται ολη η πολη.
Τις ίδιες κλασσικές μαλακίες που επαναλαμβάνονται κάθε φορά που κατι πάει στραβά και μέτρα που δεν εφαρμόζει κανείς.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Κλείνουν οι λέσχες οπαδών - Στην ΕΛΑΣ ο έλεγχος σε θύρες οργανωμένων, αν χρειαστεί θα κλείσουν
Ύστατο μέτρο ο αποκλεισμός ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Δεν θα επαναληφθούν επιχειρησιακές αστοχίες - Ούτε η χώρα ούτε η δικαιοσύνη δέχονται υποδείξεις από καμία άστοχη φωνή εκτός συνόρων
www.protothema.gr
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 901
- Πόντοι
- 96
Ήρθαν 1500 χλμ για να σκοτώσουν έναν άνθρωπο και τώρα κάποιοι από αυτούς θα μπουν φυλακή και θα καραστρεψουν και τις οικογενειές τους - πέραν του μιχάλη?
Αμαν με την καραμελα "ταξιδεψαν 1500χλμ" .
Ντόπιος χουλιγκαν τους προμηθευσε ροπαλα ,φωτοβολιδες και ισως μολοτωφ , ντοπιος χουλιγκαν τους καθοδηγησε στο αλσος στο οποιο με ντοπιους χουλιγκαν ειχαν καθορισμενο ραντεβου .
Το μισο κακό το εκαναν ντοπιοι χουλιγκαν . Και ισοβια να φανε οι Κροατες το δικό μας προβλημα παραμένει .
Υγ αφου δεν καηκε το αλσος της Ν. Φιλαδελφειας παλι καλά .
Κανα διαγγελμα θα βγει ;;;
Αν δεν ξεκινάει με : "Συμπολίτες μου", πιάνεται ?
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.186
- Πόντοι
- 9.931
Παπαρια μαντολες που ελεγε και ο μακαριτης ο Γεωργιου! Αν δεν πιασεις μεσα σε ενα χρονο καμια 25αρια οργανωμένους να τους ριξεις 5 χρονια φυλακη δεν ληνεται το προβλημα.
Τωρα το μονο που θα γινει-αν γινει και αυτο- ειναι οτι θα λουφαξουν ολοι καποιο διαστημα και μετα ξανα τα ιδια.
Τωρα το μονο που θα γινει-αν γινει και αυτο- ειναι οτι θα λουφαξουν ολοι καποιο διαστημα και μετα ξανα τα ιδια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 1K
?