Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Τύπε ,εκατό τσουτσεκια κάνανε 1000 χιλιόμετρα για να παίξουν ξύλο.Μην το κουράζουμε . Η ΑΕΚ ειχε προπονηση οποτε ήδη πολλοι ΑΕΚτζηδες ηταν στο γηπεδο . Αργησαν καμια ωρα οι βαζελοΚροατες και προφανως πολλοι εφυγαν . Κατα την γνωμη μου υπηρχε ραντεβου αλλα απο ουγκανους Αεκτζηδες μαζευτηκαν πολλοι λιγοι και ηταν και απροετοιμαστοι . Το επαγγελματικο ξυλο επεσε στο γεφυρακι και οι περισσότεροι Αεκτζηδες απλα μαζευτηκαν να δουν τι παιζει . Κατι εγινε και οι ΑΕΚτζηδες αρχισαν να υποχωρουν . Οι περισσότεροι ΑΕκτζηδες μαλλον πηγαν σπιτια τους για αυτο και οι βαζελοΚροατες βγηκαν στην Δεκελειας και στα καφενεια να βρουν καποιον να πλακωσουν .
κατα την γνωμη μου τα μαχαιρια βγηκαν στο γεφυρακι και αν οι βαζελοΚροατες εμεναν εκει θα ηταν τωρα σπιτια τους . Αν κανεις επεισοδια μιση ωρα λογικο να σε μπουζουριασουν .
Ο Μαικ εφυγε , οι Κροατες θα μεινουν στην φυλακη μεχρι να γυρισουν πίσω στην Κροατία , το ζητημα να βρεθουν οι οργανωτες του ντου που προμηθευσαν ροπαλα , φωτοβολιδες και ισως μολοτοφ τους Κροατες καθως και οι Αεκτζηδες που κανονισαν το ραντεβου και τι "οπλισμο" ειχαν και αυτοι και που τον βρηκαν (οι μολοτοφ ειναι Αεκτζιδικη συνήθεια).
Δυο συνδεσμοι ειναι υπευθυνοι για το συμβαν ας τους κλεισουν .
ΥΓ εγω θα εξεταζα το ενδεχόμενο να πληρωθηκαν οι Κροατες για το ταξίδι
ΥΓ2 Μια καλη ιδεα θα ηταν "συμμετειχες σε επεισόδια; Δεν ξαναμπαινεις στο γήπεδο" . Ετσι θα φροντισουν και οι αθωοι να εξαφανιζονται οταν βλέπουν να πεφτουν φάπες
εδιτ Νέα πρόκληση από τον Κροάτη πρόεδρο: Τους μοίρασαν στις φυλακές για να τους δείρουν και να τους βιάσουν
δεν εχει και αδικο ο Κροατης . Απλα δεν εχει καταλαβει οτι στην Ελλάδα προφυλακιζουμε κοσμο για να ικανοποιηθει το λαικό αισθημα . Οταν γινεται η δικη οι περισσότεροι αθωωνονται ή εστω αφηνονται ελευθεροι .
Και οι 100 μέσα στη μπουζου χωρίς πολλά πολλά.
Η μόνη ερώτηση είναι πόσοι Αεκτζίδες πρέπει να είναι μέσα επίσης