Η ανυπαρξία-ανικανοτητα-ασχετοσυνη του επιτελικού κράτους ελλαδα 3.@@@Ρε μαλάκες για ποιο ραντεβού λέτε;Με 50-60 ΑΕΚτζηδες με σαγιονάρες και βερμούδες;Αν ήταν ραντεβού θα ήταν μόνο 50-60 άτομα εκεί και όχι 400;Όσο για το κράνος,όσοι οδηγείτε μηχανή δε φοράτε κράνος;Εν τω μεταξύ ο Μιχάλης ήρθε από την Ελευσίνα,χωρίς κράνος θα ερχόταν;Κι εγώ με τη μηχανή φοράω και κράνος και καλοκαιρινό μπουφάν και καλοκαιρινά γάντια,και μποτάκια μοτοσυκλέτας.Κι έτσι έχω πάει πολλές φορές για καφέ στη Ν.Φιλαδέλφεια,κι εν μέσω καύσωνα.Κάποιοι φοράνε και μπαλακλάβα,έχω δει και της ΔΙΑΣ να φοράνε,διότι κρατάει τον ιδρώτα από το κράνος.Άκουσαν φασαρία και πήγαν προς τα εκεί,που ήταν φυσικά λάθος,έπρεπε να φύγουν,και τους επιτέθηκαν τ΄αρχίδια από την Κροατία.Αν είχαν ραντεβού να είστε σίγουροι ότι θα ήταν πολλαπλάσιοι και θα είχαν ματσούκια κλπ.Και μια μολότοφ που έπεσε από τους ΑΕΚτζιδες ήταν έξω από την μπουτίκ που είχαν φτάσει οι μαλάκες από την Κροατία.Δεν είναι δύσκολο να βγάλεις λίγη βενζίνη από ένα μηχανάκι,και με τόσα μπουκάλια μπύρας που υπήρχαν να κάνεις μολότοφ!
Ότι και στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ έχουμε χιλιάδες ΜΑΛΑΚΕΣ είναι δεδομένο,αλλά η διαστρέβλωση των γεγονότων για να βγουν "λάδι" τα μουνόπανα που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα για να κάνουν επεισόδια είναι εξωφρενική.
ξηλωσε 7 διευθυντες τροχαίας, τώρα έχει βάλει τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ να μιλάνε για ραντεβού θανάτου, (βέβαια στην αρχή μιλούσαν για ραντεβού στα κατεχόμενα ή στα Εξάρχεια)..
Την κίνηση των οπαδών της ΑΕΚ 20-25' πριν το πέσιμο όταν κάποιοι τους είδαν στο σταθμό ειρήνη,
έριξαν τηλ κ μαζεύτηκαν όσοι ήταν στα πέριξ του γηπέδου Φιλαδέλφειας, οποίοι μένουν στις γύρω περιοχές κ κατάφεραν να έρθουν πριν φτάσουν οι μούλοι..
Αν υπήρχε ραντεβού το μακελειό θα γινόταν στον περισσό..