Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Δια βιου αποκλεισμο απο FIFA UEFA και οτι σκατα υπαρχει
Κανένα φραγκο απο πουθενα εξω
Να τους αφησει τους Ελληνες αυστραλοπιθηκους να παιζουν μεταξυ τους ενα πρωταθλημα και πολυ τους ειναι

Ποδοσφαιρικα αποκλεισμένη μεχρι και η Εθνικη , αφου ειστε για το πουτσο να τους πει

Ακυρωση δελτιών σε οποιον ξενο παει μεταγραφη σε Ελληνικη ομαδα , να ξερει οτι δεν προκειται να ξαναπαιξει ποδοσφαιρο πουθενα αλλου εκτος απο την Ελλαδα

Ας επιστρεψει το Ελληνικό ποδοσφαιρο στα χωράφια όπου και ανηκει , και αυτο και οι οπαδοι και φίλαθλοι του, να φαινονται τα προβατα στο βαθος πισω απο τα γηπεδα στις αναμεταδόσεις
Αυτο ακριβως....οταν χαθει το λιλι τοτε ολοι αυτοι οι "οπαδοι" θα εξαφανιστουν απο μονοι τους μιας και δεν θα υπαρχουν οι προεδροι να τους χαρτζηλικωνουν!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.541
Πόντοι
5.506
ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Ασυλληπτο παντως οσο το σκεφτεσαι....επινε ο αλλος το καφεδακι του σε μια Ευρωπαικη χωρα το 2023 και ξαφνικα 100 πουτανας γιοι υπανθρωποι εμφανιστηκαν και τον κατεσφαξαν χωρις κανενα γαμημενο λογο.

Μην λέμε και οτι θελουμε στα νοσοκομεια ειναι και οι Κροατες . 100 τυποι με στυλαρια δεν εφαγαν ξυλο ουτε απο μόνο 20 ΑΕΚτζηδες ουτε από θαμωνες των καφενειων . Καμια 200αρια πρεπει να ηταν και οι ΑΕΚτζηδες .
....... Εκτος αν τους εδειρε η αστυνομία.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Συλλυπητηρια στην οικογενεια του παλικαριου....ειχε την ατυχια να γεννηθει στην Ελλαδα που εχουμε 1εκ μπατσους αλλα δεν μπορουν να σταματησουν 100 χουλιγκαν παρολο που ειχαν ενημερωθει για τη παρουσια τους.

Για λίγες μέρες έγινε το κακό.

Για να δούμε, θα τολμήσουν να ξανάρθουν μετά τις 10 Αυγούστου ;

Είναι τόσο μάγκες ;

Προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία
Νέα προκήρυξη για μόνιμες θέσεις στην Ελληνική αστυνομία βγαίνει με προθεσμία αιτήσεων από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 και ώρα 15:00.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Μην λέμε και οτι θελουμε στα νοσοκομεια ειναι και οι Κροατες . 100 τυποι με στυλαρια δεν εφαγαν ξυλο ουτε απο μόνο 20 ΑΕΚτζηδες ουτε από θαμωνες των καφενειων . Καμια 200αρια πρεπει να ηταν και οι ΑΕΚτζηδες .
Δεν υπηρχε κανενα ραντεβου θανατου με ΑΕΚτζηδες....πως τραυματιστηκαν οι Ουγκανοι ουτε καν με ενδιαφερει.Μακαρι να ψοφαγαν κιολας.....

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.392
Πόντοι
3.446
Τι να πω; Early 80s πήγαινα για 2-3 χρόνια στη 13, μια χαρά κόσμος ήταν.

Μάλλον έχουν αλλάξει πολλά από τότε. :(
υποστηρίζω Άρσεναλ και πριν 4-5 Χρόνια γύριζα από δουλειά στο σπίτι μου όπου είναι πολύ κοντά σε συνδυασμό δικό μας, φορουσα το μπουφάν της Άρσεναλ που ειναι κόκκινο 25% το υπόλοιπο μαύρο και βλέπω να με πλησιάζουν 4-5 πιτσιρικάδες, κοίτα λέω από μέσα μου θα φάω ξύλο από (δικούς μου) και τους φωνάζει (ευτυχώς) ένας στην ηλικία μου από μέσα να γυρίσουν πίσω. έχω να γραφτω σε σύνδεσμο τουλάχιστον 15 χρόνια... Ο τύπος με ήξερε από παλιά... πάω μέσα στο κλάμπ για 1η και τελευταία φορά και του λέω μάζεψε τους γιατί εσύ σαν πολύ μεγαλητερος θα την πληρώσεις μετά.... δεν φαντάζεσαι τι κόσμο ξέρω από τους δικούς μας οργανωμένους από αρχές '90 έχουν σιχαθεί και πάμε σε άλλες κερκίδες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.185
Πόντοι
12.756
Παντως η μεταγραφη του Οικονόμου μετα τον Μηταράκη το λες και επιτυχία στην Ελ Αστυνομία

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.292
Πόντοι
6.056
μειοψηφια στους αεκτζιδες ειναι αυτοι φιλε μου.... οι περισσοτεροι ειναι αντιφα και με τα εξαρχεια τα εχουν καλα...
γενικα παντως τελευταια επικρατει "και καλα" μια "νο πολιτικα" (κυριως παο οσφπ) αντιληψη στις ταξεις των οργανωμενων στα πλαισια της ενοτητας... επιφανειακα μεν, αλλα το επιδιωκουν προς αποφυγη οποιασδηποτε διασπασης....

παντως ο κοινος παρανομαστης σε πολλους απ αυτους ειναι οτι ειναι ανεγκεφαλοι κι οτι τα κεφαλια βγαζουν παραδακι
τα κεφάλια εννοείται ότι βγάζουν παραδάκι

Τα ποσοστά αναρχικών ναζί κ ό,τι άλλα φαντάσματα βλέπει ο καθένας είναι κατά το δοκούν...

Το αντικειμενικό είναι πως η ΑΕΚ σαν σύλλογος πρωτοστάτησε υπέρ της Σερβίας ,
οι Κροάτες γαμήθηκαν από τους Σέρβους και έχουν έρεισμα μίσους
Μίσος κατά της ΑΕΚ έχουν και άλλοι λόγω Αγιάς Σοφιάς ,Βυζαντινού Αετού ,Ορθοδοξίας που λίγο πολύ πρεσβεύει η ΑΕΚ,
λογικό είναι να συνασπίζονται εναντίον της ετερόκλητα στοιχεία αλλοδαπά ως επί το πλείστον
Στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχει κάτι σαν ευνουχισμός. Όλοι φοβούνται να κάνουν το οτιδήποτε, ενώ τα νέα στελέχη αξιωματικοί δεν φέρνουν καθόλου πληροφορίες... Φοβούνται. Και είναι λογικό. ΌΛοι τους έχουν τέρμα δημοσιουπαλληλική νοοτροπία και η μόνη τους έννοια είναι μια ευκολη μετάθεση και πότε να βγουν στη σύνταξη.

Λογικό είναι να συμβαίνουν τέτοια. Ο συνδυασμός "Κακή νομοθεσία", "Φόβος λόγω αριστεράς", και μια ΕΥΠ που μόνο με γκομενικά ασχολείται και πετάει χαρταετό γενικά - είναι λογικό να έχουμε τέτοια αποτελέσματα....

Κάθε μέρα μπαίνουν απο τα νησιά εκατοντάδες λαθρομετανάστες - το ίδιο και στον ΈΒρο.... Κανονικός πόλεμος....
:hi:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.392
Πόντοι
3.446
νοσοκομείο είναι 6-7 Κροάτες. 97 είναι στην ΓΑΔΑ κατόπιν εορτής...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.541
Πόντοι
5.506
ααααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα

Μια εβδομάδα δωρεάν διακοπές στην Μύκονο δίνει ο Μητσοτάκης στους 200 Κροάτες νεοναζί, για την ταλαιπωρία που πέρασαν στους ελληνικούς δρόμους.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.712
Πόντοι
1.056
Ναι, τι διαφορετικό σου έγραψα?
Να τους σταματήσει να κάνει έλεγχο.
Μα τώρα ειλικρινά πιστεύεις πως ξεκίνησε ο άλλος από την Κροατία με τον λοστό στο χέρι και θα έβρισκαν τίποτα οι μπάτσοι στα αυτοκίνητα???
Όταν πριν από χρόνια έγινε τελικός τσουλου στην Αθήνα με την Λίβερπουλ είχε έρθει η Σκότλαντ Γυάρντ και όσοι ήταν σεσημασμένοι πήραν πούλο.
Χθές αν έκαναν αυτό τον έλεγχο που λες πόσους σεσημασμένους θα έβρισκαν?
Αδερφε;

Τιποτα να μην ειχαν.Μηδεν ενδείξεις.25 αμαξια ο ενας πισω απ τον αλλο αρκει π ηταν,τους λες τελος η διαδρομη σας.Μένετε επι τόπου ή κανετε αναστροφή & μπουλο.

Λες να κακοκαρδιζόταν οι ασβερκοι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.185
Πόντοι
12.756
νοσοκομείο είναι 6-7 Κροάτες. 97 είναι στην ΓΑΔΑ κατόπιν εορτής...

Αυτοι που ειναι νοσοκομείο ειναι ευκολο
Οπως Ματει Σοριν , τερμα στην καταστολή και γυρισμα αναποδα να πνιγουν στον εμετο τους

Και μετα στελνεις σε 7 χαρτοκιβωτια τα πτωματα πισω στην Κροατια με μέσα κασκόλ της ΑΕΚ και καρτα του Κουλη με συλλυπητήριο μηνυμα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.779
Πόντοι
6.536
υποστηρίζω Άρσεναλ και πριν 4-5 Χρόνια γύριζα από δουλειά στο σπίτι μου όπου είναι πολύ κοντά σε συνδυασμό δικό μας, φορουσα το μπουφάν της Άρσεναλ που ειναι κόκκινο 25% το υπόλοιπο μαύρο και βλέπω να με πλησιάζουν 4-5 πιτσιρικάδες, κοίτα λέω από μέσα μου θα φάω ξύλο από (δικούς μου) και τους φωνάζει (ευτυχώς) ένας στην ηλικία μου από μέσα να γυρίσουν πίσω. έχω να γραφτω σε σύνδεσμο τουλάχιστον 15 χρόνια... Ο τύπος με ήξερε από παλιά... πάω μέσα στο κλάμπ για 1η και τελευταία φορά και του λέω μάζεψε τους γιατί εσύ σαν πολύ μεγαλητερος θα την πληρώσεις μετά.... δεν φαντάζεσαι τι κόσμο ξέρω από τους δικούς μας οργανωμένους από αρχές '90 έχουν σιχαθεί και πάμε σε άλλες κερκίδες
Τι Άρσεναλ ρε σύ.....
:confused:
Όταν παίξαμε μαζί τους είχανε ανεβάσει Τούρκικες σημαίες....

Αλλά αν επιμένεις υπάρχει και αυτή ή εμφάνιση.....

αρχείο λήψης (3).jpeg

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.978
Πόντοι
11.956
Πάει και αυτός ο υπουργός νύχτα η μάλλον μέχρι το απόγευμα θα έχει φύγει....βλέπω τους Κροάτες αποκλεισμό θα κάνει τα πάντα ο τίγρης και εύκολα στην άλλη φάση

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.219
Πόντοι
2.356
δεν φαντάζεσαι τι κόσμο ξέρω από τους δικούς μας οργανωμένους από αρχές '90 έχουν σιχαθεί και πάμε σε άλλες κερκίδες
Από τόσο παλιά υπάρχει αυτό το χάλι; :confused:

Έχω να πάω γήπεδο από την εποχή που πήγαμε στους 4 με τη Λίβερπουλ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom