Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Μα δεν είπα εγώ για 2%. :think:

Να τους γαμήσουν λέω. Εκτός αν οι επικεφαλής όπως λες, είναι στο payroll των ΠΑΕ με κάποιο αστείο επάγγελμα/πόστο.
Προφανως δεν το ειπες εσυ για τον Μαρκησιο λεω....και προφανως οι επικεφαλης ειναι στο payroll.Πασιγνωστα ολα αυτα!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.309
Πόντοι
3.446
Αν και εντελώς light βάζελος, θα πρέπει αυτούς που συμμετείχαν και τους πήραν από το χεράκι για να τους οδηγήσουν στο γήπεδο, να τους γαμήσουν τα πρέκια.

Συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
εγώ σαν καθόλου light βάζελος, το αντίθετο μάλιστα, όσοι ήταν εκεί να τους βρουν και να τους γαμησουν ότι έχουν κ δεν έχουν. δεν είναι Παναθηναϊκοί, ένα μάτσο ψωλοχυματα και κοινοί κακοποιοί είναι που κρύβονται πίσω από οποιαδήποτε φανέλα. και μιας και ξέρω τι παίζει στους οργανωμένους πιτσιρικάδες πλέον, όπου συμβαίνει σε όλες της οργανωμένες κερκίδες στη Αθήνα τουλάχιστον που ξέρω, αφού είμαι λίγο μεγάλος και έχω φίλους που ήταν παλιά οργανωμένοι κ σε γαύρο κ αεκ, και αυτοί, τους έχουμε σιχαθεί.... πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχει οπαδικο κίνημα όπως υπήρχε, είναι εγκληματικές οργανώσεις γ αυτό και τρώγονται κ αναμεταξύ τους στην ίδια κερκίδα.... ποιος θα πάρει μεγαλύτερα πόστα. όποιος ξέρει, κατάλαβε.

Msc917

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
285
Πόντοι
21
Εύκολα έσπασες σαν κλαράκι....
Και δεν παίρνεις χαμπάρι τι διαβάζεις....

:confused:

Εύκολα έσπασες σαν κλαράκι....
Και δεν παίρνεις χαμπάρι τι διαβάζεις....

:confused:
Το ποσο περιορισμένης ευθύνης και ευνουχισμενος νοητικά είσαι το καταλαβαίνει κάποιος με αυτά που γράφεις..αλλά ο βλακωδης εγωισμός σου μπαίνει μπροστά και νομίζεις ότι την λες σε άλλους ..μείνε όπως είσαι τύπε..μια χαρά είσαι ..καλό καλοκαίρι καλά μπάνια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ασυλληπτο παντως οσο το σκεφτεσαι....επινε ο αλλος το καφεδακι του σε μια Ευρωπαικη χωρα το 2023 και ξαφνικα 100 πουτανας γιοι υπανθρωποι εμφανιστηκαν και τον κατεσφαξαν χωρις κανενα γαμημενο λογο.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.309
Πόντοι
3.446
Συλλυπητηρια στην οικογενεια του παλικαριου....ειχε την ατυχια να γεννηθει στην Ελλαδα που εχουμε 1εκ μπατσους αλλα δεν μπορουν να σταματησουν 100 χουλιγκαν παρολο που ειχαν ενημερωθει για τη παρουσια τους.
20230808_120642.jpg

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.192
Πόντοι
2.356
....και προφανως οι επικεφαλης ειναι στο payroll.Πασιγνωστα ολα αυτα!
Με κάλυψες. Κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση. :confused:

Αν θυμάμαι καλά, σχετικά πρόσφατα είχαμε νήμα εδώ, για τον θάνατο του μανάβη του ΠΑΟΚ.

RIP/Θεός και τέτοια. :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
εγώ σαν καθόλου light βάζελος, το αντίθετο μάλιστα, όσοι ήταν εκεί να τους βρουν και να τους γαμησουν ότι έχουν κ δεν έχουν. δεν είναι Παναθηναϊκοί, ένα μάτσο ψωλοχυματα και κοινοί κακοποιοί είναι που κρύβονται πίσω από οποιαδήποτε φανέλα. και μιας και ξέρω τι παίζει στους οργανωμένους πιτσιρικάδες πλέον, όπου συμβαίνει σε όλες της οργανωμένες κερκίδες στη Αθήνα τουλάχιστον που ξέρω, αφού είμαι λίγο μεγάλος και έχω φίλους που ήταν παλιά οργανωμένοι κ σε γαύρο κ αεκ, και αυτοί, τους έχουμε σιχαθεί.... πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχει οπαδικο κίνημα όπως υπήρχε, είναι εγκληματικές οργανώσεις γ αυτό και τρώγονται κ αναμεταξύ τους στην ίδια κερκίδα.... ποιος θα πάρει μεγαλύτερα πόστα. όποιος ξέρει, κατάλαβε.
ωραιος.....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Το ποσο περιορισμένης ευθύνης και ευνουχισμενος νοητικά είσαι το καταλαβαίνει κάποιος με αυτά που γράφεις..αλλά ο βλακωδης εγωισμός σου μπαίνει μπροστά και νομίζεις ότι την λες σε άλλους ..μείνε όπως είσαι τύπε..μια χαρά είσαι ..καλό καλοκαίρι καλά μπάνια
Είσαι σοβαρός φυσιογνωμιστής τύπε.
Καλό καλοκαίρι,επίσης...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ελληνικη Κροατική ομαδα,δευτερα τριτη ποδοσφαιρικό ματς.

Συναντάς στο ελληνικο οδικο δικτυο,25 οχηματα το ενα πισω απ τ αλλο με κροατικες πινακιδες,τ αμαξια ζέχνουν Τεστο.

Παιδια πρεπει να κανουμε μια εξακρίβωση στοιχείων,που θα μεινετε;Ποσες μερες;Ολοι κροατικες πινακιδες ο ενας πισω απ τον αλλο;Ασβερκοι;Χωρις πραγματα για διακοπες;

Πλακα μας κανεις;

Απο περιοδο κορονα,να διασχίσεις συνορα αρκετών ευρωπαϊκών χωρων υπαρχουν έλεγχοι.Αν δεν μπορει ο μπάτσος ποιος στον μπουτσο μπορει να ελέγξει κ να αποτρέψει.
Ναι, τι διαφορετικό σου έγραψα?
Να τους σταματήσει να κάνει έλεγχο.
Μα τώρα ειλικρινά πιστεύεις πως ξεκίνησε ο άλλος από την Κροατία με τον λοστό στο χέρι και θα έβρισκαν τίποτα οι μπάτσοι στα αυτοκίνητα???
Όταν πριν από χρόνια έγινε τελικός τσουλου στην Αθήνα με την Λίβερπουλ είχε έρθει η Σκότλαντ Γυάρντ και όσοι ήταν σεσημασμένοι πήραν πούλο.
Χθές αν έκαναν αυτό τον έλεγχο που λες πόσους σεσημασμένους θα έβρισκαν?

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
:hi::hi::hi:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.192
Πόντοι
2.356
εγώ σαν καθόλου light βάζελος, το αντίθετο μάλιστα, όσοι ήταν εκεί να τους βρουν και να τους γαμησουν ότι έχουν κ δεν έχουν. δεν είναι Παναθηναϊκοί, ένα μάτσο ψωλοχυματα και κοινοί κακοποιοί είναι που κρύβονται πίσω από οποιαδήποτε φανέλα.
Τι να πω; Early 80s πήγαινα για 2-3 χρόνια στη 13, μια χαρά κόσμος ήταν.

Μάλλον έχουν αλλάξει πολλά από τότε. :(

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ενας με αρχιδια σε αυτη τη χωρα να μας κυβερνουσε και τι στο κοσμο....να επεμβει και να τα γαμησει ολα και ας μεινουν οι ομαδες μας εκτος Ευρωπης για δεκαετιες!!!Ειναι δυνατον ρε μουνοπανα πολιτικαντηδες να επιτρεπετε να σφαζονται ανθρωποι χωρις λογο για τα ψηφουλακια;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Δια βιου αποκλεισμο απο FIFA UEFA και οτι σκατα υπαρχει
Κανένα φραγκο απο πουθενα εξω
Να τους αφησει τους Ελληνες αυστραλοπιθηκους να παιζουν μεταξυ τους ενα πρωταθλημα και πολυ τους ειναι

Ποδοσφαιρικα αποκλεισμένη μεχρι και η Εθνικη , αφου ειστε για το πουτσο να τους πει

Ακυρωση δελτιών σε οποιον ξενο παει μεταγραφη σε Ελληνικη ομαδα , να ξερει οτι δεν προκειται να ξαναπαιξει ποδοσφαιρο πουθενα αλλου εκτος απο την Ελλαδα

Ας επιστρεψει το Ελληνικό ποδοσφαιρο στα χωράφια όπου και ανηκει , και αυτο και οι οπαδοι και φίλαθλοι του, να φαινονται τα προβατα στο βαθος πισω απο τα γηπεδα στις αναμεταδόσεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Δια βιου αποκλεισμο απο FIFA UEFA και οτι σκατα υπαρχει
Κανένα φραγκο απο πουθενα εξω
Να τους αφησει τους Ελληνες αυστραλοπιθηκους να παιζουν μεταξυ τους ενα πρωταθλημα και πολυ τους ειναι

Ποδοσφαιρικα αποκλεισμένη μεχρι και η Εθνικη , αφου ειστε για το πουτσο να τους πει

Ακυρωση δελτιών σε οποιον ξενο παει μεταγραφη σε Ελληνικη ομαδα , να ξερει οτι δεν προκειται να ξαναπαιξει ποδοσφαιρο πουθενα αλλου εκτος απο την Ελλαδα

Ας επιστρεψει το Ελληνικό ποδοσφαιρο στα χωράφια όπου και ανηκει , και αυτο και οι οπαδοι και φίλαθλοι του, να φαινονται τα προβατα στο βαθος πισω απο τα γηπεδα στις αναμεταδόσεις
Αυτο ακριβως....οταν χαθει το λιλι τοτε ολοι αυτοι οι "οπαδοι" θα εξαφανιστουν απο μονοι τους μιας και δεν θα υπαρχουν οι προεδροι να τους χαρτζηλικωνουν!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ασυλληπτο παντως οσο το σκεφτεσαι....επινε ο αλλος το καφεδακι του σε μια Ευρωπαικη χωρα το 2023 και ξαφνικα 100 πουτανας γιοι υπανθρωποι εμφανιστηκαν και τον κατεσφαξαν χωρις κανενα γαμημενο λογο.

Μην λέμε και οτι θελουμε στα νοσοκομεια ειναι και οι Κροατες . 100 τυποι με στυλαρια δεν εφαγαν ξυλο ουτε απο μόνο 20 ΑΕΚτζηδες ουτε από θαμωνες των καφενειων . Καμια 200αρια πρεπει να ηταν και οι ΑΕΚτζηδες .
....... Εκτος αν τους εδειρε η αστυνομία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom