Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
Αρα και ο βαζελος πρεπει να τιμωρηθει, σωστα;
αφου ξεκαθαρα "ετσι γαμαει η λεωφορος" ακουγεται στο βιντεο...
Σωστα;
Σωστα;
Σωστα;
Εχεις ελλειψη κατανοησης
Αλλο το ετρεχε να σωθει απο φοβο οπως θα εκανε ο καθενας οταν ειδε τις συμπλοκες
Και αλλο την χτυπησανε
Απο οτι ειδα στους τραυματιες το επισημο ανακοινωθεν δεν ανεφερε κανενα γυναικοπαιδο
το ποιος εκανε τα περισσοτερα ειναι προς εκδικαση. Ολοι τα εχουν ξανακανει, τι, πρωτη φορα μπλεκει σε επεισοδια ο ΠΑΟ;Οι φασιστοκροατες έκαναν τα περισσότερα και τα έχουν ξανακάνει. Οι 2 παναθηναϊκός δεν είναι το ίδιο, η τιμωρια τους είναι αρκετή κατ' εμε
το ποιος εκανε τα περισσοτερα ειναι προς εκδικαση. Ολοι τα εχουν ξανακανει, τι, πρωτη φορα μπλεκει σε επεισοδια ο ΠΑΟ;
Και που ειναι η γραμμη κατα την οποια η τιμωρια τους "ειναι αρκετη" για εσενα; 2 ατομα λες οχι. 3 ατομα;
Στα 100 ατομα λες φταιει η ΠΑΕ, αρα μεταξυ 3 και 100 υπαρχει ενα νουμερο που απο κει και περα, εσυ λες οτι πρεπει να τιμωρηθει η ομαδα....
Aκριβώς αυτο γινεταιΝαι ρε τύπε, ο Νίπλης και οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί σου, δεν έχει δικές του απόψεις, τις σχηματίζει μόλις πεις εσύ κάτι για να σου πάει κόντρα.
Ουτε εγω θελω.Οι της Ντιναμο έχουν κάνει παρόμοια επεισόδια και αλλού, αν δεν τιμωρηθεί η ομάδα δεν θα σταματησουν
Οι του παναθηναϊκου σε επεισόδια προφανώς συμμετέχουν, αλλά δεν πήγαν σε ξένη χώρα να τα κάνουν
Στην τελική θέλετε τους οπαδούς της Ντιναμό να ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη? Εγώ δεν θέλω. Του παναθηναϊκιυ ας ταξιδεύουν, εκτος απο όσους μπουν μεσα
Ελα ντε.Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν θέλετε να τιμωρηθει η Ντιναμο ορισμένοι.
Επειδή θα περάσει η ΑΕΚ και θα πάρει φράγκα? Αν ήταν μπραγκα-ντιναμο θα ήσασταν οκ?
Επειδη δεν υπάρχει νομική βάση?
Σας αρέσει να σουλατσαρουν οι φασίστες σε όλοι την ευρωποι? Δεν μας φτάνανε οι δικοί μας δλδ να φέρουμε και από την Κροατία
εσυ κανεις τον τυφλοΕλα ντε.
Κατι επιχειρηματα για γιαουρτια ειδα
Επειδη και η υπομονη εχει τα ορια της με αυτο το ηλιθιο επιχειρημα, και επειδη αποδεδειγμενα σε εκτιμω. Να με συγχωρεις κιολας. Αν κάνουν επεισοδια οι οπαδοι της Ντιναμο σε ενα γηπεδο και το κανουν καλοκαιρινο στο Λονδινο, θα πουμε οτι δεν πρεπει να τιμωρηθει η Ντιναμο επειδη ηταν εκτος της χωρας της?Ουτε εγω θελω.
Αλλα δεν κατανοω πως θα χρεωσεις μια ομαδα (νομικα, διοικητικα) για ενα εγκλημα που εγινε 1500χλμ, 3 χωρες μακρια, εκει που δεν ειχε δικαιοδοσια.
ΩΡΑΙΑ.Επειδη και η υπομονη εχει τα ορια της με αυτο το ηλιθιο επιχειρημα, και επειδη αποδεδειγμενα σε εκτιμω. Να με συγχωρεις κιολας. Αν κάνουν επεισοδια οι οπαδοι της Ντιναμο σε ενα γηπεδο και το κανουν καλοκαιρινο στο Λονδινο, θα πουμε οτι δεν πρεπει να τιμωρηθει η Ντιναμο επειδη ηταν εκτος της χωρας της?
Για ονομα του Θεου, επιτελους. Τι ειναι αυτα που λετε?
Whataboutism.ΩΡΑΙΑ.
αρα πρεπει να τιμωρηθει και ο βαζελος.
ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Να τιμωρηθεί μια ομάδα με αποκλεισμό, επειδή κάποιοι που λένε ότι είναι οπαδοί της ταξίδεψαν σε άλλη χώρα και συνεπλάκησαν με άλλους οπαδούς, μέρα εκτός αγωνα. Γιατί;Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν θέλετε να τιμωρηθει η Ντιναμο ορισμένοι.
Επειδή θα περάσει η ΑΕΚ και θα πάρει φράγκα? Αν ήταν μπραγκα-ντιναμο θα ήσασταν οκ?
Επειδη δεν υπάρχει νομική βάση?
Σας αρέσει να σουλατσαρουν οι φασίστες σε όλοι την ευρωποι? Δεν μας φτάνανε οι δικοί μας δλδ να φέρουμε και από την Κροατία
Αυτη η απλη λογικη του συγκεκριμενου ποστ, γιατι ειναι τοσο δυσευρετη?Οι της Ντιναμο έχουν κάνει παρόμοια επεισόδια και αλλού, αν δεν τιμωρηθεί η ομάδα δεν θα σταματησουν
Οι του παναθηναϊκου σε επεισόδια προφανώς συμμετέχουν, αλλά δεν πήγαν σε ξένη χώρα να τα κάνουν
Στην τελική θέλετε τους οπαδούς της Ντιναμό να ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη? Εγώ δεν θέλω. Του παναθηναϊκιυ ας ταξιδεύουν, εκτος απο όσους μπουν μεσα
Με αυτην την ηλιθια λογικη, καμια ομαδα δεν πρεπει να τιμωρειται ποτέ, ειναι ευθυνη των αστυνομικων αρχων να τηρουν την πραξη. Τι εχετε παθει?Να τιμωρηθεί μια ομάδα με αποκλεισμό, επειδή κάποιοι που λένε ότι είναι οπαδοί της ταξίδεψαν σε άλλη χώρα και συνεπλάκησαν με άλλους οπαδούς, μέρα εκτός αγωνα. Γιατί;
Γιατί έτσι.
Κι ενώ την αποκλειστική ευθύνη την έχουν οι αρχές της χώρας που έγιναν τα επεισόδια, γιατί δεν έκαναν το παραμικρό να τα αποτρέψουν.
Για δώστε μας ένα παράδειγμα τιμωρίας σε ανάλογη περίπτωση άλλης ομάδας σε Ελλάδα και Ευρωπη.
Ουτε εγω θελω.
Αλλα δεν κατανοω πως θα χρεωσεις μια ομαδα (νομικα, διοικητικα) για ενα εγκλημα που εγινε 1500χλμ μακρια, 3 χωρες μακρια, εκει που δεν ειχε δικαιοδοσια.
ενημερωσαν και αυτοι και οι μαυροβουνιοι (και οι αλβανοι;)
Υπουργείο Εσωτερικών Κροατίας: «Είχαμε ενημερώσει τις ελληνικές αρχές για τους οπαδούς της Ντινάμο». | Novasports
Σύμφωνα με πηγή από το υπουργείο που επικαλείται η ιστοσελίδα, Jutarnji, οι κροατικές αρχές είχαν ενημερώσει την ελληνική αστυνομία για τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.www.novasports.gr
Τι αλλο να κανουν; ειναι δουλεια της Ντιναμο να προστατεψει τους Ελληνες ή των μπατσων και των υπουργειων;