paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 10.336
Η πλάκα είναι πως η συμφωνία με τον Άλεξ είναι όμως ξεκάθαρα συγκυριακή...Ευτυχως βρεθηκε ενας να συμφωνησει με τον Αλεξ για να μπορει να ξαναξεκινησει να γραφει
Δεν είναι φίλος μου και δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του αλλά δεν είναι γαμημενος όπως εσύ και κάτι άλλοι μπινεδες.
Εγώ έχω δουλεια και πότε δεν είχα σκοπό να γίνω μαϊντανός του μπουρδελα όπως εσύ μπουρδελα, οπότε μια χαρά είμαι με τα μνμ που έχω.
Αντε όλοι οι αργοσχολοι γίνατε νοματαιοι επειδή γράφεται όλοι μερα
Ναι τυπε πολύ στεναχωρημένος ήταν για αυτό έριχνε βόλτεςΟ Πατατούλης ξηλώθηκε γιατί είχε τολμήσει να χορέψει, πάνω στο τσακί κέφι, που δεν έκανε κάτι ο άνθρωπος ούτε είχε και καμιά ευθύνη.
Οι κολλητοί όμως, που διοικούν και έχουν αντικειμενική ευθύνη, όπως εδώ ή στις Σέρρες, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ κανονικά, δεν τρέχει κάστανο.
εμπλεξα ρε μαλακα με τον γκομενο του Αλεξ .. ολοι οι μαλάκες σε μένα τυχαινουν γαμω το σπιτι τους γαμωΗ πλάκα είναι πως η συμφωνία με τον Άλεξ είναι όμως ξεκάθαρα συγκυριακή...
Μη βρίζεις μαννα εισαι ευπρεπης μην βριζεις ρε μουνοπανο
νουθετω,ΝΟΥΘΕΤΩΜη βρίζεις μαν
δυνατή, σκοτεινή μπηχτή. γαλάζιος κεραυνός θα έλεγαυπερμετρη και υποβοσκουσα επιθετικοτητα που βγαινει με λανθανουσα μορφη και τροπο υποδηλωνει μπερδεμενο εσωτερικο κοσμο..
εξαρτάται πόσα λιπαρά έχει το γιαούρτι; 41%;Τιμωρούνται οι ΑΕ για οτι κανουν οι πελάτες τους ;;
Δηλαδη αν πεταξει ο Αλεξ ενα γιαουρτι στον φίλο του Σταικούρα στην μαπα θα τιμωρηθεί η ΦΑΓΕ ;
Μάλιστα
αυτο ειναι βουτυρο δεν ειναι γιαουρτιεξαρτάται πόσα λιπαρά έχει το γιαούρτι; 41%;
Πότε πότε έχουν κάνα γυαλάκι μέσα τα παιδικά γιαουρτάκια, αλλά δεν τρέχει και κάτι.Δεν χαλάνε ποτε τα γιαούρτια Φαγε