Νέα

Ρίκα Βαγιάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το συγκεκριμένο τέυχος με τις γυμνές φωτογραφίες της απο το ΣΟΚ το έχω κρυμένο κάπου στο μαγαζί του πατέρα μου επειδή ήξερα πως ο πατέρας μου την γνωρίζει κι οτι είναι συχνή πελάτισσα...
Μια μέρα έσκασε μύτη να την βοηθήσουμε σε κάτι και μου ζήτησε λίγο νερό,αφού την πήγα στην κουζίνα έβγαλα το περιοδικό και της ζήτησα να μου δώσει και καλά ενα αυτόγραφο χαμογέλασε λίγο αμήχανα και κλείνωντας μου το μάτι μου έβαλε μια υπογραφή δίπλα στο κωλαράκι της...
Βάζω στοίχημα οτι υπο άλλες συνθήκες θα την είχα γαμήσει....
Δεν ξέρω αν είναι κλικαδόρισα η οχι,σε αυτό που στοιχηματίζω όμως είναι οτι πολλοί μέσα απο την ΕΡΤ θα έχουν ξαλαφρώσει σπέρμα επάνω της...
Ένα εχω να πώ η τύπισσα και απο φώτο και απο κοντά σκέτη κάυλα είναι....

Τη γάμησες τελικά τύπε;

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
401234203_tduid10034_RikaVagiani010_123_382lo.jpg

:cum: :cum:

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
δεν πειράζει. Μπράβο που είσαι ειλικρινής πάντως και δεν άρχισες καμιά παπάτζα.

Γιατι να αρχισω παπατζα ρε man? Τί εχω να κερδισω?
Γενικα, δεν το καταλαβαινω αυτο στο ιντερνετ!
"Παραμυθιάζουν" αυτους που τους διαβάζουν για τα κατορθωματα τους και καυλώνουν ή τελικώς παραμυθιάζουν τον εαυτό τους?
Ρητορική βεβαίως η ερώτηση απλα ακομη προσπαθώ που σκατα βρίσκουν την καυλα σε αυτο! :(

Και δεν αναφερομαι μονο στο γαμησι ή τις "φωτο απ τις γυναικες μας" αλλα και στα αυτοκίνητα, στην μπαλα, στο σεξ, στο ψαρεμα/κυνηγι, στις ιστοριες με τα λιονταρια στη ζουγκλα γενικως!

Τεσπα, on topic, τη Διαλυνά (και την Τσαπανίδου επίσης) την πρωτοείδα απο κοντά εκεί γύρω στο 2000 - 2002 στην εκπομπή τους οπου πήγα 1-2 φορές για δουλειά. Μουνάρες περιοπής και οι δύο και εγώ πιτσιρικάς με τη πουτσα μονίμως όρθια! Εκείνα τα καλοκαίρια βρέθηκα για δουλειά και στη Μύκονο (γμτ δε θυμαμαι ακριβώς τις χρονιές)  :headbang: και όντας φανατικός εξερευνητής/ματάκιας/γυμνιστής, την πέτυχα οπως προείπα σε σχετικά ερημική παραλία γυμνιστών. Μια-δυο...ε, την τρίτη της είπα ενα "γεια"!
Ο μαλάκας ο ψάρακας κόλλησα γμτ! Ήταν άνετη πάντως και δεν κρύφτηκε...  :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Γιατι να αρχισω παπατζα ρε man? Τί εχω να κερδισω?
Γενικα, δεν το καταλαβαινω αυτο στο ιντερνετ!
"Παραμυθιάζουν" αυτους που τους διαβάζουν για τα κατορθωματα τους και καυλώνουν ή τελικώς παραμυθιάζουν τον εαυτό τους?
Ρητορική βεβαίως η ερώτηση απλα ακομη προσπαθώ που σκατα βρίσκουν την καυλα σε αυτο! :(

Και δεν αναφερομαι μονο στο γαμησι ή τις "φωτο απ τις γυναικες μας" αλλα και στα αυτοκίνητα, στην μπαλα, στο σεξ, στο ψαρεμα/κυνηγι, στις ιστοριες με τα λιονταρια στη ζουγκλα γενικως!

Τεσπα, on topic, τη Διαλυνά (και την Τσαπανίδου επίσης) την πρωτοείδα απο κοντά εκεί γύρω στο 2000 - 2002 στην εκπομπή τους οπου πήγα 1-2 φορές για δουλειά. Μουνάρες περιοπής και οι δύο και εγώ πιτσιρικάς με τη πουτσα μονίμως όρθια! Εκείνα τα καλοκαίρια βρέθηκα για δουλειά και στη Μύκονο (γμτ δε θυμαμαι ακριβώς τις χρονιές)  :headbang: και όντας φανατικός εξερευνητής/ματάκιας/γυμνιστής, την πέτυχα οπως προείπα σε σχετικά ερημική παραλία γυμνιστών. Μια-δυο...ε, την τρίτη της είπα ενα "γεια"!
Ο μαλάκας ο ψάρακας κόλλησα γμτ! Ήταν άνετη πάντως και δεν κρύφτηκε...  :rockon:
τι να κρυφτει ρε τυπε, σε παραλια γυμνιστων ησαστο

σε παω ομως γιατι εισαι ντομπρος και δε λες μουφες του στυλ "την κοιταξα, με κοιταξε, τη γαμαγα μεχρι να φυγω απο το νησι........ αχχχχχχχχχχχ αναμνησεις......"

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
καλά σου λέει και ο φίλος. Υπάρχουν πολλοί που περιγράφουν αυτό που θα ήθελαν να ζήσουν σα να το έζησαν.. Και είναι μαλακία. Λίγο η έληψη λίγο η πολλή μαλακία.. Ωραίος που είσαι ειλικρινής

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.777
Πόντοι
456
ειναι ανθρωπινο φαινομενο να ειναι κανεις Μυθομανης. αυτη ειναι η σωστη λεξη.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
η φωτογραφηση της στο playboy των 80΄ς ηταν μνημειωδης

gggjjjjj