You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρίκα Βαγιάνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκετε στην ποπη! η ρικα ειναι θεα!!
την εχω πετυχει σε παρεα και ειναι πολυ φοβερος τυπος!ειναι το ιδιο ανετη τοπλες οσο και κυριλε ντυμενη!!απο κοντα ειναι πιο κουκλα!!Απορω τοσο καιρο που δεν την ειχατε θεμα!!
το βιντεακι γινεται σλοου μοσιον??
την εχω πετυχει σε παρεα και ειναι πολυ φοβερος τυπος!ειναι το ιδιο ανετη τοπλες οσο και κυριλε ντυμενη!!απο κοντα ειναι πιο κουκλα!!Απορω τοσο καιρο που δεν την ειχατε θεμα!!
το βιντεακι γινεται σλοου μοσιον??
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
το ότι είναι και σίγουρα ένα καθαρό 1,80 είναι τυχαίο κι αυτό?ειναι ασχημη αλλα εχει ποδαρες
Συνημμένα
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
σταυρωνει ποδια
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Η Βαγιάνη είναι η κλασική Ελληνίδα χοντροτσατσού που χάρη στον πατέρα της Γιάννη Διακογιάννη αλλά και τη δική τους τσατσο-κλικαδούρα στην ΕΡΤ έχει φάει τόσα χρόνια όχι μόνο ψωμί αλλά και παντεσπάνι μέσα στην ΕΡΤ, στερώντας προνομιούχες θέσεις εργασίας σε άλλες νεότερες και ίσως πιο άξιες κοπέλες.
Εϊναι όμως αρκετά τρελοκαμπέρω και απελευθερωμένο εκφυλόνι ώστε να αξίζει π.χ. πολύ περισσότερο από τη μουλωχτή και "δήθεν" τσατσο-κλικαδόρα κατίνα Τσαπανίδου...
Εϊναι όμως αρκετά τρελοκαμπέρω και απελευθερωμένο εκφυλόνι ώστε να αξίζει π.χ. πολύ περισσότερο από τη μουλωχτή και "δήθεν" τσατσο-κλικαδόρα κατίνα Τσαπανίδου...
Το συγκεκριμένο τέυχος με τις γυμνές φωτογραφίες της απο το ΣΟΚ το έχω κρυμένο κάπου στο μαγαζί του πατέρα μου επειδή ήξερα πως ο πατέρας μου την γνωρίζει κι οτι είναι συχνή πελάτισσα...
Μια μέρα έσκασε μύτη να την βοηθήσουμε σε κάτι και μου ζήτησε λίγο νερό,αφού την πήγα στην κουζίνα έβγαλα το περιοδικό και της ζήτησα να μου δώσει και καλά ενα αυτόγραφο χαμογέλασε λίγο αμήχανα και κλείνωντας μου το μάτι μου έβαλε μια υπογραφή δίπλα στο κωλαράκι της...
Βάζω στοίχημα οτι υπο άλλες συνθήκες θα την είχα γαμήσει....
Δεν ξέρω αν είναι κλικαδόρισα η οχι,σε αυτό που στοιχηματίζω όμως είναι οτι πολλοί μέσα απο την ΕΡΤ θα έχουν ξαλαφρώσει σπέρμα επάνω της...
Ένα εχω να πώ η τύπισσα και απο φώτο και απο κοντά σκέτη κάυλα είναι....
Μια μέρα έσκασε μύτη να την βοηθήσουμε σε κάτι και μου ζήτησε λίγο νερό,αφού την πήγα στην κουζίνα έβγαλα το περιοδικό και της ζήτησα να μου δώσει και καλά ενα αυτόγραφο χαμογέλασε λίγο αμήχανα και κλείνωντας μου το μάτι μου έβαλε μια υπογραφή δίπλα στο κωλαράκι της...
Βάζω στοίχημα οτι υπο άλλες συνθήκες θα την είχα γαμήσει....
Δεν ξέρω αν είναι κλικαδόρισα η οχι,σε αυτό που στοιχηματίζω όμως είναι οτι πολλοί μέσα απο την ΕΡΤ θα έχουν ξαλαφρώσει σπέρμα επάνω της...
Ένα εχω να πώ η τύπισσα και απο φώτο και απο κοντά σκέτη κάυλα είναι....
.......Η Ρικα ειναι απο τις ελαχιστες γυναικες που θελεις και να γαμησεις και να κανεις παρεα μαζι της........εαν δαβαζετε τα αρθρα της θα δειτε οτι το ατομο μπορει να συζητησει τα παντα , απο πολιτικη εως μπαλα(λογω πατερα βεβαιως) χωρις να χανει την θυληκοτητα της................. εχει χιουμορ και class η γυναικα.......την Μανινα Ζουμπουλακη που ειναι μαζι της στο πρωιναδικο της ΝΕΤ πως την κοβετε ?
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Τη Ρίκα δε τη γνώρισα...παρά το ότι ξέσκισα όλη τη τάξη της κάποτε (Παγκράτι).....αυτή άργισε να παντρευτεί το κύριο ψυχολόγο και να κάνει παιδάκι...όμως όλες οι συμμαθήτριες τώρα θα έχουν κάτι κορούκλες...μιαμ...μιαμ...
απευθύνομαι σε όλο το πανελλήνιο....ο θείος θέλει να γνωρίσει προσωπικά τις ανηψιές του....
απευθύνομαι σε όλο το πανελλήνιο....ο θείος θέλει να γνωρίσει προσωπικά τις ανηψιές του....
Την Μανίνα την παρακολουθώ χρόνια τώρα........Η Ρικα ειναι απο τις ελαχιστες γυναικες που θελεις και να γαμησεις και να κανεις παρεα μαζι της........εαν δαβαζετε τα αρθρα της θα δειτε οτι το ατομο μπορει να συζητησει τα παντα , απο πολιτικη εως μπαλα(λογω πατερα βεβαιως) χωρις να χανει την θυληκοτητα της................. εχει χιουμορ και class η γυναικα.......την Μανινα Ζουμπουλακη που ειναι μαζι της στο πρωιναδικο της ΝΕΤ πως την κοβετε ?
Δεν γουστάρω το και καλά δήθεν υφάκι της (το καβάλησε το καλαμι η Καβαλίοτησα) αλλά έχω μάθει ότι λατρεύει τον λούτσο. Είναι και μέτοχός sex shop και τα δοκιμάζει όλα πριν τα προτείνε.
Όσο για την Ρίκα πρέπει να έχει φάει λούτσα με το χιλιόμετρο και να την λατρεύει και αυτή.
Γενικά αυτή η γενιά των milf το πάει το γραμμα και αγαπάει τον ταχυδρόμο που δεν κτυπάει (και την πίσω ;)) την πόρτα μόνο δύο φορές.
Ειναι καλη η Ρικα, οδο για τη Ζουμπουλακη ποιος τη γαμαει αυτη μωρε ..........Η Ρικα ειναι απο τις ελαχιστες γυναικες που θελεις και να γαμησεις και να κανεις παρεα μαζι της........εαν δαβαζετε τα αρθρα της θα δειτε οτι το ατομο μπορει να συζητησει τα παντα , απο πολιτικη εως μπαλα(λογω πατερα βεβαιως) χωρις να χανει την θυληκοτητα της................. εχει χιουμορ και class η γυναικα.......την Μανινα Ζουμπουλακη που ειναι μαζι της στο πρωιναδικο της ΝΕΤ πως την κοβετε ?
( Το τελευταιο ειναι πραγματική απορια,παντως )
εμένα μου αρέσει πολύ η Βαγιάνη. Τρελό milf με ωραίο σώμα και σκυλομούρη για ξέσκισμα. Δεν ξέρω τι τυπάκι είναι, πάντως βγάζει αυτό το χαλαρό και άνετο, μάλλον γιατι έχει βολευτεί μια χαρούλα λόγω των κονέ που έχει. Τουλάχιστον δεν σου βγάζει την ψιλομύτική ξινύλα της Χριστήδου και της Θρασκιάς.
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις