Απίστευτη φωνή με πολύ καλές μουσικές γνώσεις... τραγουδάει άνετα και πάρα πολύ καλά από παραδοσιακά μέχρι rock και από λαϊκά μέχρι jazz.... Άνετη ακομπλεξαριστη γατούλα και παιδί αλλά και αντράκι αν χρειαστεί χωρίς τουπε και σέβεται τους συνεργάτες της όσο και το κοινό της.... Μακάρι στην ηλικία της να υπήρχαν και άλλες με αυτά τα χαρίσματα και τον χαρακτήρα της Ρίας....όσο από εμφάνιση...για τα γούστα μου κουκλίτσα!!!! Την ξέρω αρκετά χρόνια αν και στην ηλικία είναι αρκετά πάνω από 30...(γνωρίζω ακριβώς αλλά....) Στην ψυχή είναι μωρό....!!!!
33χρ το ειπε ο Αρναουτογλου. δεν το κρυβει ουτε αυτη, σιγα τωρα με τις ηλικιες λες και λεμε για την Βουγιουκλακη στα 80s.
και γαμω τις κοπελαρες ειναι, οπως θα επρεπε να ειναι ΠΟΛΛΕΣ ελληνιδες. (Ελληνιδου αλλωστε, για να κανω και λογοπαιγνιο).
παραδοσιακα τραγουδαει καργα και ειναι φωναρα σε αυτα. απλα προσαρμοστηκε και σε αλλα ειδη ωστε να εχει δουλεια και απηχηση (και μεροκαματα).
η εικονα της απο κοντα, η λαμψη της και το ειλικρινες χαμογελο της ειναι πολλαπλασιο των εικονων εδω.
και φοβερη σκηνικη παρουσια (δεν συμπαθω την φραση, αλλα τελος παντων). θηλυκοτητα, εκφραση, φινετσα.
σιγα μην εχει κατι παραπανω η Φουρειρα π.χ. μονο μαρκετινγκ, μηντια και σπονσορες. (σεβομαι τον αγωνα και της Φουρειρα, ασχετα αν δεν μου λεει τιποτα το ρεπερτοριο της).