Νέα

Ρία Αντωνίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κάνει βίζιτες η Ρία?

• Μπαα..

Ψήφοι: 89 13,0%
  • Χάση βρέξη

Ψήφοι: 42 6,1%
  • Σε επιλεγμένο target group μόνο

Ψήφοι: 555 80,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    686

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η διεθνης επιστημονικη βιβλιογραφια δεν συμμεριζεται την αποψη σου περι "αντικειμενικης " γυναικειας ομορφιας.
Ουτε κοινωνιολογικα ,ουτε φιλοσοφικα ,ουτε απο αισθητικη αποψη.
Ουτε ιστορικα επιβεβαιωνεται ,δες τα αγαλματα και τους πινακες απο διαφορες εποχες.
Η Αφροδιτη της Μηλου ηταν προτυπο γυναικειας ομορφιας την αρχαιοτητα ,τωρα οχι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Η διεθνης επιστημονικη βιβλιογραφια δεν συμμεριζεται την αποψη σου περι "αντικειμενικης " γυναικειας ομορφιας.
Ουτε ιστορικα επιβεβαιωνεται ,δες τα αγαλματα και τους πινακες απο διαφορες εποχες.
αρχισαμε παλι...
παμε με απλες λεξουλες:ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ πως μπορω να κρινω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ τις γυναικες ως προς την εξωτερικη εμφανιση.
τωρα το τι λενε οι μελετες με αφηνουν παγερα αδιαφορη.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
1)νομίζω πως είναι υπερβολικό αυτό.αλλά σε πιστεύω γτ έχω ακούσει για κριτήρια και από άλλες γυναίκες που μου έκανα φοβερή εντύπωση...όπως π.χ.τα νύχια του άλλου,ο τρόπος που κάθεται,μιλάει,περπατάει κ.α τέτοια και πραγματικά εξεπλάγην.εστιάζεται στο δέντρο και όχι στο δάσος

Ρε φιλε.

Καταρχην σε λυπαμαι, γιατι εχεις πιασει κουβεντα με το πλέον καθυστερημενο μοντελο γυναικας στον κοσμο. Αυτης που εχει αποψη για ολα ενω ολη μερα ειναι στο bourdela.tv, δηλαδη μια γκομενα που δεν εχει ζωη αλλα ξερει τα παντα για αυτην.

Παμε παρακατω. Αν βρε μαλακα αφελη τυπε δεν κοιταξει η γκομενα αυτα που λες πως σου προκαλουν εκπληξη τι θα κοιταξει ? Κωλο και πουτσα? Τον κωλο ετσι κι αλλιως δεν τον γαμανε, και την πουτσα τις περισσοτερες φορες την αφηνουν στην ακρη για το δαχτυλακι.

Αν εσυ εισαι γαμω τους γκομενους και οταν πας να κατσεις καθεσαι σα το φλωρινιωτη οταν ετοιμαζεται να βαλει το make up του, οταν εισαι παλι γαματος αλλα μιλας σα το μπαστουνοβλαχο απο την καρδιτσα ( τιποτα προσωπικο με τους καρδιτσιωτες ) και δεν ξερεις τι λες, και αν περπατας σαν γυφτικο σκεπαρνι και δεν ξερεις τι σου γινεται, τι περιμενεις ρε φιλε? Την γκομενα να πεσει ξερη ?

Ποσο μαλακες εχετε γινει μερικοι ρε πουστη μου. Και το χειροτερο ειναι οτι το βρισκετε λογικο, αυτη τη μαλακια δηλαδη που σας δερνει να ειναι το μετρο και ο κανονας και οχι η εξαιρεση.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αρχισαμε παλι...
παμε με απλες λεξουλες:ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ πως μπορω να κρινω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ τις γυναικες ως προς την εξωτερικη εμφανιση.

Αρχιδια τουμπανα.

Η λεξη αντικειμενικοτητα παει μαζι με την μελετη, οποτε λες μαλακιες.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αρχισαμε παλι...
Αν εσενα σου αρεσει μια γυναικα ή ενας αντρας ,τι σε νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι ?
Επειδη εσυ υποστηριζεις οτι υπαρχει "αντικειμενικη"
ομορφια ,που εσυ ξερεις να κρινεις ,σημαινει οτι και οι αλλοι θα πρεπει να σε ακολουθησουν και να τους αρεσει οτι σου αρεσει εσενα ?
Αν γινει μια στατιστικη ,θα δεις οτι οι αντρες γουσταρουν την Ρια Αντωνιου .

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Υπαρχει αντικειμενική ομορφια,η οποια απλα μεταβάλλεται με το χρόνο και εξαρταται και απο τον τοπο.

Ομορφο ειναι π.χ. το συμμετρικο, το οικειο.
Μπορεις να διαβασεις την "Ιστορια της ομορφιας" με επιμέλεια του Ουμπερτο Εκο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως, σε αντρικές παρέες, η κουβέντα είναι "αν την γάμαγες ή όχι" και πάπαλα.

Για όποια ακούμε ότι έχει ωραία μάτια, ξέρουμε ότι δεν την γάμαγε κανείς.

Έτσι απλά. Τώρα ομορφιές κλπ....τρίχες.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο Ουμπερτο Εκο επισημανε οτι σε καθε εποχη υπηρχαν διαφορετικα κριτηρια και προσπαθει να βρει καποια κοινα ,που μενουν αναλλοιωτα με την παροδο του χρονου .
Το θεμα ειναι ομως οτι προσεγγιζει την ομορφια ,μονο απο τα ματια των καλλιτεχνων της καθε εποχης.
Αυτη ειναι μια απο τις δυνατες προσεγγισεις ,που σιγουρα αποτελει μια ενδειξη ,αλλα δεν απηχει αναγκαστικα την ιδεα περι ομορφιας που ειχε ο κοσμος.Π.χ. τα γλυπτα του Μικελαντζελο ,που ισως ειναι ο μεγαλυτερος γλυπτης ολων των εποχων,παριστουν τις γυναικες με ανδροειδη σωματα.
Αυτο εχει αποδοθει στην ομοφυλοφιλια του Μικελαντζελο και την εποχη του ΔΕΝ αρεσαν στο κοσμο οι γυναικες με "αντρικο" σωμα.
Στο Αμαζον με 15 ευρω μπορεις να αγορασεις εκπληκτικο DVD του Alan Yentob για τον Μιχαηλ Αγγελο.

Η Ρια Αντωνιου θα εθεωρειτο ωραια και την εποχη του Μικελαντζελο.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
αρχισαμε παλι...
Αν εσύ θεωρείς πως μπορείς να κρίνεις αντικειμενικότατα τις γυναίκες ως προς την εξωτερική τους εμφάνιση, σημαίνει πως εσύ πάλι, κάνεις μια χρήση κάποιων αντικειμενικών κριτηρίων περί εξωτερικής εμφάνισης των γυναικών.

Αν τα αντικειμενικά κριτήρια είναι πράγματι αντικειμενικά, τότε έχεις δίκιο, αν θες παράθεσε μας τα αντικειμενικά αυτά κριτήρια.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δηλαδή αν τα κριτήριά σου είναι προσωπικά (δηλαδή υποκειμενικά) και όχι αντικειμενικά, τότε αυτό που έπρεπε να πεις είναι πως

"ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ πως μπορω να κρινω ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ τις γυναικες ως προς την εξωτερικη εμφανιση."

Ελπίζω να συμφωνείς μαζί μου.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αρχισαμε παλι...

απ' τη στιγμή που ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ παύει να είναι αντικειμενικό το όλο θέμα.
Παράδειγμα: εσύ θεωρείς ότι θεά είναι η Σολωμού, ενώ είναι ένα ανορεξικό μπάζο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πωπω...τι να κανω τωρα?να κατσω να πιασω κουβεντα;
χαμενος χρονος.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σε καθε συλλογη τα ιδια με τα βληματα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έλα που δεν θέλεις! :grin:
σσστ εσυ!
σε καθε συλλογη τα ιδια με τα βληματα.
bicycle.gif

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ρία Αντωνίου: «Έχω πάει με γυναίκα, όταν ήμουν μικρή»

Οι «σφαλιάρες» που τρώμε από τη showbiz καθημερινά είναι πολλές… ήρθε και η Ρία Αντωνίου να μας …αποτελειώσει. Μοιράστηκε μαζί μας ένα μεγάλο της μυστικό…
Ήταν μυστικό, γιατί τώρα πια το γνωρίζουν όλοι. Η κοπέλα είχε «εμπειρία» με γυναίκα… αλλά όταν ήταν μικρή!
«Εμπειρία με γυναίκα είχα όταν ήμουν μικρή, αλλά έμεινε εκεί το θέμα. Στο μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα. Αν κάτι όμως μου κάνει κλικ, δεν το πολύ σκέφτομαι, ο, τι κι αν είναι αυτό» δήλωσε η Ρία στην εφημερίδα «Espresso».
Αντί να το συζητήσει με την κολλητή της φίλη, πίνοντας καφέ και κάνοντας μανικιούρ, θέλησε να το μάθουν όλοι… άλλωστε, όπως δήλωσε, θέλει να ασχολούνται μαζί της. Αυτό το καταλάβαμε!
«Μου αρέσει να ασχολούνται μαζί μου και τους ευχαριστώ. Οι φωτογραφίες να είναι καλές κι ας λένε ό, τι θέλουν»
Ζούμε μεγάλες στιγμές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom