Νέα

Ρία Αντωνίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κάνει βίζιτες η Ρία?

• Μπαα..

Ψήφοι: 89 13,0%
  • Χάση βρέξη

Ψήφοι: 42 6,1%
  • Σε επιλεγμένο target group μόνο

Ψήφοι: 555 80,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    686

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
1) ειναι πολυ συνθετες διαδικασίες αυτες του εγκεφαλου πριν πεις οτι κατι σ αρεσει η όχι. Πολυ πιο συνθετες απο τις διαφορικες εξισωσεις. Γι αυτο καθε ανθρωπος κατα΄λληγει σε διαφορετικα συμπερασματα

2) Να ζηλεψω τη μουναρα της γειτονιας που κινδυνευω να μου φαει το γκομενο το κατανοώ. Αλλα να ζηλέψω τη μονικα μπελουτσι?
Ο Νανοπουλος μελεταει με μερικες διαφορικες εξισωσεις την λειτουργια των νευρωνων του εγκεφαλου.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
1) ειναι πολυ συνθετες διαδικασίες αυτες του εγκεφαλου πριν πεις οτι κατι σ αρεσει η όχι. Πολυ πιο συνθετες απο τις διαφορικες εξισωσεις. Γι αυτο καθε ανθρωπος κατα΄λληγει σε διαφορετικα συμπερασματα

2) Να ζηλεψω τη μουναρα της γειτονιας που κινδυνευω να μου φαει το γκομενο το κατανοώ. Αλλα να ζηλέψω τη μονικα μπελουτσι?
1)νομίζω πως είναι υπερβολικό αυτό.αλλά σε πιστεύω γτ έχω ακούσει για κριτήρια και από άλλες γυναίκες που μου έκανα φοβερή εντύπωση...όπως π.χ.τα νύχια του άλλου,ο τρόπος που κάθεται,μιλάει,περπατάει κ.α τέτοια και πραγματικά εξεπλάγην.εστιάζεται στο δέντρο και όχι στο δάσος
2)αν το λες ειλικρινά είναι καλό για σένα αυτό

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ο Νανοπουλος μελεταει με μερικες διαφορικες εξισωσεις την λειτουργια των νευρωνων του εγκεφαλου.
είσαι όμως τύπος δε μπορώ να πως αφού ξέρεις το Νανόπουλο....εξαιρετικός επιστήμονας....αν και οι διαφορικές εξισώσεις είναι ζήτημα της κλασσικής ανάλυσης και των καθαρά θεωρητικών μαθηματικών

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1)νομίζω πως είναι υπερβολικό αυτό.αλλά σε πιστεύω γτ έχω ακούσει για κριτήρια και από άλλες γυναίκες που μου έκανα φοβερή εντύπωση...όπως π.χ.τα νύχια του άλλου,ο τρόπος που κάθεται,μιλάει,περπατάει κ.α τέτοια και πραγματικά εξεπλάγην.εστιάζεται στο δέντρο και όχι στο δάσος
2)αν το λες ειλικρινά είναι καλό για σένα αυτό
τεραστιο ρολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν δε ξερει να μιλησει κ ο μπραντ πιτ να ειναι τρωει Χ αυτοματα!!!!
αμα δεις τι αντρες μαρεσουν θα γελας τρεις μερες!!!!
yup!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: κερναω υποβρυχιο!!!
στις 2 στην πλατεια.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
αμα δεις τι αντρες μαρεσουν θα γελας τρεις μερες!!!!στις 2 στην πλατεια.
σε πιστεύω 100% όμως...δλδ όσο δε πάει άλλο.....τα ίδια τραβάω και εγώ σα το Μπραντ :dancing:
καληνυχτίζω(έχω και ταξίδι άυριο)...θα τα πούμε ξανά σε καμιά εβδομάδα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αμα δεις τι αντρες μαρεσουν θα γελας τρεις μερες!!!!στις 2 στην πλατεια.
εχει ζεστη....πιο αργα....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σε πιστεύω 100% όμως...δλδ όσο δε πάει άλλο.....τα ίδια τραβάω και εγώ σα το Μπραντ :dancing:
καληνυχτίζω(έχω και ταξίδι άυριο)...θα τα πούμε ξανά σε καμιά εβδομάδα
καλο ταξιδι και καλα να περασεις μπραντ. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν σου γινεται σκληρη σαν σιδερο η πουτσα απο την Ρια Αντωνιου ή απο οποιαδηποτε αλλη ,δεν σε νοιαζει το τι γνωμη εχει η καθε ελληνιδα γι' αυτην .Ουτε καν σε ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι αντρες.
Οι αντρες γαμανε επειδη τους σηκωνεται και οχι επειδη καποιες γυναικες εγκρινουν ή οχι την γκομενα που τους τον σηκωνει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν σου γινεται σκληρη σαν σιδερο η πουτσα απο την Ρια Αντωνιου ή απο οποιαδηποτε αλλη ,δεν σε νοιαζει το τι γνωμη εχει η καθε ελληνιδα γι' αυτην .Ουτε καν σε ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι αντρες.
Οι αντρες γαμανε επειδη τους σηκωνεται και οχι επειδη καποιες γυναικες εγκρινουν ή οχι την γκομενα που τους τον σηκωνει.

36008-nail.jpg

:2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κωνσταντινιδη σε καλυπτει;; η θες δεσποινα;;
σε εμπιστευομαι..οτι θες.

ασχετο με την κουβεντα μας βεβαια περι αντικειμενικης ΟΜΟΡΦΙΑΣ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom