Νέα

Rexona girl....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ρε παίδες σας εχει κάτσει να έρθετε κοντά (ή σε επαφή) με γυναίκα που να μύριζε...??? :S

Καλα δεν μιλάμε για το καλοκαίρι...Εχει τύχει σε κάτι λεωφορεία...να φαω κάτι μπόχες (μουνιλα..μαζί με μασχαλιτιδα ....αχτύπητος συνδυασμός...θανατηφόρος.... :grin:)

Ρεεε μανταμιτσες τώρα  που ανεβαίνει η θερμοκρασία να πλένεστε....και να βάζετε κανένα αποσμητικουλι... :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.paintboard.net/pics/rexona_print_2.jpg[/img[/URL]]

Ε ρε γαμώ το φελεκι μου...  ;D Δεν μπορώ τη βρωμιάρα γυναικά..λεμεεεε...ας είναι και η Ναόμι Καμπελ...εεεε...εντάξει για την Ναομι ισως να κλείσω τη μύτη.....  :tooth:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
μ χει τυχει να συνευρεθω με κοπελα π μυριζε.ασχημη εμπειρια συναδελφοι...ειναι τελειως ντεκαυλε η ολη φαση..το θεμα ειναι το πως να της το φερεις να παει να κανει ενα μπανακι... :S :S :S :badair: :badair: :badair: :badair:

Επισκέπτης
ειναι οτι πιο αντιερωτικο...μια κοπελα στο πανεπιστημιο ειναι κουκλαρα αλλα εχει αυτο το προβλημα...ουτε λογος,ιδρωτιλα να πουμε,αισχος.

Επισκέπτης
μ χει τυχει να συνευρεθω με κοπελα π μυριζε.ασχημη εμπειρια συναδελφοι...ειναι τελειως ντεκαυλε η ολη φαση..το θεμα ειναι το πως να της το φερεις να παει να κανει ενα μπανακι... :S :S :S :badair: :badair: :badair: :badair:
μπα αμα ειναι βρωμιαρα ειναι δυσκολο νομιζω να της αλλαξεις συνηθειες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
το θεμα ειναι το πως να της το φερεις να παει να κανει ενα μπανακι... :S :S :S :badair: :badair: :badair: :badair:
"Πηγαινε για μπανιο μωρη σιχαμενη!"
Δε μου χει τυχει πλακα πλακα ουτε καν στο λεωφορειο,μονο με μια στριπερ στο λιντο και εφαγα τρομερη ηττα,ουτε που μου σηκωθηκε,θα με περασε για ανικανο..

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δυο χαρακτηριστικές...

Μια φορα σε κατάσταση γαμήσι στο ταβάνι..μιλάμε για πολυ βρώμα η μασχάλη της..μεγάλη ξενεραααααααα  :headbang:

Η δεύτερη σε κτελ δίπλα σε γριούλα....εντάξει σεβασμός...αλλα 4 ώρες ταξίδι....μιλάμε για μουνιλααα οχι μαλακίες  :grin:...έπαθα σοκ λεμεεεεε... :helpplea:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η δεύτερη σε κτελ δίπλα σε γριούλα....εντάξει σεβασμός...αλλα 4 ώρες ταξίδι....μιλάμε για μουνιλααα οχι μαλακίες  :grin:...έπαθα σοκ λεμεεεεε... :helpplea:
Αμα ηταν ο mounilas στη θεση σου δε θα χε προβλημα αφου του αρεσει..:)

Επισκέπτης
ειναι σκετη απομυθοποιηση της θυληκοτητας...και δεν ειναι κι ευκολο να αντιδρασεις σωστα.καλο το ''πλυσου μωρη'' αλλα σκεψου να γουσταρεις μια τρελα και στην πορεια να δεις οτι ζεχνει?ενω στην αρχη ηταν καθαρη μετα να βγαλει τον πραγματικο βρωμυλο εαυτο της!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
ευτυχως παντως οι περισσοτερες κοπελες ειναι καθαρες και περιποιημενες :grin: :grin: :grin: :grin:.
η μουνιλα οντως σκοτωνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
δεν φτανει που τις γαμαμε τρωμε και βρωμα στη μουρη

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ούτε κατά διάνια για μπόχα.......την έχω κάνει με ελαφρά πηδηματάκια απο τέτοια περίπτωση...δεν αντέχεται....μπλιαχχχχ....αναγούλα... *P *P *P

Επισκέπτης
παλια στα στριπτιτζαδικα ,σε μερικα τουλαχιστον,δεν εβαζαν καλα αρωματικα και κρεμες κλπ και η μουνιλα,ιδρωτιλα κτλ πηγαινε συννεφο!οχι οτι σημερα δεν ισχυει αυτο αλλα λεμε τωρα...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
αμα σας ελεγε η σκλεναρικοβα "ελα να μου κανεις γλειφομουνι"αλλα να ξερατε οτι εχει κατι μερες να κανει μπανιο,τι θα κανατε?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θα..τρέχαμε να φύγουμε...φαντάζεσαι μουνί να ΄΄εχει μέρες να πλυθεί...θα βρώμαγε μεχρι την λάρισα...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Για αυτό σε ορισμένες να αποφεύγετε τα γλυφομούνια :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Επισκέπτης
τις ρωτας απο πριν...κοπελια μπανιο εκανες?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το χειρότερο είναι σε πουτάνα...που την πληρώνεις κιόλας για τη βρώμα της...ιδίως άμα μυρίζει στα τέσσερα από πίσω είναι αηδία!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οχι απλά μου έχει τύχει απορώ ειδικά οι πιτσιρίκες γιατί δεν βάζουν αποσμητικό στη μασχάλη.
να πω οτι πλένονται ανα 4 μέρες να το δεχτώ!
να πω οτι έχουν αλλεργία στο αποσμητικό, τόσες μάρκες υπάρχουν πλέον, σε όλες έχουν?
τωρα γιατί μετα το ντους δεν περνάνε ενα ρολάρισμα τη μασχάλη δεν μπορώ να το καταλάβω.
μήπως είναι της μόδας και δεν το ξέρω?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
το ιδιο ισχυει και για μας φυσικα.Γενικα,η καθαριοτητα και η τηρηση των κανονων υγιεινης ειναι απαραιτητα στο sex

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom