Επίσκεψη σημερα μαζί με τον ξάδερφο μου ,η ευγενική υπηρεσία μας πέρα σε στο σαλόνι και μας έστειλε τις κοπέλες, Νίκη κοντή μιλφ με κοντά μαλλιά αδιάφορη παρουσία, Ελένη ξανθιά μιλφ σχετικά ψηλή με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα ενδιαφέρουσα περίπτωση αν και αρκετά αμήχανη και τα τακούνια την περπατούσαν. ..Τατιάνα καστανοξανθη μετρίου αναστήματος κάπως μυτερό βυζι μεσαίου μεγέθους και τέλος μια κοπέλα η πιο ωραία από τις τέσσερις άλλα με καθόλου διάθεση δεν είπε ούτε το όνομα της έκανε μπαμ ότι θα προτιμούσε να είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από εδώ. Μιλήσαμε με τον μεγάλο ξάδερφο μου ,έχει δοκιμάσει τις 3 από τις 4 κοπέλες, εκτός δηλαδή της τελευταίας και Μουείπε να πάρω με κλειστά τα μάτια την Τατιάνα και για μια ακόμη φορά είχε δίκιο.
Η Τατιάνα παρουσιάζεται ως Ρωσίδα μιλαει Καλά ελληνικά μιας και είναι 5 χρόνια στην Ελλάδα, μασάζ παρά πολύ καλό χαλαρωτικό για περίπου μισή ώρα, στην συνέχεια με σκούπισε με οινόπνευμα και μου είπε να γυρίσω, αρκετά προκαταρκτικά μέχρι τελικά να πάρει το πέος μου στο στόμα της,πολύ καλό στοματικό για αρκετή ώρα, σκουφάκι 3 στάσεις και τελείωμα με στοματικό στο στοματάκι της.
αν έχει κανείς καμία πληροφορία για την Τετάρτη κοπέλα ας μας ανοίξει τα μάτια, είναι ωραίο κορμί.