napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Μπα το ψήνω για νουετάκινομιζω πως αν παρεις Καρολινα μετα εκει θα μεινεις και την επομενη φορα...σε αυτην ;)
Μπα το ψήνω για νουετάκινομιζω πως αν παρεις Καρολινα μετα εκει θα μεινεις και την επομενη φορα...σε αυτην ;)
Μπα το ψήνω για νουετάκι
...που να πρωτοπαμε και ποσα να ξοδεψουμε....
εχει δοκιμαστει απλα δεν εχω βαλει κριτικη
πολυ ομορφη κοπελα, φοβερος ολοστρογγυλος πωπος και στητα βυζακια
ματαρες
καλη μεσα και υπομονετικη
Και η Καρολινα επισης δυναμη.
Δυναμη με ολη τη σημασια της λεξης....σε βαζει κατω και σου αλλαζει τα φωτα
πηγε να μου ξεκωλησει τη γλωσσα απο το ρουφηγμα
Ναι την προσέλαβαν μόνιμα στο ΙΚΕΑ...Kάνα νέο από σάντρα έχουμε ;
τωρα με μισολογα και ειρωνιες άκρη και σοβαρη κουβεντα δεν προκειται να γινει.
Κανένα μισόλογο μόνο υπέροχη, ακριβής, κοφτερή ειρωνεία βασιζόμενη πάντα σε προσωπική εμπειρία...
τώρα εσύ μπορεί να είσαι επιπλοποιός το επάγγελμα και να τα παίρνεις προσωπικά ή απλά θες να πετάς λεφτά απ´ το παράθυρο...
Αυτό δεν είναι καθόλου υποκειμενικό...
Αυτό είναι πληρώνω τα κέρατα μου για να βάλω την ψωλή μου σε μια τρύπα να κουνηθώ πέρα δωθε και να χύσω...
Γιατί να δώσεις 60 80 ευρώ για ελλιπές σέρβις;;;;
Τράβα σε κανα μπουρδελάκι του 10 ευρου... και θα κάνεις και οικονομία και το κυριότερο δεν θα παραπληροφορείς τους σοβαρούς παιχτες που και κατανοούν τι σημαίνει σέξ και σέβονται τον οβολό τους
Δικιά σου είναι η ψωλή φίλε μου
Δικά σου και τα φράγκα...
Οπότε δώστα στην Σάντρα... τι με νοιάζει;
Κανέναν αθώο πάω να σώσω...
ξαφνικά έχουμε γεμίσει δυνατά εργαλεία στα μασατζίδικα... λένε διάφοροι...
αμέτοχοι στο οικονομικό συμφέρον παικτες... διαβάζω εγώ ο αθώος οπαδός των εργαλείων και καταλήγω με την Σάντρα του μη μου πιάνεις το μουνί μη μου πιάνεις το βυζί, του δεν φιλάω δεν γλύφω δεν δεν δεν....
Εσύ τώρα αυτό το λές σεξ με προφυλάξεις;
Να το χαίρεσαι!
Εγώ το λέω οργανωμένη παραπληροφόρηση για να κοπεί μονέδα...
Ερώτηση κρισεως.......η Σάντρα ειναι αυτή που ήταν Μπακνανα και μετά Σαπφους?
Αν ειναι αυτή,κανει εξαιρετικό μασαζ,αλλά όντως το προγραμματάκι ειναι αποστειρωμενο........
επίσκεψη σήμερα από το μαγαζί , μετά απο πάρα πολύ καιρό είδα να γίνεται χαμός απο κόσμο και κουδούνια να χτυπάνε συνέχεια .
Είδα τέσσερις κοπέλες ενώ και δύο(Μαρίνα και Νίκη) ήταν στο δωμάτιο . Ρόστερ λοιπόν
Ερρικά η μελαχρινή κοντούλα κανονικό σώμα τατού στην κλείδα , Τζένη ξανθό κοντό μιλφάκι με συμμαζεμένο κορμάκι , Εύα ξανθιά στο ύψος των προηγούμενων δύο μέτριο σώμα και τέλος η κοπέλα που επέλεξα να περάσω στα ενδότερα η Καρολίνα μελαχρινή με πολύ μακρύ μαλλί σώμα τελικά μέτριο...με το φόρεμα και τα τακούνια δείχνει κάπως εντυπωσιακή μόλις τα βγάλει χάνει αρκετά , βυζί μεσαίο .
Ελληνικά φτωχά αγγλικά σχεδόν καθόλου , ερώτηση για μασάζ , καταφατική απάντηση από μένα , αρχικά γκριμάτσα και μετά σκάει χαμόγελο , μασαζ πολύ κάτω του μετρίου για να μην πώ χάλια .Στα του αγώνα φιλιά χωρίς γλώσσα , πίπα αρκετά καλή , στο σεξ μέτρια και χωρίς πρωτοβουλίες ενώ τελειωτικό στο στόμα δεν έκανε.
Προγράμματα μισή ώρα 60 ευρω , 45 λεπτά 70 ευρώ μία ώρα 80 ευρώ , ένας θετικός πόντος στην σερίφησσα που μου είπε ότι αν θέλω και μασαζ η μόνη που ξέρει απ αυτές που δούλευαν σήμερα ήταν η Ερρικα και ένας αρνητικός πόντος διότι μου το είπε αφού τελείωσε η ώρα μου με την Καρολίνα .