Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Relax Time", Φραντζή 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 248K
  • Tagged users Καμία
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.979
Πόντοι
36.618
Πέρασμα σήμερα το απόγευμα από εδώ... :headbaning2:

Έρικα,η μελαχρινή έκφυλη που πολλοί από εσάς θα την θυμούνται από το συγγρού 45 μετά το 296 το οποίο έκλεισε....
Τζούλια,κοντό σχετικά μαλλί,αδύνατο σώμα και λευκή επιδερμίδα...Είναι η τζούλια από το 296 που ήταν μαζί με την Έρικα...
Νίκη η σχιστομάτα αν την αναφέρω καλά του ιδρύματος...Κοντό μαλλί a la garcon και σώμα με κάπως γεμάτη περιφέρεια...Έχουν αναφερθεί σχετικά θετικά σχόλια για τις υπηρεσίες της!
Μαρίνα,ξανθιά με ωραίο σχετικά έκφυλο πρόσωπο,ωραίο σώμα και πεταχτό κώλο...Ντυμένη με ένα όμορφο φόρεμα....
Καρολίνα αν άκουσα καλά...Μελαχρινή με σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους,ωραίο κάπως σώμα και έκφυλο πρόσωπο....
Δανάη,είναι σχετικά καινούργια στο κατάστημα...Κοκκινομάλλα κάπως με καθημερινό πρόσωπο και σώμα...Στο σαλονάρισμα της άνετη και χαμογελαστή.
Και τέλος Εύα,ξανθιά με γεμάτη κάπως περιφέρεια,όμορφο και συγχρόνως γλυκό πρόσωπο,μεγάλο στήθος και σέξυ εμφάνιση με μαύρο φόρεμα και κάλτσες...Τιμήθηκε στα ενδότερα στο μισάωρο πρόγραμμα με άριστες εντυπώσεις...!Λεπτομέρειες στην κριτική...! :heavymetalbig:

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
Καλησπέρα στην παρέα πέρασα πριν λίγες μέρες από το κατάστημα παρουσιάστηκαν 6-7 κοπέλες αλλά δεν συγκράτησα από όλες τα ονοματα τους
1)Έρικα μια μελαχρινή νταρντανα με άνετο σαλοναρισμα και μαύρο φορεμα
2)Νίκη με κοντό μαλλί ηλικία πάνω από 40  ,καλό σωματακι με λίγα κιλά όντως στην περιφέρεια (είναι η ίδια που είπε συναγωνιστής ότι εθεάθη σε μαγαζι της Λ.Αλεξανρας???)
3)Τζένη η οποία είχε σχεδόν το ιδιο μαλλί με την Νικη,πιο ωραίο σώμα και νεότερη βεβαια(πολύ καλή παρουσία)
4)Τζούλια νομίζω ξανθιά με μακρύ μαλλί μπούκλα αν θυμάμαι καλά.
5)Κατερίνα νομίζω μελαχρινή αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Σίγουρα ήταν άλλες 2 κοπέλες αλλά δεν θυμάμαι καθόλου ονόματα και τα προγράμματα είναι μιση ωρα,45 λεπτά και 1 ώρα με το ανάλογο τιμημα

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα στην παρέα πέρασα πριν λίγες μέρες από το κατάστημα παρουσιάστηκαν 6-7 κοπέλες αλλά δεν συγκράτησα από όλες τα ονοματα τους
1)Έρικα μια μελαχρινή νταρντανα με άνετο σαλοναρισμα και μαύρο φορεμα
2)Νίκη με κοντό μαλλί ηλικία πάνω από 40  ,καλό σωματακι με λίγα κιλά όντως στην περιφέρεια (είναι η ίδια που είπε συναγωνιστής ότι εθεάθη σε μαγαζι της Λ.Αλεξανρας???)
3)Τζένη η οποία είχε σχεδόν το ιδιο μαλλί με την Νικη,πιο ωραίο σώμα και νεότερη βεβαια(πολύ καλή παρουσία)
4)Τζούλια νομίζω ξανθιά με μακρύ μαλλί μπούκλα αν θυμάμαι καλά.
5)Κατερίνα νομίζω μελαχρινή αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Σίγουρα ήταν άλλες 2 κοπέλες αλλά δεν θυμάμαι καθόλου ονόματα και τα προγράμματα είναι μιση ωρα,45 λεπτά και 1 ώρα με το ανάλογο τιμημα

φιλε μου ωραια ενημερωση!
αλλη Νικη ειναι σε αυτο το μαγαζι και αλλη η Νικη στο μαγαζι της Λιουντας
Η Νικη στο Φραντζη 4 ειναι εργαλειο να εχεις υποψην

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
φιλε μου ωραια ενημερωση!
αλλη Νικη ειναι σε αυτο το μαγαζι και αλλη η Νικη στο μαγαζι της Λιουντας
Η Νικη στο Φραντζη 4 ειναι εργαλειο να εχεις υποψην

εγω ψαχνω μια  "νικη".(εχω χρονια να την δω,κοντη, πετιτ(ηταν τοτε).με σχετικα κοντο ξανθο μαλι τότε,τσαχπινογαργαλιαρα,χαμογελαστη(με ωραιο χαμογελο),ηλικια 40-45 περιπου.ταιριαζει με καμια απο τισ παραπανω νικεσ,η με καποια αλλη???

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
εγω ψαχνω μια  "νικη".(εχω χρονια να την δω,κοντη, πετιτ(ηταν τοτε).με σχετικα κοντο ξανθο μαλι τότε,τσαχπινογαργαλιαρα,χαμογελαστη(με ωραιο χαμογελο),ηλικια 40-45 περιπου.ταιριαζει με καμια απο τισ παραπανω νικεσ,η με καποια αλλη???

τωρα τι να σου πω
η περιγραφη ταιριαζει με την Νικη του Φραντζη 4. Μονη διαφορα οτι η Νικη που μιλαω δεν ειναι εντελως πετιτ
μπορει με τα χρονια να πηρε μερικα κιλα ομως
καλυτερα θα ηταν να περασεις μια βολτα απο το μαγαζι να τη δεις με τα ματια

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
πέρασα σημερα μετα απο αρκετο καιρο απο το καταστημα.

Το ροστερ εχει μεγαλωσει και υπαρχουν παρα πολυ ενδιαφερουσες προσθηκες!

Παμε λοιπον!

Ερρικα. Η Ρουμανα μελαχρινη γυναικαρα. ΠΟλυ ομορφο προσωπο και χυμωδες κορμι. Πραγματικα ομορφη γυναικα
Ευα. Καινουργια στον χωρο!, Ρωσιδαρα περιπου 30 ετων με στρογγυλο φοβερο ποπο και σχετικα μεγαλο στητο στηθος. Μακρυ ξανθο μαλλι, ανοιχτα ματια, πολυ εντυπωσιακη παρουσια. Περασα μαζι της και δεν το μετανοιωσα.
Τζένη. Σεξυ αλβανιδα με αδυνατο κορμι και καρε ξανθο μαλλι. Πολυ ωραια παρουσια και ανετο σαλοναρισμα.
Καρολινα. επίσης καινουργια. Ουκρανη ψιλη περιπου 25 ετων με μαυρο μαλλι μακρυ με αφελειες. Εντυπωσιακο κορμι , Και αυτη καινουργια στον χωρο δεν εχει ξαναδουλεψει σε αλλο μαγαζι.
Μαρίνα. Ουκρανη μιλφ ξανθια γυναικα με ωραιο σωμα.
Νικη, Η γνωστη ρωσιδα μετριου αναστηματος με το κοντο μαλλι, τα ομορφα ματια και το φοβερο προγραμμα μεσα στο δωματιο.
Λάουρα. Ελληνιδα σχετικα μικρη σε ηλικια (20-22_ με πετιτ σωματακι πολυ ομορφουλα
Δανάη. Επισης Ελληνιδα νεαρη, ψιλη καστανη, γνωστη στο καταστημα, αρκετα ομορφη
Τζουλια. Σχετικα κοντη Μολδαβη 30αρα, Και αυτη ενδιαφερουσα και σεξυ περιπτωση
Και τελος Αναστασια. Ξανθια κοπελα με σχετικα μεγαλο στηθος και καλο σωμα επισης.

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
H Ντιάννα δλδ δεν? τέλος?  :think:

Να πάω στις αναζητήσεις?

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
H Ντιάννα δλδ δεν? τέλος?  :think:

Να πάω στις αναζητήσεις?

χθες δεν ηταν στο ροστερ και δεν ρωτησα
αλλα μην ανησυχεις
σιγουρα θα βρεθει και θα ενημερωθεις απο εδω!

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
χθες δεν ηταν στο ροστερ και δεν ρωτησα
αλλα μην ανησυχεις
σιγουρα θα βρεθει και θα ενημερωθεις απο εδω!

Ευχαριστώ μαν. Θα βρεθεί είναι σίγουρο.
Για μένα είναι σταθερή αξία διαχρονικά, ξέρω τι παίρνω και κατά περιόδους και μια στο τόσο την χτυπάω μία.

comvos2002

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
270
Πόντοι
290
Γεια σας, ξερετε αν και που δουλευει η Αλεξαντρa (ρωσιδα ωραιο λεπτο προσωπο);

ευχαριστω

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δεν πήγε πίσω στο Φρ7?
εφυγε πάλι?
αλλα είναι γκομενιασμενη οπότε στο σερβις ξεπετα...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.242
Πόντοι
5.595
...Και τελος Αναστασια. Ξανθια κοπελα με σχετικα μεγαλο στηθος και καλο σωμα επισης.
Για την Αναστασια εχει κανεις εμπειρια...???
Περασα προχτες..φανηκε ενδιαφερον περιπτωση...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πέρασμα σήμερα αργά το μεσημέρι από το κατάστημα όπου ήταν οι κάτωθι θεραπεύτριες  :orchestra:

Τζένη ξανθιά κοπέλα,θηλυκή,με καλό αδύνατο σωματάκι-με προκλητικό πρόσωπο!  :s&m_2:

Μαρίνα ξανθιά μιλφ,λευκόσαρκη,θηλυκή και γενικά στο στυλ της Τζένης αλλά με πιο όμορφο πρόσωπο!  :cum:

Εύα ξανθιά,σχετικά ψηλή,χαμηλοβλεπούσα-όμορφο κορίτσι με ωραίο γεμάτο κώλο που τον τόνιζε ένα μαύρο κολάν!  :kissass2:

Καρολίνα μελαχροινή ψηλή απλά συμπαθητική νταρντανοπούλα-με μαύρο μίνι φορεματάκι,χαρακτηριστική τροφαντή κωλάρα!  :bottom:

Χαρά η οποία (αν δεν λαθεύω) είναι η παλαιά Δανάη.Καστανόξανθη μουναροπιτσιρίκα με ωραία πιασιματάκια-άνετη και αεράτη στην παρέλαση! :erection:

Ερρίκα μελαχροινή κοντούλα κοπέλα,όμορφα ζουμερή με γλυκό πρόσωπο-με ασπρόμαυρο κοντό φόρεμα που τόνιζε ωραία τις καμπύλες της!  :boobies:

Νίκη κοντή μιλφ με μέτριο πρόσωπο αλλά και με χαρακτηριστικά σκιστά μάτια-με όχι κακό,αδύνατο κορμί!  :rolleyes:

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Πέρασα τις προαλλες με Νικη, πάρα πολύ καλή. Συμμετέχει απίστευτα και κάνει υπέροχη πίπα. Η περιφέρεια μποει να φαίνεται λίγο μεγαλη στο σαλοναρισμα αλλά μόλις βγάλει τα ρούχα είναι μια χαρα. Δεν έχει ατέλειες και το δέρμα της έχει πολύ ωραίο απαλή υφή χωρίς να είναι καθόλου πλαδαρό.

• Like
Αντιδράσεις: ARHS2k
OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Πέρασα τις προαλλες με Νικη, πάρα πολύ καλή. Συμμετέχει απίστευτα και κάνει υπέροχη πίπα. Η περιφέρεια μποει να φαίνεται λίγο μεγαλη στο σαλοναρισμα αλλά μόλις βγάλει τα ρούχα είναι μια χαρα. Δεν έχει ατέλειες και το δέρμα της έχει πολύ ωραίο απαλή υφή χωρίς να είναι καθόλου πλαδαρό.

τα εχουμε ξαναπει
η Νικη ειναι οπλο στο δωματιο
καλασνικοφ, δεν παθαινει ποτε εμπλοκη!

• Like
Αντιδράσεις: ARHS2k
OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Και η Εύα Zero είναι δύναμη...

...που να πρωτοπαμε και ποσα να ξοδεψουμε....

εχει δοκιμαστει απλα δεν εχω βαλει κριτικη

πολυ ομορφη κοπελα, φοβερος ολοστρογγυλος πωπος και στητα βυζακια

ματαρες

καλη μεσα και υπομονετικη

Και η Καρολινα επισης δυναμη.
Δυναμη με ολη τη σημασια της λεξης....σε βαζει κατω και σου αλλαζει τα φωτα
πηγε να μου ξεκωλησει τη γλωσσα απο το ρουφηγμα  :grin:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
...που να πρωτοπαμε και ποσα να ξοδεψουμε....

εχει δοκιμαστει απλα δεν εχω βαλει κριτικη

πολυ ομορφη κοπελα, φοβερος ολοστρογγυλος πωπος και στητα βυζακια

ματαρες

καλη μεσα και υπομονετικη

Και η Καρολινα επισης δυναμη.
Δυναμη με ολη τη σημασια της λεξης....σε βαζει κατω και σου αλλαζει τα φωτα
πηγε να μου ξεκωλησει τη γλωσσα απο το ρουφηγμα  :grin:
Δεν έχεις άδικο... Εγώ την πήρα σήμερα και με ξεζούμισε! Επόμενος στόχος Καρολίνα

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Δεν έχεις άδικο... Εγώ την πήρα σήμερα και με ξεζούμισε! Επόμενος στόχος Καρολίνα

νομιζω πως αν παρεις Καρολινα μετα εκει θα μεινεις και την επομενη φορα...σε αυτην  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom