Reggina
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Like
- 14
:-*δεν τον γνορισα ακομα ασ γνοριστυμε και μενα... :-*Χερετε οταν ξεκινανε απο 30 η καλιτερα απο 20.Για αφτο αν τον θελεισ καν του πολλη καλη τιμη
:-*δεν τον γνορισα ακομα ασ γνοριστυμε και μενα... :-*Χερετε οταν ξεκινανε απο 30 η καλιτερα απο 20.Για αφτο αν τον θελεισ καν του πολλη καλη τιμη
σε πιον δεν του αρεσι :-* αλλα αλα 50 ειναι καλιτερα :-* :-* :-* :-*και εμενα μ αρεσουν τα 20 γλυκουλα
:-* :-* :-*Καλιμερα τωα ειμαι στο Βουλιαγμενις68 :-* :-*
:-*οποσ θεσ μωρο κατσε και περημενε :-* :-* :-* μονο στο "σχολειο" :-* :-* :-* :-* :-*Να δούμε πρώτα φωτογραφίες και καμιά κριτική και τα ξαναλέμε.
Επίσης πες μας αν κάνεις 'ιδιαίτερα' ή εμφανίζεσαι μόνο στο 'σχολείο'
:-* :-* :-* :-* :-*καλο σασ απογεβμα :-* :-* :-*
:-*γεια σου παλικαρι το ξερω μωρο μου σε 2-3 μερεσ θα παραθεσω και τισ φοτογραφιες :-* :-*Γεια σου κοπελιά... (:
Για να διαφημίσεις τον εαυτό σου, καλό θα ήταν μαζί με τις όποιες χαιρετούρες να είχες φροντίσει να παραθέσεις και 2-3 φωτογραφίες για να υπάρχει μια άποψη...
Να ξέρουμε με ποια μιλάμε, πως είναι και σίγουρα αν το 50αρικο είναι ok γι'αυτό που βλέπουμε και αυτά που θα μας προσφέρεις! (:
Welcome again!
:-*γεια σου παλικαρι το ξερω μωρο μου σε 2-3 μερεσ θα παραθεσω και τισ φοτογραφιες :-* :-*
για αναλυσε το αυτο...Δυναμίτης στο κρεβάτι και πολύ φιλική!
Μου θυμιζεις μια συναδελφο σου!!!!Η συγκεκριμενη το επαιζε(ηταν)αφεντικινα, σε ενα στουντιο, που εχει κλεισει σημερα!!!! Με το που ξεκινησε η οικονομικη κριση.....ενω ειχε ολες τις εργαζομενες στα 40-50 ευρω εβγαλε προσφορα δυο εργαζομενες με 30 ευρω!!!...Ε ΝΑΙ, ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ 40 ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ!!!!Αντε γεια σου τωρα......τα πενηνταρια και τα εβδομηνταρια, ξερω που τα ακουμπω...κοροιδο δεν ειμαι!!!!Χερετε οταν ξεκινανε απο 30 η καλιτερα απο 20.Για αφτο αν τον θελεισ καν του πολλη καλη τιμη