st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 366
Ρονάλντο-Ρούνεϊ ήταν απίστευτο δίδυμο και χάρη σε αυτούς η Γιουνάιτεντ πήγε 2 φορές τελικό.
Φέτος ο Ρούνεϊ ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του και κάπως κρύβεται το κενό του Ρονάλντο.
[size=14pt]Αν πάει σε καμιά Ρεάλ (το πιο λογικό γιατί εκεί θα βρει το Ρονάλντο)[/size], ποιος θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του;;
Οι 37άρηδες/36αρηδες του χρόνου Γκίγγς και Σκόουλς; Ο Νάνι ή μήπως ο Κάρικ;
Σα να λεμε η Espresso της Αγγλιας.Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun
οτι και να κανουν τα αγγλακια ειναι πουστρακια παντα..η πουτσα απο την μπαγερν ηταν αντρικη και γουσταραμε ολοι τρελα βλεποντας τον αμυντικο να κλωτσαει τον χοντρο βλακα ρουνει απο το φαληρακι..
και φυσικα την μπαρτσα να ξεβρακωνει τα πανια της αρσεναλ
τα παντα ολα λεμεΝα αρχίσω τα δίπιτα μπας και γίνω και εγώ χοντρός;;
Πιστεύω ότι με το Ρονάλντο θα ξανακάνουν παπάδες (όπως έκαναν και στη Μάντσεστερ, έχοντας γύρω τους μόνο άμπαλους τότε, αλλά και τον κορυφαίο προπονητή).
Ακόμα δεν έμαθες να αναγνωρίζεις τις ψηφοφορίες μου;;;Ωραία ψηφοφορία χιτ...Σκόκο-Νίνη-Μήτρογλου...και του χρόνου θα είστε παρέα με την Αλμπαθέτε!
Είδα Μουρίνιο μέσα και το μυαλό μου πήγε στον χίτμαν...τώρα που το ξανασκέφτομαι εκείνος θα έβαζε τον Τζιμπούρ στην θέση του Σκόκο!Ακόμα δεν έμαθες να αναγνωρίζεις τις ψηφοφορίες μου;;;
Συγχωνεύτηκε το thread που άνοιξα.
Διάλεξε ρε ένα για την βασιλισσά σου!!!
Αμ πως!!!! Τι ροναλντο κακα και μαλακιες ρε ειμαστε σοβαροι τωρα? Νινης Μητρογλου α και να μην ξεχασω το καλυτερο χαφ στην ελλαδα ζαιρι.
οχι,με το καλο ποδοσφαιρο...Με την ιντερ θα είσαι?
Που τυχαία παίζει η Ίντερ!!!οχι,με το καλο ποδοσφαιρο...