hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
το γαμησεςλέω πχ εγώ τώρα θεωρητικά... Ρούνει/Τόρρες με πλάγιους Μπενζεμά και Ρονάλντο!
το γαμησεςλέω πχ εγώ τώρα θεωρητικά... Ρούνει/Τόρρες με πλάγιους Μπενζεμά και Ρονάλντο!
το γαμησες
ετσι οκ..καθόλου! Εγώ τόνισα την ανάγκη να υπάρχει ένας "βαρύς" καλός κεντρικός επιθετικός γύρω από τον οποίο θα παίζουν οι δύο πλάγιοι επιθετικοί! Τα ονάματα είναι παραδειγματικά!
τα τελευταια 2 χρονια σερνεται φιλεΠάρε τζεραρντ ρε μαλακα περεθ!
Τοτε θα εβαζε καθε ματς 4 γκολ και παλη θα τρωει ομως,αν δεν φτιαξει ενα γερο κεντρο
Πάρε τζεραρντ ρε μαλακα περεθ!
Πόσα ονόματα πια να χωρέσουν στην Ρεάλ,πόσο κας υπάρχει!!!
Πιστεύεις δηλαδή ότι μπορεί η Ρεάλ να πληρώσει ακόμα:μόνο με την μπινιά που κάναν στο κύπελλο τα έβγαλαν από το στοίχημα και τις φανέλες που πούλησαν το καλοκαίρι
Πιστεύεις δηλαδή ότι μπορεί η Ρεάλ να πληρώσει ακόμα:
Ρούνει,Τόρες,Ντε Ρόσσι,Ριμπερύ και κανέναν Τέρυ;!
ετσι ειναιπάμε πάλι...είπα ότι τα ονόματα που ανέφερα είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ...
Δεν είμαι μέσα στο λογιστήριό τους και δεν ξέρω! Το μόνο σίγουρο είναι πως αν υπάρξει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της Ρεαλ κάποιες μεταγραφές μπορούν άνετα να γίνουν
ετσι ειναι
με το μεγεθος του ροστερ ας αρχισει να δινει και εμψυχα ανταλλαγματα...
υ.γ.
Τρομερός,μεγάλος ο John Heitinga!!!α, παπαζόλ που είπες για Τέρυ..'οχι κοστίζει πολύ...
αλλά κάτι τέτοιο?
ο μαρτινς ειναι για ολυμπιακο..ναι αυτόν τον είχα σκεφτεί και εγώ απλά είδες ότι "πρότεινα" πιο "φτηνές λύσεις"
για επιθετικό κιόλας...
Τρομερός,μεγάλος ο John Heitinga!!!
Μπάρτσα να έρθει!!!
ο μαρτινς ειναι για ολυμπιακο..
οχι για ρεαλ
για χαιτινγκα συμφωνω.
ας δωσει το χιγκουαιν στους αραβες της σιτι και ας φερει τορες..εξαλλου η λιβερπουλ παει για φουντο αλα αεκ...ε τότε Τόρρες που είπα εγώ και ας μου λες ότι το γάμησα!
αν και τον αδικείς τον μάρτινς
ας δωσει το χιγκουαιν στους αραβες της σιτι και ας φερει τορες..εξαλλου η λιβερπουλ παει για φουντο αλα αεκ...