Επισκέπτης
οι ψωλιες του μητρογλου σου αρεσαν?
Άλλο μπάλα άλλο πούτσα δωρητάκο. Μην τα μπλέκεις. Ναι μου άρεσαν. Νικήσατε δίκαια.
οι ψωλιες του μητρογλου σου αρεσαν?
ετσι το παν ειναι να φευγει ικανοποιημενος ο πελατηςΆλλο μπάλα άλλο πούτσα δωρητάκο. Μην τα μπλέκεις. Ναι μου άρεσαν. Νικήσατε δίκαια.
Προσέξτε μόνο μην τα καυλωμένα πιτσιρίκια της Άρσεναλ ξεδώσουν στα κωλαράκια σας
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρουφιανεψε μας οπως εσυ ξερεις αλλωστε αυτο εκανε και η ομαδα που υποστηριζεις η ομαδα του δικτατορα και των κλεμενων πρωταθληματωντα προσωπικα που εχετε με εμενα απο αλλα θρεντ μην τα βγαζετε εδω....
αει στα διαλα...ας διαγραψει καποιος μοντ ολα τα ασχετα με το θεμα ποστς...
<<και εσυ τεκνον βρουτε???>>Πουτάνα στο κάνανε το θρεντ χιτμανάκο...
.και πολύ καλά σου κάνανε!
έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να χτυπά τα φάουλ. χωρίς φάλτσο, μόνο δίνοντας καμπύλη στην τροχιά της μπάλας για να περνά το τείχος και χωρίς να τη σκάβει. δεν ξέρω πώς το πετυχαίνει
ετσι ειναι..έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να χτυπά τα φάουλ. χωρίς φάλτσο, μόνο δίνοντας καμπύλη στην τροχιά της μπάλας για να περνά το τείχος και χωρίς να τη σκάβει. δεν ξέρω πώς το πετυχαίνει
ετσι ειναι..
προσωπικα δεν το εχω δει απο αλλον παικτη αυτο το χτυπημα..η πλακα ειναι οτι δεν χτυπαει με το κουντεπιε..με τη μεσα μερια του παπουτσιου βαραει,αλλα δε βαραει πλασε.. .δινει μια μεγαλη καμπυλη στη μπαλα,η οποια προοδευτικα κατεβαινει οσο πρεπει για να παει μεσα...αν προσεξεις κανενα χτυπημα του δεν παει χαμηλα στο τερμα..Ολα ειναι κοντα στο 1.8-2μ απο το εδαφος..
γιατι ο ρουνει ή ο βιγια απο τα ιντερσπορτ φορανε??το θεμα ειναι οτι ενω και αλλοι εχουν γερα ποδια και ξερουν το τοπι,ΜΟΝΟ αυτος κανει αυτο το χτυπημα..ψιτ χαζοχαζέ.
δεν αγοράζει παπούτσια των 200 ευρώ παο τα ιντερσπορ.
γιατι ο ρουνει ή ο βιγια απο τα ιντερσπορτ φορανε??το θεμα ειναι οτι ενω και αλλοι εχουν γερα ποδια και ξερουν το τοπι,ΜΟΝΟ αυτος κανει αυτο το χτυπημα..
κοψε την πρεζα
οταν τ εκανε ο πιρλο αυτα τα χτυπηματα...γιατι ο ρουνει ή ο βιγια απο τα ιντερσπορτ φορανε??το θεμα ειναι οτι ενω και αλλοι εχουν γερα ποδια και ξερουν το τοπι,ΜΟΝΟ αυτος κανει αυτο το χτυπημα..
κοψε την πρεζα
ο μπεκαμ κανει τελειως δαιφορετικα χτυπηματα,και συνεπως και τελειως διαφορετικη προπονηση για αυτα...καλά...
ψάξε βρες τα χαρακτηριστικά της ανατομίας του πέλματος του Μπέκαμ...
μετά το ξανασυζητάμε.
υπαρχει ομοιοτητα,αλλα του πιρλο εχουν φαλτσο και ειναι σαφως πιο αδυναμα...οταν τ εκανε ο πιρλο αυτα τα χτυπηματα...