dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ο πατατακιας κανει παρτυ...
Παρακαλουνται οι αυτονομιστες του σαιτ,οι οποιοι στην πλειοψηφια τους μαθανε τη μπαρτσελονα το 2005,να μη γαμανε το θρεντ με βιντεακια ασχετα και σχολια του τυπου χουντοομαδα....
Οποιος δε γουσταρει δε γραφει...
Τωρα Κλαψτε..
ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΩΝ
[move][size=36pt]"Més que un club"[/size][/move]
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ.
μαλακα σου αρεσουν οι ομαδες της πουστιας και της χουντας οπως και η δικια σου στην ελλαδα που εκλεβε τα πρωταθληματα!!!!!!!!!!Επαναλαμβάνω,οποιος δε γουσταρει ας γραψει αλλου...Υπαρχει θρεντ και για την αλλη ομαδα περι της οποιας γινεται λογος...
Μη γαματε το θρεντ...
θα τη φανε την τριαρα και θα ησυχασουν μου φαινεται..
μαλακα σου αρεσουν οι ομαδες της πουστιας και της χουντας οπως και η δικια σου στην ελλαδα που εκλεβε τα πρωταθληματα!!!!!!!!!!
τα προσωπικα που εχετε με εμενα απο αλλα θρεντ μην τα βγαζετε εδω....για αυτο εχεις συμπαθεια στο βαζελο
ποιο πουτανα ομαδα δεν υπαρχει,μαζι με τον ντι στεφανο εκλεψε ισως και 5 ευρωπαικα απο την μπαρτσα εκεινη την εποχη μικραινοντας την αντιπαλο της και ενισχυθηκε αυτη παραλληλα με πουστικο τροπο
Κλαααααααααααααααααααάαααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεποια προσωπικα ρε λακαμα?
γαμω την ρεαλ σου σκατοφασιστα
ποιες 5αρες ρε?ρουφηξες το καυλι πριν μια βδομαδα και γλυφεις τα καταλανικα μου αρχιδια απο περσιΚλαααααααααααααααααααάαααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καταλαβαινω βεβαια οτι καποιες 5αρες αφησαν τραυματικες εμπειριες....Τι να γινει ομως..
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχ....ποιες 5αρες ρε?ρουφηξες το καυλι πριν μια βδομαδα και γλυφεις τα καταλανικα μου αρχιδια απο περσι
οι ψωλιες του μητρογλου σου αρεσαν?Δωρητής. Πάντα και παντού μαλάκας.