Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Διαφωνώ φίλε...
Να πάνε να γαμηθούν οι Μουσουλμάνοι που θα τους κάνουμε κ χάρες...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Στην αρχή «σπρώχτηκε», αλλά στη συνέχεια έσπρωξε «αβέρτα» την μπάλα στα δίχτυα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας ξανά σε μεγάλα κέφια τον Κρίστιανο Ρονάλντο -σημειώνοντας χατ-τρικ- ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Θέλτα (3-0) και συνεχίζει να οδηγεί άνετα κι ωραία την κούρσα.

Παράλληλα διεύρυνε κι άλλο το προσωπικό της σερί νικών, έχοντας πλέον 18 και παράλληλα ισοφάρισε το αντίστοιχο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα απ’ το 2006 (τότε οι μπλαουγκράνα είχαν 18 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις).

Πίεζαν οι Μαδριλένοι στην αρχή του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν να λύσουν το γόρδιο δεσμό της αντιπάλου της. Και τελικά λύθηκε μέσω του… διαιτητή. Δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι στον Πορτογάλο, ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία απ’ την άσπρη βούλα να ανοίξει το σκορ.

Κι αυτή ήταν η προσωπική του εκκίνηση. Διότι στο 65’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα (με κοντινό σουτ), ενώ στο 81’ ολοκλήρωσε τον προσωπικό του θρίαμβο (με νέο κοντινό σουτ), διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και δεχόμενος ακόμα ένα standing ovation κατά την αντικατάστασή του.

Ταυτόχρονα, δε, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που φτάνει τα 23 χατ-τρικ (με το 23ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα) στην καριέρα του, ξεπερνώντας τους θρύλους, Ντι Στέφανο και Θάρα.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Στην αρχή «σπρώχτηκε», αλλά στη συνέχεια έσπρωξε «αβέρτα» την μπάλα στα δίχτυα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας ξανά σε μεγάλα κέφια τον Κρίστιανο Ρονάλντο -σημειώνοντας χατ-τρικ- ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Θέλτα (3-0) και συνεχίζει να οδηγεί άνετα κι ωραία την κούρσα.

Παράλληλα διεύρυνε κι άλλο το προσωπικό της σερί νικών, έχοντας πλέον 18 και παράλληλα ισοφάρισε το αντίστοιχο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα απ’ το 2006 (τότε οι μπλαουγκράνα είχαν 18 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις).

Πίεζαν οι Μαδριλένοι στην αρχή του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν να λύσουν το γόρδιο δεσμό της αντιπάλου της. Και τελικά λύθηκε μέσω του… διαιτητή. Δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι στον Πορτογάλο, ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία απ’ την άσπρη βούλα να ανοίξει το σκορ.

Κι αυτή ήταν η προσωπική του εκκίνηση. Διότι στο 65’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα (με κοντινό σουτ), ενώ στο 81’ ολοκλήρωσε τον προσωπικό του θρίαμβο (με νέο κοντινό σουτ), διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και δεχόμενος ακόμα ένα standing ovation κατά την αντικατάστασή του.

Ταυτόχρονα, δε, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που φτάνει τα 23 χατ-τρικ (με το 23ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα) στην καριέρα του, ξεπερνώντας τους θρύλους, Ντι Στέφανο και Θάρα.

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:

"Santiago Bernabeu" ετών 67!

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/Columns/longform/article3191764.ece/ALTERNATES/w940/sbkentriki940.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/Columns/longform/article3191749.ece/BINARY/original/02sb940.jpg[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

[URL unfurl="true"]http://www.sport24.gr/Columns/longform/santiago-bernabeu-etwn-67.3191464.html[/URL]

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Γιατί όλα τα barcelona και messi fanboys που μας πρήζαν τα αρχίδια σε γήπεδα, σε καφετέριες και σε διάφορα sites έχουν εξαφανιστεί δυο χρόνια τώρα; Που έχουν πάει; Λέτε το μίσος τους για την Ρεαλ να τους έχει οδηγήσει στην bayer ως τελευταία ελπίδα;  :2funny: :2funny:

Και ρε παιδί μου δεν καταλαβαίνω, όταν εγώ έλεγα ότι ο messi είναι ο καλύτερος στον κόσμο την πρώτη χρονιά που πήρε την χρυσή μπάλα (παρα το γεγονός ότι είμαι ρεαλ) ο τύπος όντος ήταν και το άξιζε. Τα τελευταία χρόνια που ο ροναλντο είναι με διαφορααααααααααααααααααααα καλύτερος σε όλα. Τελειώματα, εκτελέσεις, αντεπιθέσεις, ψηλό παιχνίδι. Γιατί τα barcelona fangays αρνούνται να δεχτούν την πραγματικότητα; Είναι αντικειμενικά πιο ολοκληρομένος παίχτης και παίχτης που δούλεψε άπειρα για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, όποιος τον θυμάται από τα πρώτα του βήματα μπορεί να το διακρίνει πανεύκολα.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Μαγκες η Ρεαλ πρεπει να παρει αυτον τον ανασταλτικο μεσο απο την Σεβιλλη
 και εχει καθαρισει τα επομενα χρονια.
Μιλαμε οτι ο τυπος ειναι Kτηνος

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Οι μισοί οπαδοί της Ρεάλ ήταν Γιουνάιτεντ πριν φύγει από εκεί ο Ρονάλντο.

Εγώ προσωπικά μεγάλωσα με τον ΜΕΓΑΛΟ ZIZOU από την Μπορντό τον είχα ξεχωρίσει και τον θαύμαζα, παιδάκι τότε. Απλά ας είμαστε αντικειμενικοί βάση αποτελεσμάτων ο Ronaldo τα δυο τελευταία χρόνια είναι καλύτερος από τον Messi.

Επίσης τύπε μιας και είπα για τον ζιζου για μένα ο καλύτερος όλων τον εποχών είναι αυτός και ο phenomeno. Κέρδισαν τα πάντα σε ότι ομάδα πήγαν, ήταν ηγέτες στις εθνικές τους και πήραν mundial, πήραν αντίστοιχα euro και copa America.. Ο Ζινταν ένα χρόνο ανενεργός και αφού είχε κρεμάσει τα παπούτσισα του πήρε την εθνική από το χεράκι και αν δεν είχε γίνει η μαλακία με τον πουτάνας γιο τον ματεράτσι θα το είχε σηκώσει και εκείνη ειδικά την χρονιά ψιλο-μόνος του εφόσον one man show ήταν κάθε αγώνας της Γαλλίας στο mundial.
Προφανώς ο Messi και ο Ronaldo ρίχνουν τα γκολ σαν να'ναι καραμέλες, αλλά το κάνουν αυτό σε ομάδες που είναι χτισμένες με τέτοιο τρόπο, ο Ζιζου αυτά που έκανε και αυτά που πρόσφερε ήταν πολύ πιο σημαντικά. Για μένα τουλάχιστον. Άλλωστε ούτε ο ronaldo ούτε ο messi έχουν καταφέρει να κάνουν και πολλά με τις εθνικές τους, βλέπεις αυτές δεν έχουν χτιστεί στα μέτρα τους... Ενώ από την άλλη βλέπεις πόσα κατάφεραν ο Ζιζου, ο φαινόμενο, ο Diego και άλλοι θρύλοι και καταλαβαίνεις πολλά...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά μεγάλωσα με τον ΜΕΓΑΛΟ ZIZOU από την Μπορντό τον είχα ξεχωρίσει και τον θαύμαζα, παιδάκι τότε. Απλά ας είμαστε αντικειμενικοί βάση αποτελεσμάτων ο Ronaldo τα δυο τελευταία χρόνια είναι καλύτερος από τον Messi.

Ισχύει γιατί έχει μείνει σταθερός στην απόδοση του, ενώ ο Μέσι έχει πέσει εμφανώς από τα στάνταρντ του.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ισχύει γιατί έχει μείνει σταθερός στην απόδοση του, ενώ ο Μέσι έχει πέσει εμφανώς από τα στάνταρντ του.

Ε κοίτα ο Ronaldo συνεχίζει να ανεβαίνει, τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι αριθμοί. Αυτή τη στιγμή έχει βάλει 28 goal στο πρωτάθλημα και μόνο στο πρωτάθλημα. Τα νούμερα είναι ΤΡΕΛΑ!!!!  :o

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Γιατί όλα τα barcelona και messi fanboys που μας πρήζαν τα αρχίδια σε γήπεδα, σε καφετέριες και σε διάφορα sites έχουν εξαφανιστεί δυο χρόνια τώρα; Που έχουν πάει; Λέτε το μίσος τους για την Ρεαλ να τους έχει οδηγήσει στην bayer ως τελευταία ελπίδα;  :2funny: :2funny:

Και ρε παιδί μου δεν καταλαβαίνω, όταν εγώ έλεγα ότι ο messi είναι ο καλύτερος στον κόσμο την πρώτη χρονιά που πήρε την χρυσή μπάλα (παρα το γεγονός ότι είμαι ρεαλ) ο τύπος όντος ήταν και το άξιζε. Τα τελευταία χρόνια που ο ροναλντο είναι με διαφορααααααααααααααααααααα καλύτερος σε όλα. Τελειώματα, εκτελέσεις, αντεπιθέσεις, ψηλό παιχνίδι. Γιατί τα barcelona fangays αρνούνται να δεχτούν την πραγματικότητα; Είναι αντικειμενικά πιο ολοκληρομένος παίχτης και παίχτης που δούλεψε άπειρα για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, όποιος τον θυμάται από τα πρώτα του βήματα μπορεί να το διακρίνει πανεύκολα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
μεγαλη μεταγραφη ο  Μάρτιν Οντεγκααρντ..
τον ηθελα στην Λιβερπουλ..
θα αφησει εποχη ο πιτσιρικας..

Επισκέπτης
Ο Ρονάλντο σε αριθμούς

Δείτε αναλυτικά τα κατορθώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο στις έξι σεζόν του με τη φανέλα της Ρεάλ. Τα ρεκόρ σκοραρίσματος που έχει... διαλύσει σε όλες τις διοργανώσεις, τα 323 γκολ που πέτυχε φτάνοντας τον Ραούλ και φυσικά τους θρύλους που έχει ξεπεράσει στην πορεία του να γίνει και ο ίδιος.

Κάθε σεζόν σπάει και ένα ρεκόρ. Κάθε φορά αφήνει πίσω του και έναν θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως θα έχει την πρώτη θέση σε κάθε κατηγορία. Επόμενο "θύμα" του ο Ραούλ, τον οποίο έφτασε στην πρώτη λίστα των σκόρερ.

Το αξιοθαύμαστο είναι πως έφτασε τα 323 γκολ σε 308 παιχνίδια. Στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών ο Ραούλ είχε πετύχει 142 ενώ, ένας άλλος θρύλος της Ρεάλ, ο Ντι Στέφανο είχε σκοράρει 255 φορές. Αυτό σημαίνει πως σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα από τους προκατόχους του και σύντομα αναμένουμε να περάσει στην πρώτη θέση.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Ο Ρονάλντο σε αριθμούς

Δείτε αναλυτικά τα κατορθώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο στις έξι σεζόν του με τη φανέλα της Ρεάλ. Τα ρεκόρ σκοραρίσματος που έχει... διαλύσει σε όλες τις διοργανώσεις, τα 323 γκολ που πέτυχε φτάνοντας τον Ραούλ και φυσικά τους θρύλους που έχει ξεπεράσει στην πορεία του να γίνει και ο ίδιος.

Κάθε σεζόν σπάει και ένα ρεκόρ. Κάθε φορά αφήνει πίσω του και έναν θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως θα έχει την πρώτη θέση σε κάθε κατηγορία. Επόμενο "θύμα" του ο Ραούλ, τον οποίο έφτασε στην πρώτη λίστα των σκόρερ.

Το αξιοθαύμαστο είναι πως έφτασε τα 323 γκολ σε 308 παιχνίδια. Στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών ο Ραούλ είχε πετύχει 142 ενώ, ένας άλλος θρύλος της Ρεάλ, ο Ντι Στέφανο είχε σκοράρει 255 φορές. Αυτό σημαίνει πως σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα από τους προκατόχους του και σύντομα αναμένουμε να περάσει στην πρώτη θέση.

για το γατάκι τον ρονάλντο όλα αυτά?????????? που δε μπορεί να ντιμπλάρει στο ένας με έναν παρά μόνο αν τον περάσει από το πλάι με την ταχύτητά του?????? αχαχαχαχαχαχα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.771
Πόντοι
19.795
Δεν ξερω αν ειμαι οφτοπικ αλλα επειδη τον αλλο μηνα πηγαινω Μαδριτη και μπορει να επισκευτω το γηπεδο της Ρεαλ, ξερει κανεις κανενα καλο ιδρυμα εκει κοντα, -ειμαι παντρεμενος και λεω το τριωρο που θα ξεφυγω απο τη γυναικα μου μπας και το αξιοποιησω.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
για το γατάκι τον ρονάλντο όλα αυτά?????????? που δε μπορεί να ντιμπλάρει στο ένας με έναν παρά μόνο αν τον περάσει από το πλάι με την ταχύτητά του?????? αχαχαχαχαχαχα

Φιλε αυτο το ..γατακι βγαζει οσα εγω κ εσυ δεν θα βγαλουμε σε 100 ζωες...

Οσο γαι τις τριπλες..το αποτελεσμα μετραει δλδ τα γκολ..τι να τους κανω εγω τους φιγουρατζηδες που ειναι μονο φιγουρα κ αποτελεσμα μηδεν...ας μου βαλει 600 γκολ κ ας μην τριπλαρει ποτε του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom