LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Έλα ντε....απελπισία μυρίζει ο Πεπ....
Κόβω τον πούτσο μου οτι αυτον θα τον βάλει στόπερ
Έλα ντε....απελπισία μυρίζει ο Πεπ....
Κοίτα, πήρε Μπενάτια για φορ οπότε δεν αποκλείεται να δούμε Αλόνσο-Ριμπερί στα στόπερ.Εκτός αν βάλει τον Ρέινα τέρμα και κόφτη τον Νόιερ.Κόβω τον πούτσο μου οτι αυτον θα τον βάλει στόπερ
Κοίτα, πήρε Μπενάτια για φορ οπότε δεν αποκλείεται να δούμε Αλόνσο-Ριμπερί στα στόπερ.Εκτός αν βάλει τον Ρέινα τέρμα και κόφτη τον Νόιερ.
Αν θέλει πάντως χαφ που να συνδιάζει ποιότητα και είναι εργάτης, ας πάει για τον Κόκε της Ατλέτικο που είναι παιχτούρα και αθληταράς (14+ χλμ στον τελικό Τσου Λου, μετά από φουλ σεζόν αν θυμάμαι καλά).Τσάμπι Αλόνσο στα 33 του για την Μπάγερν?Ας φέρει και τον Μακελελέ μέχρι να επιστρέψει ο Μαρτίνεζ απ' τον τραυματισμό του...
Αν θέλει πάντως χαφ που να συνδιάζει ποιότητα και είναι εργάτης, ας πάει για τον Κόκε της Ατλέτικο που είναι παιχτούρα και αθληταράς (14+ χλμ στον τελικό Τσου Λου, μετά από φουλ σεζόν αν θυμάμαι καλά).Τσάμπι Αλόνσο στα 33 του για την Μπάγερν?Ας φέρει και τον Μακελελέ μέχρι να επιστρέψει ο Μαρτίνεζ απ' τον τραυματισμό του...
Διάβασα οτι θέλει να τον κλείσει για του χρόνου η Μπάρτσα από τώρα λόγω τιμωρίας αλλά θα τον αφήσει ένα χρόνο δανεικό στην Ατλέτικο....Ωραίος ειναι αυτός ναι, δεύτερος στις ασίστ πέρυσι στην ισπανία πίσω από ντι μαρία. Νομίζω ανανέωσε τον ιούνη μέχρι το 2019
απο 0-2 το χει γυρισει η σοσιεδαδ 3-2 για κλαματα η ρεαλ
γκαλακτικος τυπε4-2 η σοσιεδαδ αρε αυγα που θελετε
αχχαχααχχααχαχαχχααχ ουτε γαλα εβαπορε δεν ειναι ρεμαλ μαντριτ λεμεγκαλακτικος τυπε
γελακτικοςαχχαχααχχααχαχαχχααχ ουτε γαλα εβαπορε δεν ειναι ρεμαλ μαντριτ λεμε
πουλημενο φαινεταιΠου πας μωρη ξεκωλιαρα πορνη ρεαλ με τις ροζ φανελιτσες; Ξεφτιλισμενες λουγκρες τιτικες και λιγα ηταν τα 4
μικρο το κακοΚαλές οι ιδέες,καλά τα σύμβολα..τα ΧΡΗΜΑΤΑ όμως είναι καλύτερα. Έτσι από το σήμα της Ρεάλ πάνω σε μια πιστωτική κάρτα -κάρτα μέλους της Εθνικής Τράπεζας του Abu Dhabi ,αφαιρέθηκε ο σταυρός, για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι..