Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτο ειναι το γνωστον "ποδοσφαιρο" που ακουγεται απο φημες οτι ειναι το κορυφαιο αθλημα στον κοσμο :) κατι που το homo sapiens μυαλο σου δυσκολα μπορει να αντιληφθει...αντε πανε πεξε manager...βλαμενε
Σε εβρισε κανενας?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η στρατηγική είναι να σιχαθεί ο αμυντικός την ζωή του και στο τέλος να πει "μπες ρε μαλάκα και βάλε γκολ, σε βαρέθηκα" :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απλως ο Γκουαρντιολα προσπαθει να μετατρεψει την Μπαγερν σε ενα ακομη σίχαμα, οπως η Μπαρτσελονα.
Ακομη θυμαμαι μια φαση που ο Ρομπεν ειναι στα πλαγια και αντι να κανει μια κινηση να προχωρησει, προσπαθει να βρει καποιον για...πασα προς τον αξονα.
Ε αι σιχτιρ πια με τις πάσες. Το ξεκινησε καποτε η εμετική Αρσεναλ, το τελειοποιησε η ντροπη του ποδοσφαιρου Μπαρτσελονα και τωρα παει να το κανει και η καλυτερη ομαδα του κοσμου, η Μπαγερν.
Κανονικα πρεπει οταν μια ομαδα ξεπερασει εναν ανωτατο αριθμό απο πασες, να ληγει το παιχνιδι, να το χανει και να εχει και -3 βαθμους.
αλεξ λες μαλακιες....πριν τρια χρονια η μπαρτσελονα γαμουσε κι εδερνε σαν ομαδα.....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αρα συμφωνουμε, ευχαριστω.
Ναι, αλλά το "σίχαμα" και η "ντροπή του ποδοσφαίρου" δεν με βρίσκουν σύμφωνο...αλλά προσωπικά βαρέθηκα την Μπάρτσα πολύ καιρό πριν την παρακμή της....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
γιατί τέτοιο μένος για την Μπάρτσα;;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
οκ
στα καλά της νομίζω πως είχε σχεδόν καθολική αποδοχή, τώρα πρέπει να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού...
Μπα, όχι...όπως έγραψα και αλλού, την είχα βαρεθεί πολύ πριν έρθει η παρακμή της.....

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο απλος θεατης π.χ αλεξ που βλεπει ποδοσφαιρο αντι να δει the voice,εχει καθε δικαιωμα να βαριεται..

οποιος εχει ασχοληθει με το αθλημα ομως δε γινεται να μην αναγνωριζει-θαυμαζει το γκουαρντιολα σαν προπονηταρα
και τη μπαρτσα εκεινης της τριετιας ως την κορυφαια ομαδα που πατησε το χορτο..ομαδα που σε ισοπεδωνε με 4κ5 γκολ,διχως να χεις πιασει τη μπαλα στα ποδια σου.

η φιλοσοφια του ποδοσφαιρου αυτη ειναι...ομαδικοτητα σε ολες τις γραμμες,μαζι αμυνα,μαζι και επιθεση..

εγω σαν οπαδος της Ρεαλ πραγματικα "ζηλευα" εκεινη τη μπαρτσα.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
ο απλος θεατης π.χ αλεξ που βλεπει ποδοσφαιρο αντι να δει the voice,εχει καθε δικαιωμα να βαριεται..

οποιος εχει ασχοληθει με το αθλημα ομως δε γινεται να μην αναγνωριζει-θαυμαζει το γκουαρντιολα σαν προπονηταρα
και τη μπαρτσα εκεινης της τριετιας ως την κορυφαια ομαδα που πατησε το χορτο..ομαδα που σε ισοπεδωνε με 4κ5 γκολ,διχως να χεις πιασει τη μπαλα στα ποδια σου.

η φιλοσοφια του ποδοσφαιρου αυτη ειναι...ομαδικοτητα σε ολες τις γραμμες,μαζι αμυνα,μαζι και επιθεση..

Σου βγαζω το καπελο.
Και απορω πως μπορει οι υποστηρικτες της Real να λενε πως δεν τους αρεσει το ποδοσφαιρο που επαιζε και ταυτοχρονα να κανουνε μουγκα στη στρουγκα για τον τροπο που επαιζε ο Mourinho στα δυσκολα παιχνιδια και ειδικα στα classicos. Φιλε Ολλανδε δεν το λεω για εσενα, μιας και δε σε γνωριζω προσωπικα.
Σα φαινομενο το αναφερω.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Συμφωνώ κι εγώ! Τα καλά να λέγονται!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σου βγαζω το καπελο.
Και απορω πως μπορει οι υποστηρικτες της Real να λενε πως δεν τους αρεσει το ποδοσφαιρο που επαιζε και ταυτοχρονα να κανουνε μουγκα στη στρουγκα για τον τροπο που επαιζε ο Mourinho στα δυσκολα παιχνιδια και ειδικα στα classicos. Φιλε Ολλανδε δεν το λεω για εσενα, μιας και δε σε γνωριζω προσωπικα.
Σα φαινομενο το αναφερω.
Φίλε μου, ποτέ δεν έγραψα οτι με τρελαίνει ο τρόπος παιχνιδιού του Μουρίνιο, απλά με εντυπωσιάζει σαν προσωπικότητα, μου αρέσει ο κυνισμός του και η νοοτροπία του απόλυτου mind gamer/game winner που έχει!Για την Μπάρτσα το έχω ξαναπεί...στην πρώτη 3ετία 2008-2011 μου άρεσε πολύ...μετά άρχισε να με κουράζει και τελικά την βαρέθηκα...γι' αυτό και δεν συμπαθώ την Μπάγερν η οποία και κατώτερη είναι και δεν της ταιριάζει αυτό το στυλ...μια φτηνή απομίμηση....άσε που αντίθετα απ' τους περισσότερους, εμένα δεν μου αρέσει η τελειότητα (αυτή που έβγαζε η Μπάρτσα στο χορτάρι όπως λέει και ο Hitman) γιατί είμαι πιο πολύ του απρόβλεπτου...δεν θέλω να βλέπω ρομπότ και playstation....αλλά δεν θα το πάω και στο άλλο άκρο όπως ο Alex να αποκαλέσω την Μπάρτσα, σίχαμα ή ντροπή του ποδοσφαίρου.....

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Αυτο το καταλαβαινω που λες. Ή οπως τη λεγανε τσουκου τσουκου ball (καμια σχεση) ή οτι εχουμε δει και πολυ καλυτερο ποδοσφαιρο απο αλλες ομαδες...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Απλως ο Γκουαρντιολα προσπαθει να μετατρεψει την Μπαγερν σε ενα ακομη σίχαμα, οπως η Μπαρτσελονα.
Ακομη θυμαμαι μια φαση που ο Ρομπεν ειναι στα πλαγια και αντι να κανει μια κινηση να προχωρησει, προσπαθει να βρει καποιον για...πασα προς τον αξονα.
Ε αι σιχτιρ πια με τις πάσες. Το ξεκινησε καποτε η εμετική Αρσεναλ, το τελειοποιησε η ντροπη του ποδοσφαιρου Μπαρτσελονα και τωρα παει να το κανει και η καλυτερη ομαδα του κοσμου, η Μπαγερν.
Κανονικα πρεπει οταν μια ομαδα ξεπερασει εναν ανωτατο αριθμό απο πασες, να ληγει το παιχνιδι, να το χανει και να εχει και -3 βαθμους.
Κ στο ίντερνετ πρέπει μόλις ξεπερνάς ένα όριο από γραπτές μαλακίες να χάνεις τη σύνδεση αλλά δυστυχώς δεν υφίσταται κάτι τέτοιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom