Επισκέπτης
Θα έχει μεγάλο πρόβλημα στις αντεπιθέσεις της Ρεάλ.Mε μπειλ και ροναλντο στα καλα τους δεν γλυτωνει η Μπαγερν..Θα πρεπει να ανοιχτει να βαλει γκολ.
Θα έχει μεγάλο πρόβλημα στις αντεπιθέσεις της Ρεάλ.Mε μπειλ και ροναλντο στα καλα τους δεν γλυτωνει η Μπαγερν..Θα πρεπει να ανοιχτει να βαλει γκολ.
Εγώ που βλέπω 2-1?Δεν έβαλε μόνο η Γιουνάιτεντ..Έβαλε η Σίτι, η Άρσεναλ.. Η άμυνα της Μπάγερν είναι προβληματική. Και στο πρωτάθλημα αν δεν είχε Νόιερ τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.Απλά η δυναμικότητα των γερμανικών ομάδων (πλην Ντόρτμουντ) είναι μικρή. Προβλέπω νίκη Ρεάλ με 1-2
Πιστεύω ότι θα είναι πιο εύστοχοι στις αντεπιθέσεις οι Ισπανοί..Εγώ που βλέπω 2-1?
Που το είδες το playstation?Σε έπεισε αυτή η Μπάγερν?Την είδες με την Γιουνάιτεντ?
Που το είδες το playstation?Σε έπεισε αυτή η Μπάγερν?Την είδες με την Γιουνάιτεντ?Μαδριλενακια γελαει το συμπαν αποψε μαζι σας
Στην εδρα σας και παιζατε με συστημα εθνικης ελλαδας
Πουλμαν στο τερμα, καραγκιοζιλικια με βουτηγματα χειροτερα και απο του Καραγκουνη, φαρδος γκολ και 20% κατοχη μπαλας
Στην Γερμανια το γηπεδο θα γερνει, ετοιμαστειτε για χειροτερη βραδυα απο αυτη που ειχατε στο Ντορτμουντ !!!
Μπαγερν, ομαδα playstation !!!
Ο Λαμ στο κέντρο δεν βγήκε..
Απλως ο Γκουαρντιολα προσπαθει να μετατρεψει την Μπαγερν σε ενα ακομη σίχαμα, οπως η Μπαρτσελονα.Να δούμε πότε θα σταματήσει αυτήν τη αηδία με τον λαμ στο κέντρο, ελπίζω στη γερμανία να τον ξεκινήσει απ' την αρχή δεξί μπακ και τον μαρτίνεζ στο κέντρο
αλεκο θυμησε μου,τι σχημα εχει η μπαλα;Απλως ο Γκουαρντιολα προσπαθει να μετατρεψει την Μπαγερν σε ενα ακομη σίχαμα, οπως η Μπαρτσελονα.
η ντροπη του ποδοσφαιρου Μπαρτσελονα
Κανονικα πρεπει οταν μια ομαδα ξεπερασει εναν ανωτατο αριθμό απο πασες, να ληγει το παιχνιδι, να το χανει και να εχει και -3 βαθμους.
Κλαψε. Και βλεπε πασούλες.χαχαχαχαχαχα τι λεει το ζωον τι λεει θεε μου,χαχαχαχαχαχα κλαιω πραγματικα...
Δεν είμαι Ρεάλ, απλά η Ρεάλ είναι μία εκ των 4 κορυφαίων στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, οπότε μοιραία θα μιλήσω γι' αυτήν....Ομαδαρα φιλε σας εβαλε στο τερμα για να μεινετε ζωντανοι
Βαλατε γκολ απο τυχη...αλλα στην Γερμανια δεν θα εχετε καμια τυχη
Η Μπαγερν παιζει μπαλα απο αλλο συμπαν...θα περασετε εφιαλτικες στιγμες στην ρεβανς
αυτο ειναι το γνωστον "ποδοσφαιρο" που ακουγεται απο φημες οτι ειναι το κορυφαιο αθλημα στον κοσμο κατι που το homo sapiens μυαλο σου δυσκολα μπορει να αντιληφθει...αντε πανε πεξε manager...βλαμενεΚλαψε. Και βλεπε πασούλες.
Και μένα δεν μου αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο τύπε, αλλά το να λες οτι είναι η ντροπή του ποδοσφαίρου είναι τουλάχιστον υπερβολή....Κλαψε. Και βλεπε πασούλες.
Τι πρόβλημα έχεις με το μάνατζερ τύπε?αυτο ειναι το γνωστον "ποδοσφαιρο" που ακουγεται απο φημες οτι ειναι το κορυφαιο αθλημα στον κοσμο κατι που το homo sapiens μυαλο σου δυσκολα μπορει να αντιληφθει...αντε πανε πεξε manager...βλαμενε
Εγω πλεον ομαδα με 1.000 πασες ανα παιχνιδι δεν ξαναβλεπω.Και μένα δεν μου αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο τύπε, αλλά το να λες οτι είναι η ντροπή του ποδοσφαίρου είναι τουλάχιστον υπερβολή....
Ποια ΡΕΑΛ και ποια Γερμανική ποιότητα, φέτος έχουμε την Τσέλσι και με Μουρίνιο μέσα, χάνετε το τρόπαιο...