Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Ααααααα!Ναι, είναι λίγο αρχίδας αλλά ικανός! :cheesy:
δεν αντέχω να ακούω δικαιολογίες και παράπονα για τη διαιτησία όταν λέγεσαι Ρεάλ,Μπαρτσελόνα,Μπάγερν,Γιούβε κτλ.. ιδίως αν δεν έχεις του όρχεις να παραδεχτείς τα υπερ σου διαιτητικά σφάλματα!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν αντέχω να ακούω δικαιολογίες και παράπονα για τη διαιτησία όταν λέγεσαι Ρεάλ,Μπαρτσελόνα,Μπάγερν,Γιούβε κτλ.. ιδίως αν δεν έχεις του όρχεις να παραδεχτείς τα υπερ σου διαιτητικά σφάλματα!

"Τα εν οίκω μη εν δήμω"
Δεν βγάζουμε τα άπλυτά μας στην φόρα....μόνο των άλλων θέλουμε να βγαίνουν.... :cheesy:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Όχι δεν λέω για την Ντόρτμουν!Για την Μπάγερν λέω!Για μένα ο ιδανικός τελικός θα ήταν Μπαρτσα-Ντορτμουν....η Μπάγερν, καλή ομάδα με καλούς παίκτες αλλά πολύ "βαριά" και άτεχνη, χωρίς τρομερές εμπνεύσεις....εγω προτιμώ "διαστημικές" ομάδες στους τελικούς!Όπως είπες και συ, γούστα είναι αυτά! :cheesy:

Αν έρθει ο κρητικός τώρα και σε ρωτήσει τι σχήμα έχει η μπάλα θα έχει άδικο;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Αν έρθει ο κρητικός τώρα και σε ρωτήσει τι σχήμα έχει η μπάλα θα έχει άδικο;
φιλε μου ο καθενας μπορει να λεει τις αποψεις του ελευθερα δεν μπορες να του επιβάλεις εσυ τι θα λεει

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ας προσεχαν λοιπν και πολυ της ηταν της ρεαλ ως εδω που εφτασε.Και ξαναλεω με κοεντραο κεντιρα πεπε οζιλ κτλ (ο τελευταιος παρουσιαζεται απο πολλους σαν μεγαλος παιχτης αλλα ακομα ψαχνω να τον βρω στα 2 τελευταια παιχνιδια) η συμμετοχη στα ημιτελικα ειναι επιτυχια.Ο Ζοζε πηγε να τους φιαξει ομαδα με αυτους τους παιχτες και μερικοι (βλεπε κασιγιας ραμος)θελανε να κανουν  κουμαντο.Παρτε τωρα τα @@ των γερμανων μπας και βαλετε μυαλο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
φιλε μου ο καθενας μπορει να λεει τις αποψεις του ελευθερα δεν μπορες να του επιβάλεις εσυ τι θα λεει

roflbot.jpg

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Στο ποδόσφαιρο παίζουν δυο. Απο τη συνολική εικόνα των δυο αγώνων ο αποκλεισμός της Ρεάλ δεν είναι άδικος.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Όχι δεν λέω για την Ντόρτμουν!Για την Μπάγερν λέω!Για μένα ο ιδανικός τελικός θα ήταν Μπαρτσα-Ντορτμουν....η Μπάγερν, καλή ομάδα με καλούς παίκτες αλλά πολύ "βαριά" και άτεχνη, χωρίς τρομερές εμπνεύσεις....εγω προτιμώ "διαστημικές" ομάδες στους τελικούς!Όπως είπες και συ, γούστα είναι αυτά! :cheesy:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι σχήμα έχει η μπάλα ποδοσφαίρου φίλε;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Η Μπαρτσελόνα δεν είναι Ρεάλ..έχει Μέσι..όσο και να χτυπιέται ο Ρονάλντο ,Μέσι δεν είναι..το αποδεικνύει συνεχώς!
Αυτό εννοείται κ το ξέρει κ ο ίδιος,απλώς δεν το παραδέχεται...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Να πω κι εγω οτι ματωσε η ψυχη μου που μια ομαδα γεματη συμπαθεις και ακομπλεξαριστους πανω απ ολα ανθρωπους(mourinho, ronaldo, pepe, ramos) εμεινε εκτος τελικου  :'( :'( :'(

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Να πω κι εγω οτι ματωσε η ψυχη μου που μια ομαδα γεματη συμπαθεις και ακομπλεξαριστους πανω απ ολα ανθρωπους(mourinho, ronaldo, pepe, ramos) εμεινε εκτος τελικου  :'( :'( :'(
μην το πίρνεις τόσο κατάκαρδα...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
μην το πίρνεις τόσο κατάκαρδα...

Ειμαι ευαισθητος τυπε  :-
Το βραδυ και αλλοι συμπαθεις ανθρωποι(valdes, fabregas, pedro) θα μεινουν οξω  :'(
Δεν τα μπορω αυτα με παιρνει απο κατω  :-

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
θα δουμε ενδιαφερον ματς πιστευω σημερα αν ειναι καλα ο κοντοπουτανος
τεχνικα πιστευω οτι δυο ομαδες δεν εχουν καμια σχεση,περα απο το σημαδεμενο και την τιτικα οι αλλοι της μπαγερν ειναι 2 κλασεις κατω απλως ειναι αθληταραδες και τρεχαλατζηδες
οσο για τι ρεαλ και εδω που την εφτασε ο μεγαλος ζοζε μ αυτους τους παιχτες ηταν θαυμα
μιλαμε για χαφ-γατια για μετρια μπακ και επιθετικους τις πλακας
πιστευω παρολα αυτα αν ηταν καλα ο καρβαλιο 4 δεν θα ετρωγε με τπτ στο πρωτο ματς και θα περνουσε

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
οσο για τι ρεαλ και εδω που την εφτασε ο μεγαλος ζοζε μ αυτους τους παιχτες ηταν θαυμα

Γατι ο αλονσο τυπε?
Ο εσιεν? Παικτακια και ο οζιλ, ο μενζεμα, ο ντι μαρια, ο ροναλντο και ο ιγκουαιν?

Ο....μεγαλος ζοζε εμεινε εκτος πρωταθληματος απο τον δεκεμβριο, εχοντας ο ιδιος επιλεξει τους παικτες του ροστερ. Και την αμυνα αυτος την εφτιαξε εννοειται.
Με αιτιολογια οτι θα επαιρνε το τσου λου.
3 χρονια ηταν εκει και αυτο που καταφερε ηταν να αχρηστεψει τον κακα.
Ο μεγαλος ζοζε οποτε αποφασισει να χαμηλωσει την μυτη του θα δει οτι αποκλειστηκε απο τον καλυτερο νεο προπονητη στον κοσμο μετα τον γκουαρντιολα(ε ρε ματσαρες που θα γινονται του χρονου γερμανια)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
θα δουμε ενδιαφερον ματς πιστευω σημερα αν ειναι καλα ο κοντοπουτανος
τεχνικα πιστευω οτι δυο ομαδες δεν εχουν καμια σχεση,περα απο το σημαδεμενο και την τιτικα οι αλλοι της μπαγερν ειναι 2 κλασεις κατω απλως ειναι αθληταραδες και τρεχαλατζηδες
πιστευω παρολα αυτα αν ηταν καλα ο καρβαλιο 4 δεν θα ετρωγε με τπτ στο πρωτο ματς και θα περνουσε
υποθέτω ό,τι οι παίκτες σε μεγάλο βαθμό είναι επιλογή του..αν δεν έχει χαφ,δεν έχει άμυνα ποιός φταίει? λαμβάνει χαρτάκι με επιλογές από τον πρόεδρο ή τον Κασίγιας? δε νομίζω..καλός προπονητής Ναι..αλλά μέχρι εκεί.το πέρασμά του από τη Μαδρίτη κρίνεται αποτυχημένο..και δεν εννοώ επειδή δεν κατέκτησε το Τσ. Λ. Αλλά γιατί σε καμια περίπτωση δεν επεισε ό,τι θα μπορούσε να το κάνει..Ακόμα και πέρσι τον ταπείνωσε μια ομάδα-φάντασμα (Μπάγερν)..Για φέτος δεν το συζητώ.Και που έφτασε μέχρι εδώ η Ρεάλ, πολύ της ήταν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom