Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι βιολί όμως αυτός ο Μπαλοτέλι...πιο λακαμάς πεθαίνεις....δεν φτάνει που είναι τέρμα παλτό, βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα...
δεν ειναι παλτο....κωλοπαιδο ειναι και θελει εναν πουτσο στον κωλο να στρωσει χαρακτηρα.......

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Δεν νομίζω ρε φίλε...ειλικρινά δεν θέλω να δω γερμανικό τελικό...το ποδόσφαιρό τους είναι καλό όταν παίζουν με άλλους, αλλά όταν παίζουν μεταξύ τους, άστα...
όταν λέω ενδιαφέροντα, δεν εννοώ κατ'ανάγκην ποιοτικό! προσωπικά προτιμώ να δω έναν τελικό σκληρό,δυνατό και να κερδίσει κάποιος 1-0,2-1 παρά τη Μπαρτσελόνα να κερδίζει 3-0..γούστα είναι αυτά..και η Ντόρτμουντ μπορεί να κοντράρει τη Μπάγερν..το έχει αποδείξει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλό θα είναι να γυρίσει στην Γιουνάιτεντ...εκεί έκανε όνομα, εκεί έπαιξε την καλύτερη μπάλα του...
εκει ειναι που θα τον παρει κι η κατω βολτα.....στους αποτυχημενους της ευρωπης χρονια τωρα :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
όταν λέω ενδιαφέροντα, δεν εννοώ κατ'ανάγκην ποιοτικό! προσωπικά προτιμώ να δω έναν τελικό σκληρό,δυνατό και να κερδίσει κάποιος 1-0,2-1 παρά τη Μπαρτσελόνα να κερδίζει 3-0..γούστα είναι αυτά..και η Ντόρτμουντ μπορεί να κοντράρει τη Μπάγερν..το έχει αποδείξει.

Όχι δεν λέω για την Ντόρτμουν!Για την Μπάγερν λέω!Για μένα ο ιδανικός τελικός θα ήταν Μπαρτσα-Ντορτμουν....η Μπάγερν, καλή ομάδα με καλούς παίκτες αλλά πολύ "βαριά" και άτεχνη, χωρίς τρομερές εμπνεύσεις....εγω προτιμώ "διαστημικές" ομάδες στους τελικούς!Όπως είπες και συ, γούστα είναι αυτά! :cheesy:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
923387_574690192563106_238377186_n.jpg

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Όχι δεν λέω για την Ντόρτμουν!Για την Μπάγερν λέω!Για μένα ο ιδανικός τελικός θα ήταν Μπαρτσα-Ντορτμουν....η Μπάγερν, καλή ομάδα με καλούς παίκτες αλλά πολύ "βαριά" και άτεχνη, χωρίς τρομερές εμπνεύσεις....εγω προτιμώ "διαστημικές" ομάδες στους τελικούς!Όπως είπες και συ, γούστα είναι αυτά! :cheesy:
Βαρια,ατεχνη και χωρις εμπνευσεις  η φετινη Μπαγερν... :think:

Σορρυ φιλε αλλα μαλλον δεν εχεις δει ουτε ενα παιγνιο της συγκεκριμενης ομαδας φετος...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
εκει ειναι που θα τον παρει κι η κατω βολτα.....στους αποτυχημενους της ευρωπης χρονια τωρα :grin:
βέβαια η Μάντσεστερ το πήρε τελευταία φορά το 2008..η Ρεάλ το 2002?και έχει φτάσει και άλλες 2 φορές στον τελικό (μιλάω για τα τελευταία χρόνια)..αν και σε τελική ανάλυση η κατάκτηση είναι που μετράει.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Βαρια,ατεχνη και χωρις εμπνευσεις  η φετινη Μπαγερν... :think:

Σορρυ φιλε αλλα μαλλον δεν εχεις δει ουτε ενα παιγνιο της συγκεκριμενης ομαδας φετος...

Έχω δει εκτός απ' το προηγούμενο, αλλά δεν με γέμισε να πω την αλήθεια...ειδικά με την Γιούβε, κοιμηθήκαμε....

Τέσπα, είπαμε!Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες!Ο καθένας έχει και από μία!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
«Τα δώσαμε όλα, φτάσαμε κοντά»

Ζοσέ Μουρίνιο: «Τα δώσαμε όλα και φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Οι παίκτες μου πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και βρεθήκαμε κοντά. Εάν είχαμε σκοράρει νωρίτερα στο ματς θα είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες να περάσουμε. Στο ποδόσφαιρο και θα νικήσεις και θα χάσεις. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Ο Γουέμπ είναι ένας καλός διαιτητής και από τους αγαπημένους μου, όμως το χέρι του Χούμελς ήταν για κόκκινη κάρτα και για αποβολή. Τον άφησε έτσι για να μην χάσει τον τελικό.

Έτσι θα δώσει το παρών στον αγώνα αυτόν. Δεν ξεχνάω σίγουρα το πρώτο ματς. Ήμασταν πολύ μα πολύ κακοί και τιμωρηθήκαμε γι' αυτό. Δεν τιμωρηθήκαμε για το αποψινό αλλά για το πρώτο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν ομάδα. Είχαμε χαρακτήρα, μεγάλη επιθυμία και πάθος και θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει. Όσο για μένα; Θα είμαι του χρόνου όπου με αγαπάνε. Η Ρεάλ είναι μία φανταστική ομάδα και το παν είναι να κερδίζεις τίτλους».

gazzetta.gr

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
«Τα δώσαμε όλα, φτάσαμε κοντά»

Ζοσέ Μουρίνιο: «Τα δώσαμε όλα και φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Οι παίκτες μου πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και βρεθήκαμε κοντά. Εάν είχαμε σκοράρει νωρίτερα στο ματς θα είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες να περάσουμε. Στο ποδόσφαιρο και θα νικήσεις και θα χάσεις. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Ο Γουέμπ είναι ένας καλός διαιτητής και από τους αγαπημένους μου, όμως το χέρι του Χούμελς ήταν για κόκκινη κάρτα και για αποβολή. Τον άφησε έτσι για να μην χάσει τον τελικό.

Έτσι θα δώσει το παρών στον αγώνα αυτόν. Δεν ξεχνάω σίγουρα το πρώτο ματς. Ήμασταν πολύ μα πολύ κακοί και τιμωρηθήκαμε γι' αυτό. Δεν τιμωρηθήκαμε για το αποψινό αλλά για το πρώτο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν ομάδα. Είχαμε χαρακτήρα, μεγάλη επιθυμία και πάθος και θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει. Όσο για μένα; Θα είμαι του χρόνου όπου με αγαπάνε. Η Ρεάλ είναι μία φανταστική ομάδα και το παν είναι να κερδίζεις τίτλους».

gazzetta.gr

Φιλόδοξος και ικανός...συνδιασμός που σκοτώνει! :cheesy:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Φιλόδοξος και ικανός...συνδιασμός που σκοτώνει! :cheesy:
επειδή δε θυμάμαι..τί είχε δηλώσει για τα 2 πέναλτι που δε δόθηκαν στη Γαλατά στο πρώτο παιχνίδι? επειδή καλό είναι όταν κρίνουμε ,να κρίνουμε συνολικά..

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
επειδή δε θυμάμαι..τί είχε δηλώσει για τα 2 πέναλτι που δε δόθηκαν στη Γαλατά στο πρώτο παιχνίδι? επειδή καλό είναι όταν κρίνουμε ,να κρίνουμε συνολικά..

Ως συνηθως τιποτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom