1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααχαχααχααχαχαχαχχααχαχαχααφου ειναι κουνιαδος του πλατινι γιαυτο δεν το κλεινουν![]()
αααααααααααααααααχαχααχααχαχαχαχχααχαχαχααφου ειναι κουνιαδος του πλατινι γιαυτο δεν το κλεινουν![]()
τυπε η πρωτη ηταν για διαμαρτυριααυτός ο Μέσι τεράστιος παίχτης, αλλά απαγορεύεται να φάει κόκκινη;
τυπε η πρωτη ηταν για διαμαρτυρια
σιγα μην τον βγαλει εξω για το τακλιν που εκανε
τυπε η πρωτη ηταν για διαμαρτυρια
σιγα μην τον βγαλει εξω για το τακλιν που εκανε
αν δεν ειχε φαει την πρωτη για διαμαρτυρια θα του εβγαζε σιγουρα κιτρινη τυπετύπε, χτυπάει παίχτη που προσπαθεί να φύγει στην αντεπίθεση. είναι κάρτα αυτό. πέρσι ο Πέπε (αν θυμάμαι καλά) έφαγε απευθείας κόκκινη για προβολή
αμα εβγαζε τον Μεσσι,δηλαδη ο Πεπε επρεπε να την εχει παρει ηδη απο τα αποδυτηρια
δεν ειναι "βρωμικος" ο κοντοστουπης...
αν δεν ειχε φαει την πρωτη για διαμαρτυρια θα του εβγαζε σιγουρα κιτρινη τυπε
αλλα ετσι που εγιναν τα πραγματα δεν τον βγαζεις τον αλλον
τυπε αν το εκανε αυτο ο διαιτητης σημεραη γενικότερη φιλοσοφία των διαιτητών αυτό που λες κι εσύ λέει. πρόσεξε όμως: όταν στο παρελθόν οι κόκκινες για τη ρεάλ έβγαιναν με ευκολία, ίσως το ίδιο θα έπρεπε να γίνει κι απόψε για να υπάρχει κάποιο είδος ισονομίας
τυπε αν το εκανε αυτο ο διαιτητης σημερα
ο πεπε επρεπε να ειχε φαει 2-3 κοκκινες
ο ραμος αλλες τοσες για διαμαρτυρια
και παει λεγοντας![]()
Με 1-0 στο 1΄ και να χάνεις περίπατο 1-3 κύριε Μουρίνιο τις πταίει.Οι άλλοι σου κάνουν πλάκα,σου λένε σου δίνω ένα γκολ πλεονέκτημα και σε κερδίζω![]()
ο πεπε κλαδεψε 2-3 φορες,μπορουσε να φαει και αλλες κιτρινεςτύπε, ο Πέπε νομίζω έφαγε μία κίτρινη, έτσι δεν είναι; δεν θυμάμαι, αλήθεια, τι άλλο έκανε για να φάει και 2η; δεν είναι όλα τα φάουλ κάρτες. κι ο ράμος 2-3 κόκκινες για διαμαρτυρίες;;; ειλικρινά, δεν τα θυμάμαι αυτά. θα δω το βίντεο, αν το βρω, και θα σου πω αν έχεις δίκιο
Special one προπονηταρα Μοurinho που θεν να μοιασεις ωσαν του George Clooney .... αφου τα δοκιμασες ολα....πηγες να τους σπασεις τα ποδια...αφησες το χορτο 1 μετρο μηπως και σκονταξουν στην γραμμη ... προσπαθησες να επηρεασεις διαιτητες....προσπαθησες να τους χαλασεις το μυαλο.... εβαλες το πουλμαν μπροστα στο τερμα και παλι δεν γλυτωσες .... επαιξες με 4 σεντερ μπακ και 4 αμυντικα χαφ με τον πεπε δεκαρι ρε καραμητρο ...
Λοιπον εγω εχω να σου προτεινω εγω αλλους δυο τροπους για να κερδισεις προπονηταρα μου....
Ο πρωτος ειναι να φυγεις εσυ γιατι οταν βλεπουν την στραβομουτσουναρα σου οι αλλοι σεληνιαζονται δεν το χεις καταλαβει ?
Kαι ο δευτερος ειναι να επαναφερεις τον ΦΡΑΝΚΟ να εκτελεσει τον προεδρο τους και 5-6 παικτες τους...
να αιχμαλωτισει τους υπολοιπους να τους δειρει και να τους μαστιγωσει μπας και ξυπνησουν .....αν ρωτησεις κανεναν απο τους παλιοτερους στην ομαδα σου θα σου πουν τον τροπο κατι θα θυμουνται......
Για τον Πεπ γκουαρντιολα τι να πω... η νικη της μετριοφροσυνης ... της ταπεινοτητας ...της σεμνοτητας και της τεχνης απεναντι στην αλλαζονεια, την μισαλοδοξια και τον ακρατο εγωκεντρισμο και την φανφαρα.....
[size=30pt]barca mes que un club[/size]
ο πεπε κλαδεψε 2-3 φορες,μπορουσε να φαει και αλλες κιτρινες
ο ραμος διαμαρτυροταν συνεχεια,με την λογικη οτι εφαγε ο μεσι γιατι να μην φαει και αυτος?
τυπε η διαιτησια ηταν καλη σημερα
δεν εχασε απο αυτην η ρεαλ
+1Για τον Πεπ γκουαρντιολα τι να πω... η νικη της μετριοφροσυνης ... της ταπεινοτητας ...της σεμνοτητας και της τεχνης απεναντι στην αλλαζονεια, την μισαλοδοξια και τον ακρατο εγωκεντρισμο και την φανφαρα.....
χαλάρωσε.Παρ'ότι φανατικός οπαδός της Real έχω να πώ ότι με την Barcelona σ'αυτά τα επίπεδα καί με τα μυαλά που κουβαλάνε Perez , Mourinho & σια , ελπίδα για ξαναδούν πρωτάθλημα στην Μαδρίτη θα έχουν μόνο άν αποσχιστεί ή Καταλωνία απο την Ισπανία καί δεν θα έχει την Barcelona στην Primera Division !!