man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
ρε παιδια εμενα απο τις φωτος μονο η χριστιανα μαρεσε..η οποια ειναι κ πανεμορφη κ απο κοντα κ κανει καλο σερβις...ολες οι αλλες φαινονται μπαζα..
Διαφερουν τα γουστα σου φιλε !!!ρε παιδια εμενα απο τις φωτος μονο η χριστιανα μαρεσε..η οποια ειναι κ πανεμορφη κ απο κοντα κ κανει καλο σερβις...ολες οι αλλες φαινονται μπαζα..
Καλη η Τατιανα και προθυμη και φρεσκια στα 26 της και φιλη της Inga !!Αυτη ειναι καινουργια. Σχετικα. Προσπαθησε να μου την πασαρει το γραφειο οταν πηρα την Ινγκα. Τοσο καλη ε?
Τι να πω; Αν δεν τα έλεγες εσύ θα ήμουν καχύποπτος.Αλλά προφανώς ή εγώ έπεσα σε άσχημη στιγμή της ή εσύ σε πολύ καλή της. Πάντως σε μένα μόνο πεταχτά φιλάκια έδινε.Όσο για τον συναγωνιστή που ρωτά για την Κατρίν έχει φύγει δυστυχώς(πολύ καλό κομάτι) και δεν έχει καμία σχέση με Βικτόρια.Τατιανα: Ομορφο κοριτσι σχεδον οτι βλεπετε στις φοτο. Οντως 26 χρονων με στητο φυσικο στηθος, πολυ φιλικη και με αριστη συμμετοχη. Αν οχι ισαξια με την ΙΝΓΚΑ σιγουρα πολυ κοντα και αυτο μονο και μονο λογο ηλικιας.
Φιλια στο στομα, cim, στοματικο βαθυ και υγρο, συμμετοχη τελεια σε οποια σταση γουσταρετε, η γκομενα το ξερει το αθλημα και το δινει σε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.
Αν θελετε ξεπετα θα την εχετε, αν ξερετε να γαμησετε θα σας γαμησει και αυτη, αν την πετυχετε μετα απο ραντεβου με δυνατο παιχτη (αυτο ισχυει για ολες τις κοπελες), τοτε ειναι λογικο να εχει/ εχουν μειωμενη αποδοση.
Φιλε Redy ειλικρινα εγω δεν συναντησα την κοπελα που περιγραφεις
Περασα μια πολυ ομορφη ωρα και θα την ξαναπαρω παλι και παλι, παντα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ , αυτα απο μενα για την ΤΑΤΙΑΝΑ.
παιδιά ξερει κανειs για την Αντζελινα και τη Νανσυ απο το datedate?
Μηπως ψοφιο ποντικι?Οχι μουνιλα κατι αλλο!
εγω τα εγραφα για τη νανση αλλα μερικοι το παιζαν εμπειροι επειδη εχουν στειλει πολλα μηνυματα. Δυστυχως φιλε η μυρωδια δεν ειναι καλο σημαδι. Οχι τιποτα ανησυχαστικο αλλα πολυ πιθανον να ειναι τριχομοναδες. υπαρχει περιπτωση ομως να κολλησει η συντροφος σου και αντε να ξεμπλεξεις.Με προφυλακτικο μειωνονται οι πιθανοτητες να κολλησεις.γαμησα τη Νανση για πρωτη φορα.... τι ηταν αυτο που αντιμετωπισα... Βρωμούσε το μουνί της οταν υγρανθηκε, οταν ημουν μεσα της που μου ηρθε να ξερασω!!!!!!!
Τι βρωμα ηταν αυτη - δεν μου εχει ξανατυχει! Οχι μουνιλα κατι αλλο! Ντύθηκα, πηρα τα λεφτα πισω και την εκανα. Τη καραβλαχαρα απο τα Τιρανα! Ουστ!!!!