Νεα αφιξη στο γραφειο η Μολδαβη
www.real-date.gr/uploads/images/NEA62.jpg]ΚΑΤΡΙΝ[/url] ,(εχει αλλαξει ονομα τωρα απο οτι ειδα στην σελιδα), ειναι 2 -3 μηνες εδω αλλα τρεις φορες που προσπαθησα να την δω, απετυχα
τελικα την συναντησα και εχω να πω τα εξης:
Ψηλη κοπελα 1.80 σιγουρα, πρωην μασκετμπολιστρια και πρωην καμπαρετζου
, χωρισμενη μανουλα με ενα κοριτσακι 6 χρονων.
Ετων: απο το γραφειο μου ειπαν 27, η ιδια λεει 26, πιστευω οτι ειναι 27+...... καλο σωμα αδυνατη, ωραιο μικρο στηθος με ρωγα που ανταποκρινεται στο χαδι αμεσα, τρομερη συμμετοχη, τα κανει ολα εκτος κωλο
Η γκομενα γουστερνει να γαμιεται μαγκες, το λεει και το δειχνει
!!!
Συμπερασμα: Μια πολυ καλη συναντηση με συνεχομενο σεξ, απο μια ψηλη γυναικα που θελει να τον παιρνει
, πολυ καλη συμμετοχη και στο διαλειμμα, πολυ ευχαριστη σαν παρεα, αφου ξερει απο την προηγουμενη δουλεια της να δουλευει το κολπο.
Ενσταση: Οι φοτο δεν την δειχνουν οπως ειναι στην πραγματικοτητα, ειδικα στο προσωπο οπου δεν εχει αυτη την φρεσκαδα ,(ας το πω ετσι), φαινετε δηλαδη οτι δεν ειναι πιπινι, αλλα το κορμι της ειναι πολυ καλο!!!
Κοστος 130 + 20 το ακαποτο τσιμπουκι, της εδωσα 200 και μου ειπε οτι ειναι πολλα....
Υ.Γ. Για αλλη μια φορα το γραφειο ηταν αψογο τοσο με την συννενοηση για το ραντεβου , οσο και με την ακριβεια της αφιξης της κοπελας.
Υ.Γ.2 Δεν ξερω αν πρεπει να την προτεινω για συναντηση, ομως εγω θα την ξαναπαρω γιατι παντα η δευτερη φορα ειναι και αυτη που βγαζει πιο σιγουρα συμπερασματα και συνηθως απο αυτο το γραφειο η δευτερη συναντηση με την ιδια κοπελα ειναι καλυτερη.....