για λεγε, εκτος απο το αφεντικο ποιες δινουν κουλουρι?
Θεσσαλονικης η κρητικη κριθαροκουλουρα !!!!
για λεγε, εκτος απο το αφεντικο ποιες δινουν κουλουρι?
H Τζεσυ τρελαινεται για κουλουρακι αρκει να ειναι αυτη απο πανω να ελεγχει τον πονο. Ωραιο ξεκωλακι με ωραιο κωλαρακι!!!
φραγκοφονιας βεβαια οπως ολες του γραφειο. γι αυτο 1 φορα μονο. μου τη σπανε πολυ οσες σκεφτονται τα χρηματα μονο και οχι τον πελατη.
Αααα ξεχασα να πω οτι φτυνει τον πουτσο συνεχεια.
αυτη ειναι αλβανιδα και την ειχα δει πριν τεσερα χρονια και δεν ειναι 20 αλλα τουλαχιστον 26-27.Η Ελληνίδα που έχουν σε αυτό το site ( ) παίζει; ή υπάρχει για να σπάει την μονοτονία από τις πολλές Μολδαβές;
ωραιος ο υπουργος!! παντως απ αυτο το γραφειο σκεφτομαι να παρω την τζεση....
Εμπειρια απο τζεση. Λευκορωσα η οποια εχει 10 χρονια στην Ελλαδα. Επομενως εχει αποκτησει συμπεριφορα ελεινιδας. Τουπε και μαγκια. Απο φατσα μετρια ειναι κοκκινομαλλα κορμι λεπτο αλλα αρκετα χαλαρο. πιπα πολυ μετρια ενω για γλυψιμο τα μπαλακια ηθελε εξτρα 20 ευρω. Μετα απο αυτα τα πηρα και την πηδουσα 45 λεπτα. μετα τα πρωτα 20λεπτα αρχισε να μου δινει συμβουλες ''αμα θες να χυσεις και κρατιεσαι θα σου πεσει. Αποτελεσμα να τα παρω ακομη περισσοτερο και να την πηδαω σε ολες τισ στασεις. στο τελος το φχατιστηθηκε και αυτη και μου ομολογησε οτι οι περισσοτεροι τελειωνουν σε 7-8 λεπτα και για αυτο κουραστηκε. Απο πισω τον παιρνει εφοσον τις κανουν οι διαστασεις τουεργαλειου (μηκος παχος κτλ) δυστυχως δεν περασα την επιλογη γιατι θα ηθελα να την σκισω οπως πρεπει σε καθε ελεεινιδα. Ασε φιλε μην παρειςΚι εμενα η Τζεση με φτιαχνει. Λεω να την δοκιμασω.
Εχει κανεις εμπειρια μαζι της?