Καλησπερα σε ολους
Εχω τιμησει αρκετεσ φορες στο παρελθον την Αννουλα...
και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος..απο τις υπηρεσιες της....
μπορω να πω οτι δεν αξιζει και τοσο τα λευτα της(150ευρα)αλλα η κοπελα γαμιεται δυνατα και σιγοθρα το γουσταρει ....εμενα οσες φορες μοθ εχει ερθει (και δεν ειναι λιγες)ειναι με το χαμογελο στα χειλη ....δεν καθεται σιγουρα μια ωρα....αλλα σιγουρα ειναι αυτο που λεμε καριολακι...και γι αυτο την γουσταρω,,,,σωμα πολυ καλο..πολυ καλο μποστο και φοβερη πισω τρυπουλα...
αν μειωνε και λιγο την τιμη πιστευω οτι θα ηταν οτι καλυτερο-και αξιοπιστο υπαρχει αυτην την στιγμη..σε ανεβαζει πολθ με την διαθεση της....και σιγουρα νιωθεις πολυ ανετα απο την πρωτι κιολασ στιγμη μαζι της,,,,
σκεφτομαι για σημερα να δοκιμασω μια απο τις
Νανσυ...απο οτι εχω διαβασει ειναι ξαδερφουλα με την Αννα..αλλα τσακωμενες
Τζενη,,,η οποια στις φωτο φαινεται πολυ καλη..αλλα οσο και να εψαξα δεν βρηκα καμια λεπτομερη περιγραφη υπηρεσιων-αποδοσης
Τζέση....για την οποια υπαρχει μια -δυο κριτικες....αλλα παλι δεν εχω ξεκαθαρη γνωμη...
Τελος σκεφτομαι και για την Βαλεντινα...υπαρχοθν καποιες κριτικες απο φιλοθς-συναγωνιστες στισ πρωτες σελιδες..που λενε αξιολογα παραγματα...
θα δοκιμασω προς το βραδακυ και θα γραψω κριτικη..αναλογως ποια θα απο τις παραπανω θα ειναι και ευκαιρη να παρω,,,
παντως καθε είδους βοηθεια-κριτικη για τια παραπανω κοπελες θα ηταν πολυ χρησιμη για την επιλογη μου....
Ευχαριστω