Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ουτε φιλια ουτε γλωσσοφιλα
Rejected .....
Ουτε φιλια ουτε γλωσσοφιλα
ετσι ειναι το συγκεκριμενο γραφειο ειναι οτι αρπαξει ο κωλος τους ζητανε 100 αν παρειςΑχ Τζενη-Τζενη πως μπορω να ξεχασω το υγρο σου μουνακι?
Να μην ηταν και τοσο μαλακες στο γραφειο της με τα εχτρα τους,τα διαφορετικα τηλεφωνα και τις διαφορετικες τιμες και θα καναμε πιο πολυ παρεα
Αστερι το Τζενακι με στυλ και επιπεδο σπανιο για βιζιτα!!
ά και κατι αλλο, το αληθινο της ονομα μου ειπε ειναι νικολ και οχι χριστιαννα, εγω παντως σαν χριστιαννα την παραγκειλα οπως λεει το datedate..Συναντηση σημερα με Χριστιαννα σε κεντρικο ξενοδοχειο ημιδιαμονης, επειτα απο φολλα που ειχα φαει το μεσημερι στο μασαζ της Μιχαλακοπουλου ειπα να παω εναντια στη γκαντεμια..Πολλοι υπηρχαν που χαν γραψει για το προσωπο της δεν εναι καλο..εμενα μου φανηκε εκπληκτικο ρε παιδια..ψηλο μωρο, σιγουρα μικρουλα, με καλο σωμα αν και αβυζο ρε γαμωτο..επισης λεπτος κολος οπως το ολο της συνολο, αλλα αγυμναστος θα ελεγα. Στενο μουνακι, μου εκανε εντυπωση..αυτα τα μονα ψεγαδια..πολυ καλη συμμετοχη..150 η ωρα συν 30 ακαποτο ή come in face ή come on body. δεν διευκρινησα αν το ή είναι και, καθως δεν με ενδιαφερουν αυτα. επισης αν θες 2ο γυρο παει +20. Πραγματι ακριβα, αλλα πας με κατι μουφες σιτιτουρς και πληρωνεις παραπανω ρε φιλε..τουλαχιστον το μωρο αυτο κολολεει...ειχα φυγει για ουκρανια προσφατα γυρισε λεει...επισης ξεχασα να πω, μιλαει τελεια ελληνικα...
ειναι πανω απο 5 χρονια ελλαδαΣυναντηση σημερα με Χριστιαννα σε κεντρικο ξενοδοχειο ημιδιαμονης, επειτα απο φολλα που ειχα φαει το μεσημερι στο μασαζ της Μιχαλακοπουλου ειπα να παω εναντια στη γκαντεμια..Πολλοι υπηρχαν που χαν γραψει για το προσωπο της δεν εναι καλο..εμενα μου φανηκε εκπληκτικο ρε παιδια..ψηλο μωρο, σιγουρα μικρουλα, με καλο σωμα αν και αβυζο ρε γαμωτο..επισης λεπτος κολος οπως το ολο της συνολο, αλλα αγυμναστος θα ελεγα. Στενο μουνακι, μου εκανε εντυπωση..αυτα τα μονα ψεγαδια..πολυ καλη συμμετοχη..150 η ωρα συν 30 ακαποτο ή come in face ή come on body. δεν διευκρινησα αν το ή είναι και, καθως δεν με ενδιαφερουν αυτα. επισης αν θες 2ο γυρο παει +20. Πραγματι ακριβα, αλλα πας με κατι μουφες σιτιτουρς και πληρωνεις παραπανω ρε φιλε..τουλαχιστον το μωρο αυτο κολολεει...ειχα φυγει για ουκρανια προσφατα γυρισε λεει...επισης ξεχασα να πω, μιλαει τελεια ελληνικα...
Λοιπόν φίλοι συναγωνιστές... Μολις είχαμε μια αναμέτριση με ΑΝΝΑ + ΤΖΕΝΗ μαζί. Κανονισαμε για ένα bachelor. Λοιπόν μας πήγε 150 για Αννα και 130 για Τζενη. Δύο φορές συνολικά αλλά και με τισ δύο μαζί. Η άννα όπως γράφουν πολύ τσαχπίνα ενώ η Τζένη λίγο ξενερουά. Τώρα προσωχή τα 20 ευρώ εχτρα είναι για άλλη μια εκτώνωση αλλά στον ίδιο. Οπώτε οι υπόλοιποι μήναμε με το Π%&%& στο χέρι.
Λοιπόν φίλοι συναγωνιστές... Μολις είχαμε μια αναμέτριση με ΑΝΝΑ + ΤΖΕΝΗ μαζί. Κανονισαμε για ένα bachelor. Λοιπόν μας πήγε 150 για Αννα και 130 για Τζενη. Δύο φορές συνολικά αλλά και με τισ δύο μαζί. Η άννα όπως γράφουν πολύ τσαχπίνα ενώ η Τζένη λίγο ξενερουά. Τώρα προσωχή τα 20 ευρώ εχτρα είναι για άλλη μια εκτώνωση αλλά στον ίδιο. Οπώτε οι υπόλοιποι μήναμε με το Π%&%& στο χέρι.
Για μπάρτσελορ; Και συγνώμη ρε φιλαράκι, οι υπόλοιποι τι; Ούτε χούφτωμα, ούτε τίποτα; Μόνο μάτι πήρατε;
Εννοείται πως έρχονται όπου τους πειςπαλικαρια...μια ερωτηση...
Αυτες οι κοπελες ερχοντε οπου τους πεις (εντος Αθηνων βεβαια),
ή σου λενε αυτες το μερος????